Trenčín – Zlaté Moravce 4:1 (kon.) | Michalovce – Podbrezová 2:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Dunajská Streda 1:0 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
2:0 (2:0)
FK Železiarne Podbrezová
sk Sobota 24.10.2015, 17:00 • Mestský futbalový štadión Michalovce • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie medzi MFK Zemplín Michalovce a ŽP Šport Podbrezová, v ktorom sa domácim podarilo zvíťaziť pomerom 2:0, čo znamená, že celok z východného Slovenska sa posunie na 10. priečku tabuľky. Naopak, trápiaca sa Podbrezová ostáva posledná.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčime a prajeme vám ešte pekný zvyšok dňa. (18:50:38)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    A keďže sa hralo v strede ihriska, hlavný arbiter Vnuk nemal dôvod nechávať hru ďalej plynúť a trikrát fúkol do svojej píšťalky.
     
    90
    Nadstavovať sa bude 1 minúta.
     
    90
    Podbrezová ešte napokon bude zahrávať jednu štandardnú situáciu, v šestnástke Michaloviec stojí Podbrezová s deviatimi hráčmi.
     
    90
    Čakáme už len na údaj o nadstavenom čase.
     
    90
    Andrič našiel Andrezlyho, ten ešte zodvihol hlavu a po zemi prihrával do vnútra šestnástky, tam jeden z hostí padol a pýtal si pokutový kop – nepíska sa.
     
    89
    Začalo sa nám posledných 120 sekúnd riadnej hracej doby, pri lopte sú Michalovce, ktoré, zdá sa, sa už dnes dokážu ubrániť.
     
    89
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Martin Koscelník, prichádza Lukáš Tóth.
     
    88
    Podio medzi dvojicou stopérov Michaloviec neuspel, navyše, hráč hostí sa následne dopustil aj útočného faulu, po ktorom bude nútený loptu odovzdať súperovi.
     
    87
    Tam ale hostia nevymysleli nič zaujímavé, navyše, pri prechode stredom ihriska Michaloviec sa dopustili faulu, ktorým darovali domácemu celku pri príprave štandardnej situácie ďalšie sekundy.
     
    86
    Po strele Vaščáka ešte bude nasledovať autové vhadzovanie na útočnej polovici Podbrezovej.
     
    85
    Hostia sa teraz pokúšajú o kontaktný gól, ktorý by mohol ešte poriadne skomplikovať cestu Michaloviec za víťazstvom, v prevažnej väčšine ale ide o nepresné centre, ktoré zastavia útok Podbrezovej.
     
    85
    Podbrezová následne ešte zahrávala rohový kop, po ktorom jej hráči nevymysleli nič zaujímavé.
     
    84
    Podio teraz vymyslel skvelý center priamo na kopačku Kochana, ktorý pálil z voleja, Kelemen predviedol skvelý zákrok, keď loptu dokázal vytesniť mimo priestor troch žrdí.
     
    84
    ŽP Šport sa teraz nechcene zdržal na vlastnej polovici, aj preto sa Podbrezová pokúsi o rýchly prechod stredom ihriska.
     
    83
    Domáci celok prešiel stredovou čiarou pomerne rýchlo, následne si ale pred šestnástkou súpera loptu presne poslať nedokázal a tá tak skončila za postrannou čiarou.
     
    82
    Migaľa centroval do vápna, s celou situáciou si stopéri Michaloviec dokázali poradiť. Lopta končí za bránou Kelemena, ktorý sa s rozohrávkou ponáhľať nebude.

    Lukáš Pancurák

    Branky: 8. Morlacchi (Danko), 39. Morlacchi

    Karty:   76. Calero (MIC) – 7. Kapor (POD)


    MFK Zemplín Michalovce: Kelemen – Morlacchi, Calero (C), Barroso Sánchez, Chubutija – Montero (56. Grič), Danko, E. Mensah, Koscelník (89. Tóth), Sedlák – Nworah (68. Kunca).
    Náhradníci: Kira – Šimčák, Podhorin, Grič, Kunca, Turík, Tóth.

    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Kapor (46. Rendla), Vajda, Andrič, Kupčík (C) – Jur. Pančík (46. Szöke), Podio, Kochan, Migaľa, Gál-Andrezly – Vaščák.
    Náhradníci: Ďurčo – Minčič, Frizoni, Marinković, Žilák, Szöke, Rendla.

    Rozhodčí: Vnuk – Benko, Bodnár (Chmura)
    thejrc.org