Celta Vigo – Real Madrid 1:3 (kon.) | Granada – Real Betis 1:1 (kon.) | Sevilla – Getafe 5:0 (kon.)
Malaga – La Coruňa 2:0 (kon.)
konec
Malaga CF
2:0 (0:0)
Deportivo La Coruňa
Sobota 24.10.2015, 22:05 • Estadio La Rosaleda, Málaga • Španělská LaLiga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    DEPORTIVO LA CORUŇA
    Deportivo však zažívá velmi povedený start do nové sezóny! Momentálně se La Coruňa nachází na skvělé šesté pozici, která zaručuje účast v kvalifikaci o Evropskou ligu! Do konce sezóny však zbývá ještě dostatek zápasů! Na svém kontě má třináct bodů, a na pátý Villarreal Deportivo ztrácí tři body!

    Deportivo se dokázalo oklepat z domácí prohry s Sportingem Gijón, kdy svěřenci Víctora Sáncheze prohráli 2:3, a následně porazili Real Betis 2:1 a Espanyol doma 3:0. V posledních zápasech už se však Deportivo výhry nedočkalo. Před repre pauzou remízovalo v Granadě 1:1. V posledním ligovém kolo doma La Coruňa remízovala 2:2 s Athleticem Bilbao!

    Tým trenéra Sáncheze se dnes bude muset obejít bez Španěla Fabriho, nicméně zbytek týmu, včetně pětigólového Lucase Péreze, bude připraven!
    Krátké video z tréninku domácího celku

     
    MÁLAGA CF
    Málaga má na svém kontě zatím pouze šest bodů, a nachází se na předposlední příčce, která zaručuje setrvání v nejvyšší španělské lize. Vedení by si jistě představovalo vidět svůj tým na daleko vyšších příčkách! Po domácí porážce 0:1 s Villarrealem se Málaga představila na hřišti Realu Madrid, a čekal se velký gólový příděl. Bíly balet se však nedokázal prosadit, a utkání skončilo bezbrankovou remízou. V posledním ligovém utkání před repre pauzou navíc Málaga uspěla v domácím utkání s Realem Sociedad, kdy zvítězila 3:1! Minulý víkend se Málaga představila na trávníku velmi silné Valencie, která potvrdila roli favorita, a zvítězila 3:0!

    Do dnešního utkání vstupuje v pozici papírového favorita však právě Málaga! Trenér Javi Gracia se dnes může spolehnout na útočníka Charlese, který nastřílel už tři branky. K dispozici však nebude Roque Santa Cruz, který je zraněný.
     
    Příjemný sobotní večer všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Španělská Primera Division má dnes na programu celkem čtyři utkání v rámci svého devátého kola. My se společně zaměříme na dnešní poslední utkání, ve kterém se střetně Málaga CF s Deportivem La Coruňa. Úvodní výkop je naplánován na Estadio La Rosaleda v 22:05, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Málaga CF: Kameni – Rosales, Albentosa, Weligton, Boka – Recio, Tissone – Tighadouini, Duda, J. P. Carlos – Charles.
    Náhradníci: Ochoa – Filipenka, Espinho, Fornals, Čop, Horta, Miguel Torres.

    Deportivo La Coruňa: Lux – Juanfran, Arribas, Sidnei, F. Navarro – Fajr, C. Borges, Mosquera, Cartabia – O. Riera, Lucas.
    Náhradníci: Gómez – Cani, Bergantiños, Alberto, Gutiérrez, Lopo, Laure..
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní rozhočí právě zahájil dnešní utkání! Úvodní výkop měla k dispozici domácí Málaga, která hned zatáhla svou kombinaci na vlastní polovinu.
     
    2
    Málaga se však velmi rychle přesunula na útočnou polovinu, a z pravé strany odcentroval Rosales. Španělský obránce našel na zadní tyči Charlese, jehož hlavičku vyrazil Lux na rohový kop!
     
    3
    Úvodního rohového kopu dnešního utkání se ujal portugalský kreativní záložník Dudu, který svůj centr nasměřoval na přední tyč. V tomto prostoru se však nacházel také Juanfran, který centr odvrátil.
     
    4
    I Deportivo se probojovalo k prvnímu rohovému kopu v tomto utkání. Exekuce se ujal Mosquera, který však svým centrem našel pouze rukavice brankáře Carlose Kameniho.
     
    5
    Carlos Kameni zvolil přihrávku pouze k obráncům, a Málaga postupovala pomalou kombinací na útočnou polovinu. Na levou stranu dostal přihrávku Boka, který se však k centru nedostal.
     
