New Jersey – San Jose 1:2 (1:2 po s.n.) | Columbus – Toronto 3:6 (kon.) | Detroit – Carolina 3:5 (kon.)
Winnipeg – Calgary 3:1 (kon.) | Vancouver – St. Louis 3:4 (kon.) | Anaheim – Colorado 0:3 (kon.)
Los Angeles – Minnesota 2:1 (po pr.)
konec
Vancouver Canucks
3:4 (0:1, 1:2, 2:1)
St. Louis Blues
Sobota 17.10.2015, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Ještě jedna střela na Allena, ten puk vyráží, ale ke kotouči se již asi nikdo z domácích nedostane!
    Daniel SEDIN - 3:4
     
    59:32
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak pozor! Huttonovu bombu vyrazil Allen jen k DANIELU SEDINOVI, který dává ještě Canucks maličkou naději! Asistence: Ben Hutton, Brandon Sutter.
     
    58:23
    Domácí ještě tlačí co mohou, jen jestli není pozdě! Jake Allen kryje i Hansenovu teč, to již jsou domácí v šesti bez Millera, ten je na střídačce!
     
    57:57
    A znovu Allen, tentokrát se na něm neprosadil Alexander Edler!
     
    57:38
    A znovu fantastický Allen, tentokrát vychytal Daniela Sedina!
    Jared MCCANN - 2:4
     
    56:44
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak bacha, hosté přicházejí velice rychle o třígólové vedení! JARED MCCANN tečovanou střelou snižuje velmi rychle na 2:4! Asistence: Alexandre Burrows, Brandon Sutter.
    Kyle BRODZIAK - 1:4
     
    56:14
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A teď už bych na Canucks nevsadil ani tkaničku od bot. Hosté sehráli výborně situaci v útočném pásmu, kdy Gunnarsson poslal kotouč Brouwerovi za branku, ten od mantinelu vyslal přihrávku najíždějícímu KYLEU BRODZIAKOVI, který premiérovou trefou sezóny skóruje nad rameno Millera! Asistence: Troy Brouwer, Carl Gunnarsson.
     
    55:40
    Obrovská šance Blues, kteří vyrazili okamžitě do brejku a Vladimir Tarasenko z druhé vlny brutálním příklepem málem zastřelil Millera, který se po zákroku těžce dává do kupy!
     
    54:38
    Cracknell trefuje tyč Allenovy branky!
     
    51:21
    Matt Bartkowski tedy za podražení dvouminutový trest, byť asi šlo písknout rovnou i trestné střílení. Hosté mohou hrát dvě minuty relativně v klidu, byť tedy Canucks dnes jediný gól dali právě v oslabení.
     
    51:21
    Steve Ott ujížděl sám na Millera, když se prohnal kolem Bartkowskiho, ten na poslední chvíli ještě zakončujícího útočníka podrazil, Miller kryje a bude se vylučovat.
     
    50:25
    Miller musel čelit nepříjemné Backesově bombě! Tak to mohlo být vymalováno, ale gólman Canucks teď ukázal, že je držák.
     
    49:20
    A hned poté šel do brejku Steen, který se vrátil z trestné, ale minul branku! Na poslední chvíli k tomu přispěl výborným obraným zákrokem Edler, který sprintoval za Steenem přes celé kluziště!
     
    49:15
    Bouwmeester si málem srazil kotouč do vlastní branky!
     
    47:14
    Dvě minuty totiž dostává Alexander Steen za faul na Cracknella, takže pro Canucks solidní šance dostat se na kontaktní branku!
     
    44:39
    A ještě větší příležitost Canucks, kdy před Allenem zůstal zcela sám Jannik Hansen, ale Allen jej fantasticky vychytal!
     
    44:30
    Obrovská šance domácích a byl to snad Bouwmeester, kdo zachraňoval před prázdnou brankou!
     
    40:50
    Jake Allen pod palbou, ale drží a drží, i po nepříjemné ráně Edlera!
     
    38:50
    Brodziak výborně zablokoval střelu Daniela Sedina!
     
    38:27
    A ba co víc, Vladimir Tarasenko dostává dva nižší tresty, tedy 2 + 2 minuty!
     
    38:27
    Tak přece! Sutter si sjížděl na střílenou přihrávku a jen těsně svou tečí minul branku, pokud vůbec ale kotouč zasáhl, protože ho v té chvíli poslal k ledu Vladimir Tarasenko vysokou holí!
     
    37:54
    A Miller teď musel navíc ještě řešit nepříjemnou střelu Scottieho Usphalla!
     
    37:39
    Pietrangelo zazvonil Rogers Arenou na tyčku Millerovy branky!
    Brandon SUTTER - 1:3
     
    32:38
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak pozor! Domácí z oslabení udělali výhodu, Sbisa přiťukl BRANDONU SUTTEROVI, který projel s pukem na holi prakticky celé kluziště a neaktivní bránění soupeře potrestal! Po přejetí do útočného pásma naznačoval pohledem přihrávku spoluhráči, jenže pak rychlou ranou na vyrážečku propálil Allena! Asistence: Luca Sbisa.
     
    32:28
    Další přeruušení hry a bude se znovu vylučoat, za držení dostává dvě minuty Daniel Sedin a hosté si zahrají přesilovku pět na čtyři.
     
