Trenčín – Zlaté Moravce 4:1 (kon.) | Michalovce – Podbrezová 2:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Dunajská Streda 1:0 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
2:0 (2:0)
FK Železiarne Podbrezová
sk Sobota 24.10.2015, 17:00 • Mestský futbalový štadión Michalovce • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Martin Koscelník, prichádza Lukáš Tóth.
     
    84
    Podio teraz vymyslel skvelý center priamo na kopačku Kochana, ktorý pálil z voleja, Kelemen predviedol skvelý zákrok, keď loptu dokázal vytesniť mimo priestor troch žrdí.
     
    76
    Žltú kartu dostáva Marcos Perez Calero (MFK Zemplín Michalovce).
     
    75
    Kunca chcel definitívne rozhodnúť, aj preto neváhal a do lopty sa oprel spoza vápna, táto strela napokon skončila v náručí Kuciaka, ktorý sa po lopte dobre hodil.
     
    69
    Napokon z toho ale predsa len bola zaujímavá príležitosť domáceho celku, v pokutovom území sa ocitol Koscelník, stopér Podbrezovej a Kuciak celú situáciu zvládli.
     
    68
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Peter Nworah, prichádza Dominik Kunca.
     
    62
    Mensah si teraz vyslúžil potlesk publika, keď sa technickou parádou zbavil až trojice protihráčov, následný strelecký pokus musel Kuciak vytesniť na rohový kop.
     
    56
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Antonio Garcia Montero, prichádza Jakub Grič.
     
    46
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Milovan Kapor, prichádza Andrej Rendla.
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Juraj Pančík, prichádza Július Szöke.
     
    45
    Podbrezová sa napokon dostala do zaujímavej pozície! Barroso tam zaváhal pred vlastnou bránkou, loptu nedokázal odpáliť a výrazne tak ohrozil svojho gólmana. Kelemena napokon zrejme zachránilo iba to, že zakončujúci hráč Podbrezovej bol v ofsajde.
     
    39
    Michalovce dali gól!

    Domáci futbalisti vybojovali priamy kop, po ktorom svoj náskok zvyšujú na rozdiel dvoch presných zásahov! Lopty sa pri štandardke chopil Danko, skvelý center poslal priamo pred bránku, kde už VERNON DE MARCO MORLACCHI predviedol ďalšiu úspešnú hlavičku a pridal svoj druhý gól v zápase.
     
    30
    Výborná akcia domácich, ktorí dostali súpera pod dobrý tlak! Mensah prečítal hru bravúrne, popri ľavej čiare poslal kolmicu na Danka, ktorý okamžite centroval pred bránku. Tam ale spoluhráčov nenašiel, pretože hostia loptu v poslednej sekunde zrazili.
     
    27
    Michalovce pokračovali vo svojej aktivite a dostali sa do vyloženej šance! Mensah opäť pálil z vnútra šestnástky, ale v rýchlosti trafil iba spoluhráča Nworaha.
     
    8
    Michalovce dali gól!
    Domáci sa ujímajú vedenia! Kapor inkasoval žltú kartu, následne bola nariadená štandardka, ktorú Michalovce zužitkovali na rýchly otvárací gól. Po centri Stanislava Danka sa do lopty hlavou oprel VERNON DE MARCO MORLACCHI a prekonal Kuciaka!
    Asistencia: Stanislav Danko
     
    7
    Žltú kartu dostáva Milovan Kapor (ŽP Šport Podbrezová).

    Lukáš Pancurák

    Branky: 8. Morlacchi (Danko), 39. Morlacchi

    Karty:   76. Calero (MIC) – 7. Kapor (POD)


    MFK Zemplín Michalovce: Kelemen – Morlacchi, Calero (C), Barroso Sánchez, Chubutija – Montero (56. Grič), Danko, E. Mensah, Koscelník (89. Tóth), Sedlák – Nworah (68. Kunca).
    Náhradníci: Kira – Šimčák, Podhorin, Grič, Kunca, Turík, Tóth.

    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Kapor (46. Rendla), Vajda, Andrič, Kupčík (C) – Jur. Pančík (46. Szöke), Podio, Kochan, Migaľa, Gál-Andrezly – Vaščák.
    Náhradníci: Ďurčo – Minčič, Frizoni, Marinković, Žilák, Szöke, Rendla.

    Rozhodčí: Vnuk – Benko, Bodnár (Chmura)
    bahis siteleri