Havlíčkův Brod – Letňany 6:1 (kon.) | Zlín – Vítkovice 11:0 (kon.) | Sparta – HC Plzeň 2:6 (kon.)
Mladá Boleslav – Jihlava 3:2 (2:0 po s.n.) | HC Litvínov – Chomutov 5:4 (kon.) | Havířov – Vsetín 2:4 (kon.)
Třinec – Olomouc 2:1 (1:0 po s.n.) | Opava – Poruba 7:2 (kon.) | Liberec – Pardubice 2:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
11:0 (1:0, 5:0, 5:0)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 31.10.2015, 12:30 • ZS Luďka Čajky • Extraliga staršího dorostu • 18. kolo
Partner:
     
    55:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    Na hosty už se lepí i smůla. Hned po vhazování dostal přihrávku mezi kruhy ŠTĚPÁN FRYŠARA, jehož střela se štěstím prošla mezi betony gólmana Dani až do sítě. Asistence: Jan Mikulec.
     
    54:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí podruhé během dvou dní dosahují na dvouciferné skóre! Na 10:0 pro Zlín zvýšil KRYŠTOF DVOŘÁČEK, kterému v přečíslení poslal přesně kotouč Viktor Bainar. Asistence: Viktor Bainar, Vlastimil Hefka.
     
    51:23
    Přesilovka pro domácí mužstvo. Ficek (VIT) si jde sednout na dvě minuty za držení protihráče.
     
    46:20
    Kowalczyk (ZLN) si jde sednout na dvě minuty za faul kolenem. Přesilovka pro hosty.
     
    45:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Druhý gólman hostů však čisté konto neudržel ani půl minuty. KRYŠTOF DVOŘÁČEK objel s pukem branku a poté přesně zakončil. 9:0 pro domácí celek. Asistence: Vlastimil Hefka.
     
    44:37
    Brankář Kardinál v tomto utkání končí. Trenér Vítkovic se rozhodl jej stáhnout ze hry, mezi tři tyče se postaví Matyáš Daňa.
     
    44:37
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín se podruhé prosazuje během pětiminutové přesilovky. Kardinál se dostal příliš daleko od své branky ve chvíli, kdy se puku zmocnil Daniel Dlabaja. Domácí kapitán našel ŠTĚPÁNA FRYŠARU, který zcela odkrytou branku bez potíží trefil. Asistence: Daniel Dlabaja, Jan Mikulec.
     
    40:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hned v úvodu třetí části přidává Zlín sedmou trefu, jejímž autorem je kapitán ševců DANIEL DLABAJA. Asistence: Štěpán Fryšara, Jan Mikulec.
     
    39:56
    Slíž (VIT) je vyloučen na pět minut + do konce utkání za vysokou hůl.
     
    35:28
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí celek zvyšuje na 6:0! DANIEL DLABAJA využil důrazu své pětky bojující o puk, který už brankář Kardinál měl zdánlivě ve svém držení. Zlínská snaha přinesla ovoce, neboť právě Dlabaja se ke kotouči dostal a přes dva padající obránce jej poslal do sítě. Asistence: Štěpán Fryšara, Patrik Kotek.
     
    31:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Vítkovický brankář jen bezmocně kroutí hlavou, zatímco Zlín se raduje z pátého gólu. Kardinál neudržel ve výstroji střelu z vrcholu kruhu, načež zlínští puk okamžitě vydolovali a přihráli JONÁŠI KOČICOVI, který ho uklidil do odkryté branky. Asistence: Kryštof Dvořáček, Vojtěch Dobiáš.
     
    30:03
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté jsou v ráži a podruhé v utkání využívají přesilovku! PATRIK KOTEK dostal pěkně nabito od Štěpána Fryšary a doslova propálil Kardiála v brance. 4:0. Asistence: Štěpán Fryšara, Daniel Dlabaja.
     
    29:49
    Bartek (VIT) si jde sednout na dvě minuty za držení hole.
     
    26:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín se podruhé trefuje během oslabení! Domácí hráči se dostali do přečíslení dva na jednoho. Jan Mikulec si šikovně podržel puk, načež našel dobře postaveného RADIMA BUDILA, který se trefil z první. Asistence: Jan Mikulec, Jakub Jenáček.
     
    26:09
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádhera zlínského celku. Daniel Dlabaja vybojoval puk na modré čáře, dobruslil do útočného pásma a uvolnil do samostatného úniku ŠTĚPÁNA FRYŠARU. Ten si vymíchal brankáře Kardinála a v oslabení zvyšuje na 2:0. Asistence: Daniel Dlabaja.
     
    25:09
    Teď ovšem dostanou šanci Vítkovice. Kowalczyk (ZLN) si jde odpykat dvouminutový trest za držení.
     
    23:58
    Mikulec si položil Kardinála na led, ten ovšem i v leže dokázal zastavit kotouč. O zbytek už se postarali jeho obránci, kteří puk odpálili do bezpečí.
     
    18:17
    Baláž (VIT) si jde odpykat dvě minuty za podražení. Zlín bude hrát přesně minutu v pěti proti třem.
     
    17:17
    Bernát (VIT) si jde sednout na dvě minuty za držení. Zlín si zahraje třetí přesilovku.
     
    12:24
    Raška se dobře uvolnil a nebezpečně vystřelil z levé strany, ovšem nakonec netrefil zlínskou branku. Bezprostředně poté rozhodčí vylučují Dobiáše (ZLN) za nedovolené bránění. První přesilovka pro hosty.
     
    10:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a otevírají skóre dnešního zápasu. Štěpán Fryšara na levém kruhu naznačil střelu, ale bezprostředně poté přihrál do prostoru mezi kruhy PATRIKU KOTKOVI, který z první poslal puk do sítě. Asistence: Štěpán Fryšara.
     
    09:20
    Slíž (VIT) si jde sednout na dvě minuty za hákování, takže Zlín bude hrát další přesilovku.
     
    03:16
    První vyloučení dnešního utkání. Cháňa (VIT) si jde sednout na dvě minuty za podražení, kterého se dopustil při forčekingu v útočném pásmu.

    Vojtěch Jurák

    Branky a nahrávky: 11. Kotek (Fryšara), 27. Fryšara (Dlabaja), 27. Budil (Mikulec, Jenáček), 31. Kotek (Fryšara, Dlabaja), 32. Kočica (Dvořáček, Dobiáš), 36. Dlabaja (Fryšara, Kotek), 41. Dlabaja (Fryšara, Mikulec), 45. Fryšara (Dlabaja, Mikulec), 46. Dvořáček (Hefka), 55. Dvořáček (Bainar, Hefka), 56. Fryšara (Mikulec)


    Berani Zlín: Šimonů (Odložilík) – Padrnos, Gába, Jenáček, Budil, Kowalczyk, Marek, Fridrich – Fryšara, Dobiáš, Mikulec, Kočica, Dvořáček, Bainar, Hefka, Kotek, Kenša, Dlabaja
    HC Vítkovice Ridera: Kardinál (45. min Daňa) – Kaláb, Veřmiřovský, Ficek, Slíž, Stareček, Malík, Bartek – Gřesík, Tauwinkl, Bernát, Maxner, Šala, Baláž, Richtár, Cháňa, Blaško, Franz, Kosina, Raška

    Rozhodčí: Kašík – Blaha, Kučera
    bahis siteleri