    31:12
    Oba kohouti na trestné lavici, každý dostal pět minut, tedy jak Bortuzzo, tak Dorsett. No a Bortuzzo po gólu a bitce musí ještě rychle zapsat asistenci, aby dosáhl prvního hattricku Gordieho Howea v kariéře v NHL!
     
    31:12
    Po ofsajdu si to spolu hezky na pěsti rozdává právě střelec třetí branky Bortuzzo s Derekem Dorsettem! Tak tohle byla bitka dvou chlapů, férově a přitom opravdu tvrdě.
    Robert BORTUZZO - 0:3
     
    30:01
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí zcela propadli a hosté v přechodu do útočného pásma těží maximum! Rychlou akci rozjeli Steen s Tarasenkem, Steen pak z úhlu vystřelil na Millera, který kotouč pouze vyrazil a ROBERT BORTUZZO svou první brankou v letošní sezóně zvyšuje z dorážky již na 3:0! Gól velmi podobný tomu druhému Steenovu. Asistence: Vladimir Tarasenko, Alexander Steen.
     
    29:20
    Zajímavá situace před Allenem, kam mířil puk zpoza branky, ale domácí nedotlačili kotouč za záda brankáře hostů!
     
    27:45
    Poměr sil na ledě se vyrovná, za bránění ve hře sedá na trestnou lavici Troy Brouwer.
     
    26:11
    Byl to Luca Sbisa, kdo si počínal až moc aktivně a Canucks budou hrát ve čtyřech. Vše začalo Backesovým hitem na Sbisu v útočném pásmu Blues, což obránce Canucks moc neunesl a napadl Backese, za nesportovní chování dostává dvě minuty a další šance pro Blues.
     
    26:11
    Skvělý zákrok Allena proti teči Jannika Hansena z bezprostřední blízkosti, Allen se ale stačil, byť v protipohybu, hnout a vychytat Canucks i nyní!
    Alexander STEEN - 0:2
     
    24:52
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Jenže daleko se domácí nedostali, ve středním pásmu přišli o puk, který v útočném dostal na pravé křídlo Vladimir Tarasenko, jeho bekhendová přihrávka před branku našla ALEXANDRA STEENA, který přes ležícího Millera zvyšuje již na 2:0 pro St. Louis! Asistence: Vladimir Tarasenko, Paul Stastny.
     
    21:34
    Znovu Allen musel zasahovat a proti Horvatově teči to neměl vůbec jednoduché!
     
    19:40
    Ještě Horvat na druhé straně v nebezpečné pozici, kdy jeho rána prošla přes klubko hráčů, ale skončila mimo Allenovu branku!
     
    16:57
    Domácí hned po vhazování zamotali kvartetu v bílém hlavu, ale Allen musel zasahovat jen proti nepříjemné Huttonově střele, Tanev a hlavně v dobré pozici pálící McCann branku minuli!
     
    15:43
    Hosté jdou poprvé v utkání do čtyř, s aktivitou to v útočném pásmu přehnal Steve Ott, který vzal hokejkou přes ruce Jakea Virtanena a dostává po zásluze dvě minuty za sekání.
     
    10:30
    Domácí se navíc budou bránit první přesilovce utkání, dvě minuty za vysokou h§l dostává Alexandre Burrows.
    Jere LEHTERÄ - 0:1
     
    07:36
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou v utkání do vedení, JERE LEHTERÄ se trefuje poté, co Miller jen vyrazil střelu Schwartze a finský hráč Blues zachoval chladnou hlavu, stáhl si puk a zametl jej za záda brankáře. Asistence: Jaden Schwartz, Carl Gunnarsson.
     
    06:30
    Jake Virtanen v akci a Jake Allen z toho měl plné ruce práce! Virtanen dvakrát během chviličky prověřil gólmana Blues, v obou případech ale Allen udržel s vypětím svých sil čisté konto!
     
    02:31
    Tentokrát pálil Paul Stastny a Miller měl s jeho střelou větší práci, ale zůstává neprůstřelný. Blues aktivnější v úvodních minutách zápasu!

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 33. Sutter (Sbisa), 57. McCann (Burrows, Sutter), 60. D. Sedin (Hutton, Sutter) – 8. Lehterä (Schwartz, Gunnarsson), 25. Steen (Tarasenko, Stastny), 31. Bortuzzo (Tarasenko, Steen), 57. Brodziak (Brouwer, Gunnarsson)


    Vancouver Canucks: Miller (Bachman) – Hamhuis, Tanev, Edler, Bartkowski, Sbisa, Hutton – D. Sedin, H. Sedin, Burrows – McCann, Horvat, Vrbata – Dorsett, Sutter, Virtanen – Prust, Cracknell, Hansen.
    St. Louis Blues: Allen (Elliott) – Bouwmeester, Pietrangelo, Gunnarsson, Parayko, Edmundson, Bortuzzo – Steen, Stastny, Tarasenko – Jaškin, Backes, Brouwer – Upshall, Lehterä, Schwartz – Ott, Brodziak, Gomez.

    Rozhodčí: Lee, Skilliter – Grandt, Rody

    Diváci: 18362
    bahis siteleri