    6
    Tentokrát se však na levé straně dokázal uvolnit Carlos, kterému přihrávka Boka. Přízemní střela španělského křídelníka však skončila mimo branku Luxe!
     
    7
    Velkou šanci měla opět domácí Málaga. Po pravé straně postupoval Tighadouini, který následně posunul míč do středu pro Dudu, ten ještě vylepšil pozici pro Juana Carlose. Jeho techncikou střelu však dokázal lapit Lux!
    7. Nebezpečná rána Juana Carlose
     
    8
    Další nebezpečný centr do vápna přilétl z pravé strany z kopačky Rosalese. Tentokrát se k hlavičce dostal Charles, avšak nemířil přesně!
     
    9
    Hostující Cartabia se pokoušel dostihnout rychlou přihrávku od Lucase Péreze. Záložník Deportiva však míč na hrací ploše nakonec nestihl!
     
    9
    První žlutou kartu dnešního utkání dostává Pedro Mosquera, který poslal tvrdým způsobem k zemi Dudu. Následuje zajímavá standardní situace pro Málagu!
     
    11
    Exekuce následné standardní situace se ujal Tissone, kterému se však centr vůbec nepovedl. Tissone našel pouze prostor, kde se nacházel pouze brankář Lux!
     
    12
    Deportivo se snažil prodrat do pokutového území přes levou stranu, kde kombinoval Navarro s Cartabiou. Do jejich kombinace se však vložil Rosales, který se zmocnil míče.
     
    13
    Nepřesná přihrávka Tissoneho, která mířila na útočníka Charlese, doputovala k obránci Arribasovi, který raději odkopl míč na soupeřovu polovinu.
     
    14
    Velmi dobrou práci odvedl na levém křídle Recio, který udržel míč proti Juanfranovi, a následně uvolnil Boku, jehož centr však na přední tyči odvrátil stoper Sidnei.
     
    16
    Na konci velmi povedené kombinace Málagy byl křídelník Tighadouini, kterého však doháněl obráne Juanfran, a domácí křídelník musel rychle střílet. Jeho střelecký pokus však příliš tvrdý nebyl, a míč skončil v náruči Luxe!
     
    18
    Středopolař Recio sice vybojoval míč pro obránce Boku, nicméně při souboji s Cartabiou si ublížil. Tedy on ho hostující záložník trefil do choulostivých míst, nicméně to vypadá, že by měl pokračovat ve hře!
     
    19
    Málaga zatím zvládá hru v deseti velmi dobře. Dlouhý nákop obránce Boky sklepl Duda pro útočníka Charlese, který však v rozhodující moment promáchl!
     
    20
    Domácí pokračovali v útočné aktivitě, a pokoušeli se zahrozit přes pravou stranu. Přihrávka na Tighadouiniho však nebyla přesná.
    Nástup obou týmů na velmi slušně zaplněný Estadio La Rosaleda

     
    22
    Duda operoval s míčem ve středu hřiště, nicméně se před něj dokázal dostat středopolař Mosquera, a portugalský záložník následně fauloval! U míče tak bude Deportivo!
     
    23
    Málaga se zatáhla se svou kombinací na vlastní poloviny, a míč putuje ze strany na stranu. Hostující celek navíc v napadání není nikterak aktivní.
     
    24
    Tentokrát dostal velmi dobrou přihrávku na pravou stranu rychlík Cartabia, se kterým se však velmi dobře vrátil Welighton. Brazilský stoper však nedokázal bránit čistě, a fauloval!
     
    25
    Rozehrávky standardní sitauce se nakonec zhostil právě Cartabia, který to zkusil přímo. Střela agrentinského útočníka však mířila pouze do míst, kde se nacházel připravený Kameni!
     
    26
    Málaga předvedla ztrátu na útočné polovině, a její soupeř mohl jít do rychlého protiútoku. Přihrávka Cartabii na Lucase Péreze však přesná nebyla, a u míče je opět Málaga!
     
    27
    Středopolař Recio vymyslet krásnou průnikovou přihrávku pro Charlese, který se hodně snažil, aby byl u míče první. Brankář Lux však skvěle četl hru, a u míče byl první právě on!
     
    28
    U postranní čáry v pravém rohu se dostal k odkupu míče hostující stoper Arribas. Toho však skvěle napadal Juan Carlos, který Arribasovi odkop pořádně znepříjemnil.
     
