Olomouc – Vítkovice 2:3 (po pr.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 4:0 (kon.) | Chomutov – Mountfield HK 2:1 (1:0 po s.n.)
Zlín – Liberec 1:3 (kon.) | K. Vary – Litvínov 2:3 (kon.) | Pardubice – Sparta 2:4 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:4 (0:1, 2:1, 0:2)
HC Sparta Praha
Pátek 16.10.2015, 18:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Já se s vámi tímto loučím a přeji vám příjemný zbytek dne. (20:31:14)
     
    Dnešní utkání sledovalo 8667 diváků!
     
    Je dobojováno, Pardubice pod novým trenérským duem podlehly pražské Spartě 2:4. V poslední třetině jsme viděli již jen dva góly, o které se postarali hosté. Nejprve ve 42. minutě mířil přesně Jaroslav Hlinka, 4 minuty před koncem zase překazil domácím naděje na bodový zisk Curtis Hamilton. Oba celky podaly hodně solidní výkon, domácím to ale na body nestačilo.

    Nejlepší hráči:
    Dynamo Pardubice – Petr Sýkora
    Sparta Praha – Jaroslav Hlinka
     
    Po konci zápasu se ještě do bitky pustili Robert Sabolič a Tomáš Marcinko. Bitka ale byla ukončena dřív, než stihl někdo zvítězit.
     
    Konec zápasu.
     
    60:00
    Tomáš Marcinko to na poslední chvíli zkoušel, jenže v osudný moment mířil mimo tři tyče Sparty. Z následné potyčky, která později vyústila v bitku, si jak Tomáš Marcinko (PCE), tak Robert Sabolič (SPA) odnesli menší trest za hrubost.
     
    59:46
    O snížení se pokoušel Jan Starý. Tomáš Pöpperle byl ale tentokrát pozorný a s přízemním projektilem Starého si poradil.
     
    59:40
    Juraj Mikuš to zkusil přes celé hřiště, odkrytou klec Dynama ale minul o několik centimetrů, tudíž se píská zakázané uvolnění. Dokáže Dynamo ve zbylých dvaceti sekundách alespoň snížit?
     
    59:12
    Robert Kristan opět míří na střídačku, jenže jeho kolegové na kluzišti už působí trochu odevzdaným dojmem.
     
    59:05
    Dynamu se nahození kotouče za branku Pöpperleho doopravdy nepovedlo. Odpískalo se zakázané uvolnění, hra se tak stěhuje před Kristana, který se opět musí vrátit do branky.
     
    58:44
    Robert Kristan opět míří na střídačku a Pardubice tak znovu do šesti.
     
    58:34
    Dynamo teď mělo veliké štěstí, jelikož Sparta se při průniku středním pásmem trochu zastavila, což vyústilo v ofsajd. Robert Kristan se tak vrací do klece.
     
    58:15
    Tomáš Marcinko byl v osudný moment skolen k zemi a Dynamo se opětovně musí vracet k prázdné brance, jelikož jde Sparta dopředu.
     
    58:03
    Dynamo má jednu z posledních šancí na snížení. Sparta se provinila zakázaným uvolněním.
     
    57:31
    Čajkovský netrefil ze středního pásma odkrytou klec! Následně to ještě zkoušel Hamilton, jenže jemu se do střely vložil Petr Čáslava.
     
    57:02
    Robert Kristan na střídačce – Dynamo hraje v šesti!
     
    57:02
    Pas Jakuba Svobody sice směřoval do předbrankového prostoru, jenže se ho ujal až Michal Šeda u modré čáry. Ten na nic nečekal a pálil. Tomáš Pöpperle na střelu ale viděl. Dynamo reaguje oddechovým časem.
     
    56:08
    Petr Sýkora vyslal hodně slibný pas před klec Pöpperleho, kde číhal Tomáš Rolinek. Pardubický útočník ale nedokázal usměrnit kotouč za záda brankáře Sparty.
     
    55:50
    Dělovou ránu Martina Štajnocha vyrazil Pöpperle pouze před sebe, kde se strhla pořádná mela o kotouč. Odnesl to Patrik Poulíček, který ale nakonec nebyl vážně zraněn. Dočasné oslabení Pardubic se pokusili hosté využít rychlým protiútokem, jenže zde se o slovo přihlásil Robert Kristan, který nepustil žádný kotouč za svá záda.
    Marken.cz

    Karel Janeba

    Branky a nahrávky: 22. Sýkora, 39. Starý (Marcinko, Kolář) – 17. Buchtele (Hlinka, Réway), 40. Hlinka (Mikuš), 42. Hlinka (Přibyl, Buchtele), 56. Hamilton (Réway)


    HC Dynamo Pardubice: Kristan (Maxwell) – Ščotka, Čáslava (C), Štajnoch, Šeda, Bokroš, L. Havlík, Nedbal, Zdráhal – Sýkora, Redenbach, Rolinek – Tybor, Nahodil, Svoboda – Poulíček, Marcinko, Starý – A. Havlík, Tomášek, Kolář
    HC Sparta Praha: Pöpperle (Lukáš) – Barinka, Čajkovský, Eminger, Piskáček, Hrbas, Mikuš, Polášek, Kalina – Kumstát, Pech, Sabolič – Buchtele, Hlinka (C), Přibyl – Hamilton, Cingel, Réway – Klimek, Černoch, Kudrna

    Rozhodčí: Šír, Polák – Komárek, Ondráček.

    Diváci: 8667
    bahis siteleri