Trnava – Spišská N. Ves 2:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Topoľčany 2:1 (kon.) | Humenné – Prešov 2:0 (pře.)
Bardejov – Nové Zámky 4:2 (kon.) | Senica – Detva 2:4 (kon.) | Pov. Bystrica – Michalovce 2:4 (kon.)
konec
HK 95 Považská Bystrica
2:4 (0:2, 2:2, 0:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pátek 16.10.2015, 18:001. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Michalovce napokon dokázali zdolať Považskú Bystricu 4:2. Vďačiť za to môžu predovšetkým výbornej úvodnej tretine, v ktorej si vypracovali dvojgólový náskok a napokon ho udržali až do konca stretnutia. Dukla tak víťazstvom na ľade nepríjemnej Považskej Bystrice potvrdzuje svoje vysoké ambície v novej sezóne. Hostia vďačia za víťazstvo predovšetkým svojim najväčším oporám z prvej útočnej formácie, ktorú možno pokojne označiť za jednu z najlepších útokov v I. lige v sezóne 2015/2016. Považská BYstrica sa za predvedený výkon vôbec nemusí hanbiť, chýbalo jej taktiež trochu väčšie šťastie v koncovke. Michalovce si tak vezú domov tri body po výsledku 2:4. Ďakujeme za pozornosť a prajeme pekný zvyšok večera. (21:08:22)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:16
    Domáci hokejisti už hrajú vo štvorici, v rovnakom počte sú aj ich súperi. Do konca riadnej hracej doby ostávajú posledné desiatky sekúnd.
     
    59:10
    Považská Bystrica bude hrať 6 sekúnd dokonca v trojici! Tomáš Paleček inkasuje dvojminútový trest za sekanie.
     
    58:52
    Pomer síl na ľadovej ploche sa vyrovná, domáci hráči teda budú mať viac priestoru, aby ešte skúsili zápas zdramatizovať. Vylúčenie prichádza na michalovskej strane, kde hráčska lavička inkasuje trest za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.
     
    57:16
    Domáci hokejisti si zbytočne komplikujú situáciu! Za vrazenie na mantinel je na dve minúty vylúčený Lukáš Dubeň.
     
    56:38
    Na výsledkovej tabuli čas rýchlo uteká, čoskoro sa začnú posledné tri minúty stretnutia, v ktorom Michalovce naďalej vedú v Považskej Bystrici 2:4.
     
    55:12
    Do konca duelu ostáva necelých päť minút a všetko nasvedčuje domu, že hostia z Michaloviec dokráčajú za plným trojbodovým ziskom.
     
    54:01
    A Michalovce už hrajú v plnom počte, Boboš sa vrátil na ľad a Považská Bystrica nevyužila ďalšiu presilovú hru.
     
    53:10
    Domáci hokejisti sa stále nedokážu strelecky presadiť a veľa času im na vyrovnanie už neostáva. Výborný výkon medzi tromi žrďami Michaloviec navyše podáva Dávid Okoličány.
     
    52:01
    Svoju dnešnú chabú bilanciu z presilových hier môžu domáci vylepšiť po ďalšom vylúčení hosťujúceho hráča. Tentoraz si za hru so zdvihnutou hokejkou na trestnú lavicu sadá Martin Boboš.
     
    51:43
    Považská Bystrica mala k dispozícii početnú výhodu o dvoch hráčov, no ani tú nedokázala využiť a strelecky sa v presilových hrách dnes veľmi trápi.
     
    50:59
    Rovnako ako domáci bek Filo, aj hosťujúci Daniel Hančák odchádza na trestnú lavicu.
     
    50:59
    Nervozita na ľade by sa dala krájať. Tentoraz sa do šarvátky dostali Jaroslav Filo s Danielom Hančákom.
     
    50:50
    Považská Bystrica má tak k dispozícii početnú výhodu o dvoch hráčov a má jedinečnú príležitosť vrátiť sa do zápasu.
     
    50:21
    Aby toho nebolo málo. K spoluhráčovi na trestnej lavici sa teraz pridáva aj Alexej Voronov, ktorý sa previnil hákovaním.
     
    49:39
    A ďalšia príležitosť domácich na strelenie kontaktného gólu. Martin Drotár odchádza na trestnú lavicu za držanie.
     
    48:07
    Považská Bystrica v prostrednom dejstve dokázala streliť dva góly behom necelých ôsmich minút, o rovnaký výkon sa bude snažiť aj v závere stretnutia.
     
    47:35
    Považskú Bystricu môžu mrzieť nevyužité šance v presilových hrách. Michalovčania si odpykali už štyri dvojminútové tresty.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 24. Kubín (Dubeň), 33. Ligas (Čičala, Paleček) – 10. Drotár (Salnikov), 18. Huňady (Čížek, Urban), 22. Banovský (Klouda, Hančák), 38. Faith (Banovský)


    HK 95 Považská Bystrica: Kompas – Hriňa, Filo, Prášek, Mravec, Dubeň, Majerčík, Teska – Hudec, Koleda, Važan – Čičala, Paleček, Ligas – Kubín, Holák, Rosenberg – Švantner, Lokaj. Tréner: Ľuboš Meszároš
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Okoličány – Šangin, Hančák, Urban, Voronov, Boboš, Buraľ, Dolgoš – Banovský, Klouda, Faith – Salnikov, Drotár, Lučnikov – Čížek, Huňady, Fedorko – Hinďoš, Gavura, Schnelly. Tréner: Štefan Tóth

    Rozhodčí: Švajka – Peterka, Tvrdoň

    Diváci: 108
    bahis siteleri