Celta Vigo – Real Madrid 1:3 (kon.) | Granada – Real Betis 1:1 (kon.) | Sevilla – Getafe 5:0 (kon.)
Malaga – La Coruňa 2:0 (kon.)
konec
Malaga CF
2:0 (0:0)
Deportivo La Coruňa
Sobota 24.10.2015, 22:05 • Estadio La Rosaleda, Málaga • Španělská LaLiga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
    85. Juan Pérez Carlos - 2:0
     
    85
    Málaga právě vstřelila branku!
    Málaga se pět minut před koncem základní hrací doby trefuje podruhé, a nejspíše rozhoduje o svém vítězství! Z pravé strany poslal do vápna nebezpečný centr obránce Rosales, k hlavičce se však nikdo z domácích nedostal. Na hranici šestnáctky se dostal k míči JUAN CARLOS, který nasprintoval do vápna, a poslal míč přesně ke vzdálenější tyči!
     
    83
    Své poslední střídání v tomto zápase provádí domácí kouč Javi Gracia. Ze hřiště odchází střelec zatím jediné branky dnešního utkání, Adnan Tighadouini, na jehož místo přichází Ricardo Horta!
     
    78
    Javi Gracia provádí své druhé střídání v dnešním utkání. Ze hřiště odchází španělský středopolař Recio, kterého na posledních patnáct minut nahradí Pablo Fomals!
     
    73
    Víctor Sánchez provádí své druhé střídání v tomto utkání! Ze hřiště odchází španělský obránce Juanfran, a na "plac" přichází ofezivně laděný Cani!
    71. Velká šance Arribase
     
    71
    No podívejme! Deportivo mělo obrovskou šanci na vyrovnání! Exekuce standardní situace se ujal Fajr, jehož centr našel za obranou zcela volného Arribase, kterému však nevyšla hlavička, a míč poslal mimo branku!
     
    65
    Domácí celek provádí své první střídání v tomto utkání! Portugalský středopolař Duda dnes nepředvedl ideální výkony, a právě odchází ze hry. Na jeho místo přichází Fábio Espinho!
    62. Adnane TIGHADOUINI - 1:0
     
    62
    Málaga právě vstřelila branku!
    Domácí celek se z následné standardní situace ujímá vedení! Exekuce následné nebezpečné standardní situace se ujal ADNANE TIGHADOUINI, který poslal míč před branku. Brankáři Luxovi skvěle stínil obránce Albentosa, a míč skončil v síti!
     
    58
    Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Oriol Riera, přichází Laure.
     
    55
    Domácí fanoušci se dočkali první branky utkání, nicméně ta není uznává kvůli ofsajdu! Už přihrávka na Juana Carlose byla hraniční, nicméně jeho centr pro Charlese už mířil do jasného ofsajdu!
    52. Hlavička Tighadouiniho mířila mimo
     
    52
    Juan Carlos si udělal prostor na levém křídle, odkud poslal povedený centr, který přistál přímo na hlavu Tighadouiniho. Jeho hlavička však mířila těsně mimo!
    30. Velké štěstí domácího týmu
     
    30
    Teď však měla Málaga obrovské štěstí! Na hranici pokutového území se dokázal uvolnit Oriol Riera, který následně vyslal technickou ránu. Carlos Kameni hodně zaváhal, a střela hostujícího hráče skončila na tyči!
     
    9
    První žlutou kartu dnešního utkání dostává Pedro Mosquera, který poslal tvrdým způsobem k zemi Dudu. Následuje zajímavá standardní situace pro Málagu!
    7. Nebezpečná rána Juana Carlose
     
    7
    Velkou šanci měla opět domácí Málaga. Po pravé straně postupoval Tighadouini, který následně posunul míč do středu pro Dudu, ten ještě vylepšil pozici pro Juana Carlose. Jeho techncikou střelu však dokázal lapit Lux!

    Jan Havlovic

    Branky: 62. Tighadouini, 85. J. P. Carlos

    Karty:   9. Mosquera (DEP)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 3:6. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 11:10.
    Malaga CF: Kameni – Rosales, Albentosa, Weligton, Boka – Recio (78. Fornals), Tissone – Tighadouini (83. Horta), Duda (65. Espinho), J. P. Carlos – Charles.
    Náhradníci: Ochoa – Filipenka, Espinho, Fornals, Čop, Horta, Miguel Torres.

    Deportivo La Coruňa: Lux – Juanfran (73. Cani), Arribas, Sidnei, F. Navarro – Fajr, C. Borges, Mosquera, Cartabia – O. Riera (58. Laure), Lucas.
    Náhradníci: Gómez – Cani, Bergantiños, Alberto, Gutiérrez, Lopo, Laure.

    Diváci: 20644
    bahis siteleri