Žilina – Trenčín 3:2 (po pr.) | Poprad – Banská Bystrica 5:2 (kon.) | Martin – Nitra 4:3 (kon.)
Zvolen – Skalica 4:3 (kon.) | Piešťany – Košice 2:1 (1:0 po s.n.)
konec
HK Poprad
5:2 (1:2, 1:0, 3:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Úterý 20.10.2015, 17:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslednej tretine stretnutia jednoznačne dominovali domáci hráči. Tí sa dostali do vedenia po góle Bajarunsa zo 44. minúty, o desať minút neskôr skóroval aj Hvila a posledný gól na 5:2 bol do prázdnej siete z Krotákovej hokejky.
    Na popradskom zimnom štadióne sme teda videli kvalitný súboj a po húževnatom výkone Popradu je jasné, že body sú pridelené správne.

    Ďakujeme vám za pozornosť a prajeme pekný zvyšok večera. (19:40:22)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:27
    Poprad dal gól!
    V tejto chvíli je už prakticky rozhodnuté o víťazstve domácich. K puku sa v strednom pásme dostal ARNE KROTÁK, ktorý nijako nezaváhal a strelou do prázdnej bránky upravuje na konečných 5:2!
    Asistencia: Lukáš Hvila.
     
    59:11
    Corbeil je opäť von z brány. Banská Bystrica je v útočnom pásme a snaží sa niečo vymyslieť.
     
    58:55
    V tejto chvíli sa však hosťujúci gólman bude musieť do svojej svätyne vrátiť. Jeho spoluhráči si nerozumeli v kombinácii a nastalo zakázané uvoľnenie.
     
    58:30
    Lukáš Handlovský iba jednoducho nahodil z ľavého kruhu bekhendom na Kostúra. Na opačnej strane je už prázdna bránka, Corbeil je na striedačke!
     
    57:36
    Popradčania sa v týchto chvíľach usilujú o poctivé bránenie. Hostia však získali útočné pásmo po Bartečkovom vyhodenom puku na domácu striedačku.
     
    56:52
    Briják urýchlene rozohral popradskú akciu smerom dopredu, Hvila zastavil puk v strednom pásme a pre istotou ho ihneď poslal ku Corbeilovi.
     
    56:01
    Z ľavého kruhu pálil Radomír Heizer, no jeho tvrdá strela príklepom skončila v náručí banskobystrického brankára Mathieua Corbeila.
     
    55:22
    Lukáš Paukovček sa šikovne dostal po pravej strane až pred Corbeila, ktorého sa mu podarilo rozhýbať, no na gólové zakončenie to v tejto chvíli nestačilo.
     
    54:31
    Po vhadzovaní v útočnom pásme hostí sa ku strele dostal Sandgren. Po jeho tvrdej strele nemal Kostúr puk pod kontrolou, a tak ešte mohli hostia dorážať. Obrancovia si však postrážili priestor a zaobišlo sa to bez väčších konfliktov.
     
    53:49
    Poprad dal gól!
    Domáci tím zvyšuje svoj náskok a vedie už 4:2! Lukáš Paukovček potiahol puk poza bránku a prihral na pravý kruh, kde bol LUKÁŠ HVILA. Tomu pred Corbeilom urobil dobrú prácu Huna, ktorý zakryl výhľad a následná delovka z hokejky Hvilu skončila v bráne!
    Asistencie: Lukáš Paukovček a Richard Rapáč.
     
    52:50
    Kroták rozhýbal obranu hostí a potiahol puk do pásma. Kasík pálil následne od modrej, no potom Rudolf Huna príležitosť na skórovanie z dorážky nevyužil!
     
    52:17
    Poprad bude hrať v početnej výhode o jedného hráča. Patrik Lamper odchádza na trestnú lavicu za seknutie.
     
    51:57
    Matoušek nahodil puk od ľavého kruhu na bránu, Kostúr strelu vyrazil iba pred seba. Do dorážky smeroval Patrik Lamper, ale taktiež úspešný nebol.
     
    51:48
    Poprad získal pásmo. Od modrej vypálil príklepom Radoslav Suchý, no jeho tvrdý projektil skončil v perfektnej Corbeilovej lapačke.
     
    51:36
    Po urýchlenom a napínavom priebehu je tu krátka príležitosť na vydýchnutie. Banskobystričania poslali puk cez celé klzisko a dopustili sa tak zakázaného uvoľnenia.
     
    50:36
    Závar pred Kostúrom! Galamboša si Kasík neustrážil a ten servíroval do medzikružia na Ďatelinku, ktorý si nakorčuľoval do týchto priestorov. Napokon strela zasiahla hráčov a chvíľu trvalo, kým bol puk uprataný preč od bránkoviska.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 1. Kroták (Hvila, Rusnák), 37. Bajaruns (B. Rapáč, Heizer), 44. Bajaruns (Štrauch), 54. Hvila (Paukovček, R. Rapáč), 60. Kroták (Hvila) – 6. Sandgren (Kytnár, Gillies), 16. M. Hudec (Sandgren)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Gáborčík, Briják, Fabian (A), Malina, Kasík, Ťavoda, Dinda – Bartečko (A), Paukovček, Ru. Huna – Kroták (C), Rusnák, Hvila – R. Rapáč, Heizer, B. Rapáč – Štrauch, Bajaruns, Števuliak
    HC´ 05 Banská Bystrica: Corbeil (Bacashihua) – Sandgren, Ďatelinka, Šmach, Jankovič, M. Rosandič, Čížek, Petran, Lunter – Handlovský, Galamboš, Majdan – Mikula, Kytnár (A), Loskot – Gillies, Handzuš (A), M. Hudec (C) – Matoušek, Zigo, Lamper

    Rozhodčí: J. Konc, Jonák – Gajan, Gavalier

    Diváci: 1017
    bahis siteleri