New Jersey – San Jose 1:2 (1:2 po s.n.) | Columbus – Toronto 3:6 (kon.) | Detroit – Carolina 3:5 (kon.)
Winnipeg – Calgary 3:1 (kon.) | Vancouver – St. Louis 3:4 (kon.) | Anaheim – Colorado 0:3 (kon.)
Los Angeles – Minnesota 2:1 (po pr.)
konec
Vancouver Canucks
3:4 (0:1, 1:2, 2:1)
St. Louis Blues
Sobota 17.10.2015, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:21
    Matt Bartkowski tedy za podražení dvouminutový trest, byť asi šlo písknout rovnou i trestné střílení. Hosté mohou hrát dvě minuty relativně v klidu, byť tedy Canucks dnes jediný gól dali právě v oslabení.
     
    47:14
    Dvě minuty totiž dostává Alexander Steen za faul na Cracknella, takže pro Canucks solidní šance dostat se na kontaktní branku!
     
    38:27
    A ba co víc, Vladimir Tarasenko dostává dva nižší tresty, tedy 2 + 2 minuty!
     
    32:28
    Další přeruušení hry a bude se znovu vylučoat, za držení dostává dvě minuty Daniel Sedin a hosté si zahrají přesilovku pět na čtyři.
     
    31:12
    Oba kohouti na trestné lavici, každý dostal pět minut, tedy jak Bortuzzo, tak Dorsett. No a Bortuzzo po gólu a bitce musí ještě rychle zapsat asistenci, aby dosáhl prvního hattricku Gordieho Howea v kariéře v NHL!
     
    27:45
    Poměr sil na ledě se vyrovná, za bránění ve hře sedá na trestnou lavici Troy Brouwer.
     
    26:11
    Byl to Luca Sbisa, kdo si počínal až moc aktivně a Canucks budou hrát ve čtyřech. Vše začalo Backesovým hitem na Sbisu v útočném pásmu Blues, což obránce Canucks moc neunesl a napadl Backese, za nesportovní chování dostává dvě minuty a další šance pro Blues.
     
    15:43
    Hosté jdou poprvé v utkání do čtyř, s aktivitou to v útočném pásmu přehnal Steve Ott, který vzal hokejkou přes ruce Jakea Virtanena a dostává po zásluze dvě minuty za sekání.
     
    10:30
    Domácí se navíc budou bránit první přesilovce utkání, dvě minuty za vysokou h§l dostává Alexandre Burrows.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 33. Sutter (Sbisa), 57. McCann (Burrows, Sutter), 60. D. Sedin (Hutton, Sutter) – 8. Lehterä (Schwartz, Gunnarsson), 25. Steen (Tarasenko, Stastny), 31. Bortuzzo (Tarasenko, Steen), 57. Brodziak (Brouwer, Gunnarsson)


    Vancouver Canucks: Miller (Bachman) – Hamhuis, Tanev, Edler, Bartkowski, Sbisa, Hutton – D. Sedin, H. Sedin, Burrows – McCann, Horvat, Vrbata – Dorsett, Sutter, Virtanen – Prust, Cracknell, Hansen.
    St. Louis Blues: Allen (Elliott) – Bouwmeester, Pietrangelo, Gunnarsson, Parayko, Edmundson, Bortuzzo – Steen, Stastny, Tarasenko – Jaškin, Backes, Brouwer – Upshall, Lehterä, Schwartz – Ott, Brodziak, Gomez.

    Rozhodčí: Lee, Skilliter – Grandt, Rody

    Diváci: 18362
    bahis siteleri