Trnava – Spišská N. Ves 2:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Topoľčany 2:1 (kon.) | Humenné – Prešov 2:0 (pře.)
Bardejov – Nové Zámky 4:2 (kon.) | Senica – Detva 2:4 (kon.) | Pov. Bystrica – Michalovce 2:4 (kon.)
konec
HC Dukla Senica
2:4 (0:3, 2:1, 0:0)
HK Detva
sk Pátek 16.10.2015, 18:00 • Zimný štadión Senica • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    36:44
    Detva dala gól!
    No krátko na to opäť zaúradovala hosťujúca formácia zložená z legionárov. Tentoraz sa strelecky presadzuje Branden Parkhouse. Asistenciu si do štatistík zapisujú Graham a Kanaet.
     
    35:17
    Senica dala gól!
    Domáci hráči predsalen skórujú. Bambúch už bol síce na ľade, no o niekoľko desiatok sekúnd na to na 2:3 znižuje Ľuboš Dobrý, ktorý vracia Senicu do zápasu.
     
    30:47
    Senica dala gól!
    A po polovici zápasu sa domáci priaznivci dočkali prvého gólu Senice, ktorá sa presadzuje zásluhou Videlku. Asistencie pri presnom zásahu svojho spoluhráča si do štatistík pripisujú Ružička a Pekarčík.
     
    17:53
    Detva dala gól!
    Aby toho nebolo málo. Domáca Senica inkasuje aj ďalší gól do šatne. Tentoraz puk za chrbát gólmana Račka dopravil Dominik Kanaet, ktorý zužitkoval prihrávku Davida Grahama. Na góle sa asistenciou podieľal taktiež Branden Parkhouse.
     
    16:36
    Detva dala gól!
    A v závere prvej tretiny Detva strieľa druhý gól v zápase. Do štatistík si gól pripisuje Rastislav Gašpar, ktorému "nabíjal" Martin Ambroz.
     
    04:06
    Detva dala gól!

    Hostia sa rýchlo ujímajú vedenia! Gól strelil BRANDEN PARKHOUSE. Asistencie si pripisujú David Graham a Dominik Kanaet.

    Petra Beblavá

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 31. Videlka (Ružička, Pekarčík), 36. Dobrý (Pavešic, Saliji) – 5. Parkhouse (Graham, Kanaet), 17. Gašpar (Ambroz), 18. Kanaet (Graham, Parkhouse), 37. Parkhouse (Graham, Kanaet)


    HC Dukla Senica: Račko – Pavešic, Šimon, Černý, Fian, Grman, Šohajda, Žitňanský – Pekarčík, Videlka, Ružička -Klíma, Řezač, Trenčan – Romančík, Kotzman, Dvonč – Saliji, Dobrý, Daniel
    HK Detva: Polc – Mačkovič, Busilko, Sládok, Zorvan, Predajniansky, Bambúch, Lunter – Graham, Kanaet, Parkhouse – Gašpar, Srnka, Ambroz – Buda, Fekiač, Říha – Hajnik, Blaško, Nikonov

    Rozhodčí: Goga – Kanich, Kristian
    bahis siteleri