Kladno – Havířov 5:2 (kon.) | Benátky n/J – Jihlava 1:2 (kon.) | Kadaň – Motor ČB 3:1 (kon.)
Prostějov – Most 4:2 (kon.) | Přerov – Litoměřice 5:7 (kon.) | Slavia – Třebíč 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
Rytíři Kladno
5:2 (0:0, 4:0, 1:2)
AZ Havířov
Sobota 31.10.2015, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • Chance liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Havířov právě vstřelil branku!
    Prosazují se také hosté. K dorážce před Mensatorem se dostal kapitán JIŘÍ KRISL. Asistence: Antonín Pechanec, Marek Kalus.
     
    59:20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Marně se vzteká brankář Svoboda na své spoluhráče. Pokryl totiž tři dorážky, ale na další střelu DENISE KINDLA už dosáhnout nemohl. Asistence: David Stach, Jan Rudovský.
     
    53:56
    Havířov právě vstřelil branku!
    Pitulemu před vlastní brankou přeskočil puk přes hokejku a hosté trestají. KAROL KORÍM poslal puk přesně pod břevno. Bez asistence.
     
    38:20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    PATRIK MACHAČ mohl jet do brejku, ale byl faulován. Rozhodčí nechával výhodu a domácí jeli do přečíslení čtyř na jednoho. K Machačovi se puk vrátil mezi kruhy a domácí útočník se trefil přesně nad lapačku. Asistence: David Dvořáček, Michal Lukáč.
     
    23:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak jsem to zakřikl. Rytíři se usadili v pásmu. Stach s Bílkem si mezi sebou třikrát vyměnili puk, než ho VÍTĚZSLAV BÍLEK dostal mezi kruhy a trefil přesně pod horní tyč. Krásná souhra domácích. Asistence: David Stach.
     
    21:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští výhodu rychle využívají. Rychlou kombinaci zakončil z ostrého úhlu VÍTĚZSLAV BÍLEK a Svobodovi trochu smolně propadl puk výstrojí. Asistence: Brendon Nash, David Stach.
     
    20:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    I takový časový úsek ale stačí. DAVID STACH si vybruslil mezi kruhy, stihl přesně zamířit a poslal kotouč nad vyrážečku Svobody. Asistence: Brendon Nash, Jan Rudovský.
    Marken.cz

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 21. Stach (Nash, Rudovský), 22. Bílek (Nash, Stach), 24. Bílek (Stach), 39. Machač (Dvořáček, Lukáč), 60. Kindl (Stach, Rudovský) – 54. Korím, 60. Krisl (Pechanec, Kalus)


    Rytíři Kladno: Mensator – Nash, Repe, Kehar, Růžička, Zajíc, Ptáček, Gutwald – Rudovský, Skuhravý, Pletka – Kindl, Stach, Bílek – Horna, Pitule, Redlich – Machač, Lukáč, Dvořáček.
    AZ Havířov: Svoboda – Mazanec, Lenďák, Krisl, Bahounek, Korím, Peslar, Graca – Maruna, Maliník, Kanko – Sztefek, Pechanec, Kalus – Tomi, Meidl, Štumpf – Bednář, Němec, Kotala.

    Rozhodčí: Sýkora – Kokrment, Malý

    Diváci: 1978
    bahis siteleri