    29
    Pedro Mosquera měl ve středu hřiště trochu volného prostoru, a tak poslal centr za obranu, kterým našel volného Lucase Péreze. Španělský útočník se však nacházel v ofsajdu!
     
    30
    Teď však měla Málaga obrovské štěstí! Na hranici pokutového území se dokázal uvolnit Oriol Riera, který následně vyslal technickou ránu. Carlos Kameni hodně zaváhal, a střela hostujícího hráče skončila na tyči!
    30. Velké štěstí domácího týmu
     
    31
    Rychlý Cartabia si to namířil středem hřiště, a pokoušel se projít mezi trojici protihráčů. Argentinský útočník neprošel, nicméně byl faulovaný a Deportivo zůstane u míče!
     
    33
    Další ránu ze střední vzdálenosti z hostujícího celku vyslal útočník Lucas Péreze, jehož přízemní střele však chyběla větší razance, a Kameni nemusel zasahovat!
     
    34
    Na pravé straně měl po přihrávce Tighadouiniho hodně prostoru obránce Rosales, který se pokoušel poslat svůj centr na hlavu Charlese. Pro míč si však došel brankář Lux!
     
    35
    Tentokrát to opět z pravé strany zkoušel Charles. Jeho druhý centr v krátkém časovém sledu však nebyl příliš povedený, a centr odvrátil na přední tyči Navarro!
     
    37
    Dlouhý odkop obránce Boky našel ve středu hřiště pozze Borgese, který se okamžitě pokoušel dostat vpřed. Jeho postup však zastavil dobře bránící Duda!
     
    38
    Juan Carlos to udělal na pravé straně krásně, obhodil si bránícího Navarra, a postupoval vpřed. Jeho následný centr měl najít před brankou nabíhajícího Dudu, na toho byl však centr příliš dlouhý!
     
    40
    Obránce Juanfran postupoval po pravé straně, nicméně zezadu do něj strčil domácí Recio, a hlavní rozhodčí odpískal nedovolený zákrok.
     
    41
    Exekuce následné standardní situace se zhostil Cartabia, který poslal míč pod sebe pro Juanfrana, který odcentroval. Ve vápně si však pro míč došel Kameni, který míč vyboxoval!
     
    42
    Hostující stoper Sidnei poslal dlouhý nákop na útočnou polovinu, kde však míč před Lucasem vypíchl Duda. Následně však portugalskému záložníkovi míč utekl, a Deportivo znovu kombinuje.
     
    43
    Kombinace Recia s Tissonem ve středu hřiště bohužel k ničemu kloudnému nevedla. Přihrávka druhého jmenovaného skončila v zámezí, a dopředu jde Deportivo!
     
    44
    Středopolař Pedro Mosquera našel skvělým centrem za obranou zcela volného Rieru, který se však v době přihrávky nacházel v těsném ofsajdu!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas na Estadio La Rosaleda bohužel branku nenabídl. Velkou šanci měl již v sedmé minutě domácí Juan Carlos, jehož přízemní rána skončila mimo. Po půlhodině hry mohlo jít Deportivo do vedení, avšak střela Riery skončila na břevně!

    Doufejme, že se ve druhém poločase nějaké branky dočkáme! Te začne přibližně v 23:07!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hlavní rozhodčí právě zahájil druhý poločas! Úvodní výkop měla k dispozici domácí Málaga, která se hned zatáhla na vlastní polovinu, a pomalu kombinuje ze strany na stranu.
     
    47
    Boka si naběhl na levou stranu pro přihrávku od Juana Carlose. U míče byl však o něco dříve brankář Lux. Od domácího obránce se následně míč odrazil do zámezí, a následuje odkop od branky Deportiva.
     
    48
    Domácí útočník Charles se pokoušel dostat vpřed přes pravou stranu. V tomto prostoru si však na něj počkal Juanfran, který ho obral o míč.
     
    50
    Cartabia se pokoušel uvolnit na pravé straně, nicméně měl proti sobě hned dvojici protihráčů. Po souboji s Weligtonem, skončil míč v zámezí, a bude z toho rohový kop.
     
    51
    Exekuce rohového kopu se ujal Lucas Pérez, jehož centr však nebyl příliš povedený, a obrana domácích si dokázala poradit.
     
    52
    Juan Carlos si udělal prostor na levém křídle, odkud poslal povedený centr, který přistál přímo na hlavu Tighadouiniho. Jeho hlavička však mířila těsně mimo!
    52. Hlavička Tighadouiniho mířila mimo
     
    53
    Málaga zvyšuje aktivitu zejména na útočné polovině, a pokouší se dostat rychle do vedení!
     
    54
    Boka se u postranní čáry na levé straně dostal do tísně, neboť byl napadán Juanfranem. Situaci však africký obránce zvládl, a Málaga pokračuje v kombinaci.
     
