Swansea – Stoke 0:1 (kon.)
konec
Swansea City
0:1 (0:1)
Stoke City
Pondělí 19.10.2015, 21:00 • Liberty Stadium, Swansea • Anglická Premier League • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    80
    Své poslední střídání v tomto zápase provádí i domácí kouč Garry Monk. Ze hřiště odchází letní akvizice André Ayew, která dnes nepodala ideální výkon. Na poslední minuty příchází portugalský žolík Éder!
     
    79
    Mark Hughes necelých dvanáct minut před koncem provádí svou poslední změnu v tomto zápase. Bojan Krkić byl vidět zejména při akci, kterou si vybojoval penaltu, následně už příliš ne. Na jeho místo příchází zkušený Steven Ireland.
     
    75
    Mark Hughes vzápětí provádí své druhé střídání v tomto zápase. Marko Arnautović byl dnes hodně vidět, jednu branku i vstřelil (ta však byla z ofsajdu), teď ho však velšský trenér stahuje ze hry. Na jeho místo přichází nizozemský křídelník Ibrahim Afellay.
     
    70
    I hostující trenér Mark Hughes provádí své první střídání v tomto zápase. Ze hřiště stahuje Charlieho Adama, který ve středu hřiště příliš vidět nebyl. Na jeho místo přichází mladý Marco van Ginkel!
     
    59
    Domácí kouč Garry Monk provádí své první dvě střídaní v tomto utkání. Ze hřiště odchází záložník Modou Barrow, který v dnešním utkání nepředvedl optimální výkon. Na jeho místo přichází Gylfi Sigurdsson. Druhé střídání se týká Jacka Corka, kterého nahrazuje Ki Song-jung.

    Jan Havlovic

    Branky: 4. Krkić (pen.)

    Karty:   41. A. Williams (SWN), 57. Shelvey (SWN) – 45. Pieters (STK), 66. Shaqiri (STK)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 10:6. Rohy: 1:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 6:14.
    Swansea City: Fabiański – Rangel, F. Fernández, A. Williams, Taylor – Shelvey, Cork (59. Ki Song-jung) – A. Ayew (80. Éder), Barrow (59. G.Þ. Sigurðsson), Montero – B. Gomis.
    Náhradníci: Nordfeldt – Ki Song-jung, Britton, Éder, G.Þ. Sigurðsson, Naughton, Bartley.

    Stoke City: Butland – Johnson, Cameron, Wollscheid, Pieters – Adam (70. van Ginkel), Whelan – Shaqiri, Krkić (79. Ireland), Arnautović (75. Afellay) – Joselu.
    Náhradníci: Haugaard – Muniesa, Ireland, Wilson, Afellay, van Ginkel, Crouch.

    Rozhodčí: Robert Madley – McDonough, Perry

    Diváci: 20 044
    bahis siteleri