Ufa – Kazaň 2:1 (kon.) | Jaroslavl – Riga 3:1 (kon.) | Nižněkamsk – Toljatti 1:2 (0:1 po s.n.)
Soči – Jokerit 3:0 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
Dinamo Riga
Úterý 20.10.2015, 18:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní zápas je u konce! Lokomotiv Jaroslavl porazil Dinamo Riga 3:1, a zaznamenal jedenácté vítězství v řadě!

    První třetina nabídla velmi vyrovnaný hokej z obou stran. Výhodu první přesilové hry mělo hostující Dinamo, kterému se však přesilovka vůbec nepovedla. Velkou šanci měl domácí Patrik Hersley, ke kterému se kotouč odrazil v mezi kruží. Švédský obránce však nedokázal prostřelit Erikssona!

    Druhá třetina již konečně nabídla branky! Aktivní Lokomotiv se dočkal ve 27. minutě. Na krásnou přihrávku Kontioly si najel Staffan Kronwall, který poslal kotouč do sítě! Následně měl velkou šanci Emil Galimov, který však Erikssona z pravé strany nepřekonal. Emil Galimov se dočkal ve 36. minutě, kdy objel branku, a překonal Erikssona!

    Dinamo zdramatizovalo utkání brankou ze 46. minuty, kdy snížil na 1:2 Lauris Darzinš. Dvě minuty před koncem následně Dinamo odvolalo brankáře, nicméně následně udeřila Jaroslavl, do prázdné branky se trefil Jegor Averin!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Jiří Novotný (JAR) – 0+0, 2 střely, TOI – 13:13
    Tomáš Kundrátek (RIG) – 0+0, 2 střely, TOI – 22:15

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (20:16:27)
     
    Konec zápasu.
     
    59:29
    Lokomotiv si závěr zápasu zatím hlídá, a Dinamo se nemůže dostat ani do útočného pásma.
     
    58:35
    Seigo poslal dlouhé nahození do útočné třetiny, kam za pukem spěchal Darzinš. Před lotyšského reprezentanta se však dokázal dostat obránce Kronwall.
    Jegor AVERIN - 3:1
     
    58:19
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Dinamo to necelé dvě minuty před koncem zkusilo bez brankáře, tento tah však vůbec nevyšel! Ve vlastním pásmu se dostal ke kotouči Apalkov, který jej vyvezl do středního pásma, a na pravé straně našel zcela volného JEGORA AVERINA, který poslal kotouč do prázdné branky! Asistence: Daniil Apalkov
     
    58:09
    Lauris Darzinš posunul na modré čáře kotouč pro Seiga, finský obránce vyslal tvrdou ránu, kterou však vyrkyl Murygin. Následně si Dinamo bere oddechový čas!
     
    57:54
    Gunars Skvorcovs nahodil kotouč do pásma, nicméně v rohu kluziště se k němu dostal pouze domácí Hersley, který ho vyhodil do středního pásma.
     
    57:18
    V útočném pásmu se dostal do dobré střelecké pozice Staffan Kronwall, nicméně jeho tvrdou střelu zablokoval jeden z obránců.
     
    56:45
    Lotyšskému celku se čas krátí, a hráči Dinama dělají vše pro to, aby vyrovnali. Lokomotiv si však v obranné části vede velmi dobře.
     
    55:59
    Na druhé straně mohl rozhodnout Patrik Hersley, který nabral rychlost ve středním pásmu, dostal se před Kundrátka, a hnal se do zakončení. Český obránce však nakonec švédského beka dokázal ubránit!
     
    55:14
    Gints Meija se uvolnil v pravém rohu kluziště, a pokoušel se najít před brankou volného Dzerinse. Toho však na poslední chvíli zablokoval Kundrátek.
     
    54:19
    Daniil Apalkov skvěle předal na modré čáře kotouč Averinovi, který pohotově vypálil. Jeho střelu však zastavil obránce Seigo!
     
    53:49
    Aktivní Miks Indrasis si prodloužil své střídání na ledě, a za brankou se dokázal uvolnit ze souboje s Hersleym. Jeho následná přihrávka však před brankou nikoho z hostů nenašla.
     
    53:14
    Maris Jass si najel po levé straně do vápna, a nebezpečně vystřelil. Murygin jeho pokus vyrazil jen na hokejku Mikse Indrasise, který však ruského brankáře nepřekonal!
     
    52:35
    Lotyšský celek je v posledních minutách velmi aktivní, a žene se za vyrovnáním. Obrana Lokomotivu je však zatím proti.
     
    51:44
    Na druhé straně Seigo uvolnil Kasparse Saulietise, který křížným pasem našel před branku Dzerinse, kterému však zakončení nesedlo, a Murygin dokázal zasáhnout!
     
    50:52
    Tim Sestito dobře napadal za brankou, a dokázal obrat o kotouč Grigorjeva. Jeho následná přihrávka však před brankou nikoho z hostů nenašla.
     
    50:14
    Patrik Hersley dostal v útočném pásmu přihrávku od Malceva, nabruslil do pravého rohu, a poslal kotouč před branku. Do zakončení se cpal právě Malcev, avšak Rdedliš mu zablokoval hůl.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 27. Kronwall (Kontiola), 36. Galimov (Kartajev), 59. Averin (Apalkov) – 46. Darzinš


    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Kudašev) – Hersley, Kronwall (C), Pašnin (A), Ljubuškin, Grigorjev, Gorochov, Koledov – Averin (A), Kontiola, Apalkov – Konkov, Loktionov, Mosaljov – Galimov, Kartajev, Malcev – Novotný, Enlund, Korškov – Iljenko
    Dinamo Riga: Eriksson (Sedláček) – Seigo, Kundrátek, Redliš (A), Galvins, Sevcenko, Sotnieks, Jass – Darzins (C), Leino, Indrasis – Redliš, Sestito (A), Skvorcov -Saulietis, Dzerins, Meija – Locans, Berzins, Bicevskis
    bahis siteleri