    55
    Domácí fanoušci se dočkali první branky utkání, nicméně ta není uznává kvůli ofsajdu! Už přihrávka na Juana Carlose byla hraniční, nicméně jeho centr pro Charlese už mířil do jasného ofsajdu!
     
    57
    Tighadouini se prodral po levé straně až do vápna, předtím si však pomohl nedovoleným zákrokem v souboji s Juanfranem, a hra je přerušena!
     
    58
    Povednou obrannou práci odvedl na hranici šestnáctky domácí obránce Rosales, který obral Lucase, a postupoval vpřed. Následně byl však španělský bek faulován!
     
    58
    Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Oriol Riera, přichází Laure.
     
    60
    Dlouhý nákop obránce Sidneie našel na pravé straně Juanfrana, který velmi těsně míč stihl na hrací ploše. Deportivo následně pokračovalo v kombinaci, a z pravé straně odcentroval Fajr. Brankář Kameni si však pro míč došel!
     
    61
    Juan Carlos velmi chytře roztáhl hru na levou stranu, kam si naběhl Tighadouini. Marocký křídelník následně spadl po kontaktu s Arribasem, a je z toho zajímavá standardní situace!
     
    62
    Málaga právě vstřelila branku!
    Domácí celek se z následné standardní situace ujímá vedení! Exekuce následné nebezpečné standardní situace se ujal ADNANE TIGHADOUINI, který poslal míč před branku. Brankáři Luxovi skvěle stínil obránce Albentosa, a míč skončil v síti!
    62. Adnane TIGHADOUINI - 1:0
     
    64
    Málaga však stále nemá dost! Tentokrát upaloval po levé straně útočník Charles, který svůj následný centr směřoval do prostoru, kam si nabíhal Juan Carlos. Pro míč si však vyběhl Lux!
     
    65
    Domácí celek provádí své první střídání v tomto utkání! Portugalský středopolař Duda dnes nepředvedl ideální výkony, a právě odchází ze hry. Na jeho místo přichází Fábio Espinho!
     
    67
    Deportivo je v dosavadním průběhu druhého poločasu velmi pasivní, a momentálně nemůže najít způsob, jak se dostat na dostřel branky Carlose Kameniho.
     
    68
    Juan Carlos dokázal ve středu hřiště udržet míč před Mosquerou, a pokoušel se poslat do úniku Charlese. Španělský útočník se však přes Laureho k míči nedostal.
     
    69
    Deportivo se pokoušelo zahrozit z pravé strany, odkud centroval obránce Juanfran. Obrana domácího celku však dokázala centr odvrátit.
     
    70
    Pravý obránce Rosales se tentokrát provinil nedovoleným zákrokem v souboji s Lucasem Perézem, a bude z toho zajímavá standardní situace!
     
    71
    No podívejme! Deportivo mělo obrovskou šanci na vyrovnání! Exekuce standardní situace se ujal Fajr, jehož centr našel za obranou zcela volného Arribase, kterému však nevyšla hlavička, a míč poslal mimo branku!
    71. Velká šance Arribase
     
    72
    Tentokrát si to po pravé straně namířil Rosales, kterému na pravém křídle nabíhal Tighadouini. Marocký křídelník následně dostal přihrávku, nicméně mu nesedlo zpracování, a míč skončil v zámezí.
     
    73
    Víctor Sánchez provádí své druhé střídání v tomto utkání! Ze hřiště odchází španělský obránce Juanfran, a na "plac" přichází ofezivně laděný Cani!
     
    74
    Ve středu hřiště zabojoval Pedro Mosquera, který vyhrál souboj s Reciem. Na jeho následný centr však nikdo z hostů nenaběhl. Domácí Recio navíc zůstal ležet na trávníku ...
     
    76
    Deportivo vybojovalo rohový kop, kterého se ujal Lucas Pérez. Centr hostujícího útočníka ve vápně našel hlavu Arribase, který však mířil nad!
     
    77
    Málaga s rozehrávkou rozhodně nespěchala. Na tránvíku ještě zůstal ležet středopolař Juan Carlos, který si zjevně přivodil nějaké zranění.
    Momentky z úvodní branky dnešního utkání.

