Michalovce – Lipt. Mikuláš 2:6 (kon.) | Spišská N. Ves – Prešov 3:6 (kon.) | Pov. Bystrica – Humenné 1:7 (kon.)
Topoľčany – Senica 3:4 (kon.) | Detva – Bardejov 4:3 (kon.) | Nové Zámky – Trnava 5:3 (kon.)
konec
HK DUKLA Ingema Michalovce
2:6 (1:2, 1:2, 0:2)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Středa 21.10.2015, 17:001. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:46
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Aby toho nebolo málo, posledný klinec do rakvy Michaloviec zabíja forward Jaroslav Jabrocký, ktorý pečatí víťazstvo hostí a zvyšuje už na 2:6!
     
    55:34
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Aby toho nebolo málo. Drotárov trest síce uplynul celý, no niekoľko sekúnd na to Liptáci udreli opäť a vedú už 2:5. Tentoraz si gól na svoje konto pripisuje Tomáš Marcinko, ktorý dnes hrá vydarený duel.
     
    53:19
    Domáci hokejisti sa navyše budú najbližšie dve minúty brániť. Na trestnú lavicu odchádza Martin Drotár za hákovanie.
     
    46:01
    Na druhej strane sa ale Peter Bartík dopustil rovnakého faulu a za nedovolené bránenie odchádza na trestnú lavicu odpykať si dvojminútové vylúčenie.
     
    45:17
    Aktivita Michaloviec navyše bude prerušená po faule Šangina. Po nedovolenom bránení domáceho obrancu bude hrať Dukla v oslabení.
     
    36:50
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    A Liptovský Mikuláš vedie už o dva góly. Vďačí za to útočníkovi Jánovi Cibuľovi, ktorý si na konto pripisuje druhý gól v zápase. Pri jeho góle mu asistovali Bartík s Marcinkom.
     
    30:16
    Domáci hráči budú mať ale skvelú príležitosť na vyrovnanie. Ján Cibuľa teraz nebezpečne narazil na mantinel svojho súpera, za čo bude vylúčený na dve minúty.
     
    29:39
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    No krátko pred uplynutím polovice zápasu sa Liptovský Mikuláš tretíkrát v zápase ujíma vedenie. Tentoraz si gól do štatistík pripisuje Andrej Laco, ktorý zužitkoval prihrávku Juraja Kadlubiaka.
     
    22:31
    Martin Dolgoš sa teraz dopustil nedovoleného bránenia a hostia sa môžu tretíkrát v dueli vrátiť do vedenia.
     
    20:20
    Dukla Michalovce dala gól!
    A hostia inkasujú hneď v úvode druhého dejstva, keď sa opäť presadzuje najúdernejšia formácia I. ligy. Tentoraz na konci akcie stál Peter Klouda, pri góle si asistenciu pripisuj jeho spoluhráči Juraj Faith a Tomáš Banovský.
     
    18:00
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Diváci v Michalovciach očakávali zvrátenie skóre, no hostia sa prekvapujúco ujímajú druhýkrát v zápase vedenia. V oslabení sa strelecky presadzuje Ján Cibuľa po prihrávke Petra Bartíka.
     
    17:45
    Martin Krčula teraz hákoval protihráča a domáci hokejisti budú mať k dispozícii tretiu presilovú hru v zápase. Jednu sa im už podarilo využiť, podarí sa im presadiť znovu?
     
    12:45
    Po strelenom góle si navyše Michalovce opäť zopakujú početnú výhodu o jedného muža. Prvú presilovú hru využili, tentoraz sa na trestnú lavicu poberá Jaroslav Jabrocký za držanie.
     
    12:24
    Dukla Michalovce dala gól!
    A Michalovce využívajú hneď prvú početnú výhodu v zápase, čím potvrdzujú, že faulovať hráčov Dukly sa túto sezónu skutočne nevypláca. Strelecky sa presadzuje najproduktívnejší hráč Michaloviec Tomáš Banovský, pre ktorého je to už dvanásty gól v novom ročníku.
     
    10:57
    A Liptáci hrali so šiestimi hráčmi, za čo si vysluhujú tímový trest. Michalovce tak majú šancu vyrovnať.
     
    8:20
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    No v deviatej minúte ale v Michalovciach padá prvý gól. Skóre zápasu otvára Patrik Števuliak, ktorý prekonáva Okoličányho v bráne po tom, čo jeho strele predchádzala kombinácia Urama s Burzalom.
     
    5:12
    Na trestnú lavicu si ako prvý v zápase sadá domáci obranca Georgij Šangin, ktorý sa dopustil podrazenia. Liptovský Mikuláš má tak k dispozícii skvelú príležitosť ujať sa vedenia v dnešnom súboji.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 13. Banovský, 21. Klouda (Faith, Banovský) – 9. Števuliak (Uram, Burzala), 18. Cibuľa (Bartík), 30. Laco (Kadlubiak), 37. Cibuľa (Bartík, Marcinko), 56. Marcinko (Bartík, Dovina), 59. Jabrocký (Oravec)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Okoličány – Šangin, Hančák, Urban, Dolgoš, Boboš, Buraľ – Banovský, Klouda, Faith – Salnikov, Drotár, Schnelly – Čížek, Huňady, Fedorko – Hinďoš, Gavura, Jenčo. Tréner: Štefan Tóth
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Dovina – Mezovský, Krčula, Nádašdi, Burzala, Kadlubiak, Oravec, Oško – Marcinko, Cibuľa, Bartík – Števuliak, Lichanec, Uram – Jabrocký, Piatka, Laco – Brezniak, Gápa. Tréner: Róbert Spišák

    Rozhodčí: Husár – Šoltés, Wolf

    Diváci: 650
    bahis siteleri