Atalanta BC – Lazio 2:1 (kon.) | Frosinone – Carpi FC 2:1 (kon.) | Hellas Verona – Fiorentina 0:2 (kon.)
AC Milán – Chievo 1:0 (kon.) | Neapol – Palermo 2:0 (kon.) | AS Řím – Udinese 3:1 (kon.)
Sassuolo – Juventus 1:0 (kon.) | Turín – Janov 3:3 (kon.)
konec
AC Milán
1:0 (0:0)
Chievo Verona
Středa 28.10.2015, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je tu konec zápasu a domácí si z něj nakonec odnášejí zasloužené tři body, protože byť měli i několikrát štěstí, tak celkově byli lepším týmem. Do vedení je poslal Antonelli a to jim už vydrželo, což bylo i zásluhou výtečného mladíka Donnarummy, který chytal jako zkušený mazák. Celý výkon AC byl oproti minulým zápasům zlepšený a Chievo nám toho naopak v mezihře moc nepředvedlo. Ode mne je to dnes vše, já Vám přeji pěkný zbytek týdne a loučím se s Vámi. (22:44:23)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    V poslední minutě měli hosté aut u rohového praporku, míč sice dostali do vápna, ale tam se pískal útočný faul na gólmana Donnarummu, který byl vážně mírně přistrčen.
     
    90+2
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Carlos Bacca, přichází Luiz Adriano.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty a Bonaventura v jejich úvodu mohl a měl jít sám na Bizzarriho, jenže sudí odmával neexistující ofsajd a akce je zastavena...
     
    89
    A opět Kucka! Ten si naskočil na rohový kop a využil zaváhání Bizzarriho k hlavičce z dobrého místa, jenže svoji střelu nasměroval hlavou pouze mimo soupeřovu bránu!
     
    88
    Ale hrozilo se opět na druhé straně a pálil v tomto ohledu velice agilní Juraj Kucka! Bizzarri se proletěl vzduchem, ale míč z nohy bývalého Sparťana nakonec prolétl asi půl metru mimo bližší tyče!
     
    87
    Alex dnes řídí celou obranu AC a jeho výkon musím pochválit. Teď odvrátil nohou z voleje nebezpečný míč a stal se tak hrdinou okamžiku, tlak Verony ale opět graduje.
     
    84
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Alessio Cerci, přichází Kejsuke Honda.
     
    82
    K rozhodnutí bylo velice blízko, protože Bonaventura parádně pronikl po levém křídle a předkládal míč před prázdnou bránu, jenže ve skluzu dojíždějící Bacca na míč těsně nedosáhl.
     
    80
    Opět se vydalo na drobný průzkum území AC, jenže to moc dobře nedopadlo a Kucka po střele z otočky mířil pouze mimo Bizzarriho klec!
     
    78
    Ke střele se na druhé straně probil Bacca a nemyslel to zle, jenže bránu Bizzarriho o asi metr přestřelil a z klidu ho tak nevyvedl.
     
    76
    K menší postrkovačce došlo mezi Bertolaccim a Cacciatorem, sudí vše nakonec řeší domluvou a hraje se dál bez karet pro tyto borce. Chievo stále drží míč a tlačí svého soupeře.
     
    74
    Střídání v týmu Chievo Verona: ze hřiště odchází Sergio Pellissier, přichází Riccardo Meggiorini.
     
    72
    Chievo ale nedá svoji kůži lacino a stále se snaží tvořit hru. Milán ale poctivě brání a hosté to mají těžké.
     
    70
    AC se zase trochu vrátilo do zápasu a drží teď míč nějakou dobu ve své moci, ale před chvílí zažilo horké chvilky. Uvidíme, jestli domácí ještě nějaký gól přidají.
    67.
     
    67
    A hrdinou okamžiku se stal mladičký šestnáctiletý gólman Gianluigi Donnarumma! Na toho pelášil ze strany zcela sám zkušený frovard Paloschi, jenže italský talent se položil na zem a míč vytáhl skvěle mimo tři tyče!
     
    66
    Domácí se stále snaží hrát a nečekat na to, co vymyslí Chievo a teď to zkusil ránou z dálky Kucka! Ta nebyl vůbec zlá a nakonec prolétla jen těsně vedle tyče padajícího Bizzarriho.

    Ondřej Hradecký

    Branky: 53. Antonelli (Bacca)

    Karty:   50. Pinzi (CHV), 58. Cesar (CHV)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 6:3. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 8:10.
    AC Milán: G. Donnarumma – Abate (14. De Sciglio), Alex, A. Romagnoli, Antonelli – Kucka, Montolivo, Bertolacci – Cerci (84. Honda), Bacca (90+2. Adriano), Bonaventura.
    Náhradníci: Abbiati, Diego López – Suso, De Sciglio, Mexés, N. de Jong, Calabria, J. Mauri, C. Zapata, A. Poli, Adriano, Honda.

    Chievo Verona: Bizzarri – Frey (46. Cacciatore), Dainelli, Cesar, Gobbi – L. Castro, Radovanović, Pinzi – Birsa (64. Mpoku) – Paloschi, Pellissier (74. Meggiorini).
    Náhradníci: Bressan, Seculin – Pepe, Sardo, Mpoku, Gamberini, Cacciatore, Christiansen, Meggiorini, Inglese.

    Rozhodčí: G. Calvarese – Magnanelli, Vivenzi
    bahis siteleri