     
    78
    Javi Gracia provádí své druhé střídání v dnešním utkání. Ze hřiště odchází španělský středopolař Recio, kterého na posledních patnáct minut nahradí Pablo Fomals!
     
    79
    Obránce Navarro se křížnou přihrávkou pokoušel najít u postranní čáry naběhlého Borgese, kterému však nesedlo zpracování, a míč mu utekl k Rosalesovi.
     
    80
    Rosales navíc zaváhání svého protihráče dokázal využít. Po pravé straně postupoval stále dál dál, a následně poslal centr do vápna, který přes Charlesem odvrátil Arribas!
     
    81
    Ani v tomto případě si Deportivo nedokázalo poradit při kombinaci na útočné polovině. Následně to udělal parádně Juan Carlos, který doslova vykoupal Mosqueru, a dlouhým centrem hledal na opačné straně Espinha, toho stáhl k zemi Sidnei. Nedovolený zákrok se však nepíská!
     
    83
    Své poslední střídání v tomto zápase provádí domácí kouč Javi Gracia. Ze hřiště odchází střelec zatím jediné branky dnešního utkání, Adnan Tighadouini, na jehož místo přichází Ricardo Horta!
     
    85
    Málaga právě vstřelila branku!
    Málaga se pět minut před koncem základní hrací doby trefuje podruhé, a nejspíše rozhoduje o svém vítězství! Z pravé strany poslal do vápna nebezpečný centr obránce Rosales, k hlavičce se však nikdo z domácích nedostal. Na hranici šestnáctky se dostal k míči JUAN CARLOS, který nasprintoval do vápna, a poslal míč přesně ke vzdálenější tyči!
    85. Juan Pérez Carlos - 2:0
     
    87
    Deportivo sice kombinuje na útočné polovině, nimcéně je skoro jasné, že domácí celek si tento dvougólový náskok již pohlídá až do samotného konce!
     
    88
    Obránce Rosales navíc dokázal obral o míč útočníka Lucase Péreze, a chtěl zamířit vpřed. Jeho postup však právě španělský útočník zastavil nedovoleným zákrokem.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec záklandí hrací doby!
     
    90+1
    Deportivo zahrávalo standardní situaci, které se ujal Pedro Mosqera, pro jehož centr si ve vápně šel Kameni. Domácímu brankáři však míč vypadl, nicméně nikdo z hostů se ke střele nedostal.
     
    90+2
    Hosté se ještě pokoušejí o snížení, a v závěru vybojovali rohový kop! Exekuce se ujal Lucas Pérez, který svůj centr poslal na zadní tyč. Do tohoto prostoru však naběhl Kameni, který si míč stáhl ze vzduchu.
     
    90+3
    Střídající Laure naběhl na levou stranu, kam dostal přihrávku od Caniho. Následně našel v pokutovém územím Lucase, jehož střela byla zablokovaná.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání je u konce! Málaga CF zvládla domácí utkání s Deportivem La Coruňa, a zvítězila 2:0 !

    První poločas na Estadio La Rosaleda bohužel branku nenabídl. Velkou šanci měl již v sedmé minutě domácí Juan Carlos, jehož přízemní rána skončila mimo. Po půlhodině hry mohlo jít Deportivo do vedení, avšak střela Riery skončila na tyči!

    Velkou šanci domácího týmu měl hned na začátku poločasu Tigahdouinho, jeho hlavička však nemířila přesně. V 62. minutě se však domácí fanoušci dočkali, když se ze standardní situace trefil Adnane Tighadouini. V samotném závěru potvrdil vítězství domácích brankou Juan Carlos!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (23:55:25)
    Domácí kouč Javi Gracia může být s výkonem svých svěřenců spokojený

    Jan Havlovic

    Branky: 62. Tighadouini, 85. J. P. Carlos

    Karty:   9. Mosquera (DEP)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 3:6. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 11:10.
    Malaga CF: Kameni – Rosales, Albentosa, Weligton, Boka – Recio (78. Fornals), Tissone – Tighadouini (83. Horta), Duda (65. Espinho), J. P. Carlos – Charles.
    Náhradníci: Ochoa – Filipenka, Espinho, Fornals, Čop, Horta, Miguel Torres.

    Deportivo La Coruňa: Lux – Juanfran (73. Cani), Arribas, Sidnei, F. Navarro – Fajr, C. Borges, Mosquera, Cartabia – O. Riera (58. Laure), Lucas.
    Náhradníci: Gómez – Cani, Bergantiños, Alberto, Gutiérrez, Lopo, Laure.

    Diváci: 20644
    bahis siteleri