Omsk – Jokerit 0:1 (kon.) | Barys – Riga 5:1 (kon.) | Novosibirsk – Novokuzněck 6:4 (kon.)
Jekatěrinburg – Čeljabinsk 5:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Nižněkamsk 2:1 (kon.) | Toljatti – Magnitogorsk 1:7 (kon.)
Jaroslavl – Čerepovec 1:2 (0:2 po s.n.) | Kazaň – Ufa 3:2 (kon.) | N.Novgorod – HC Slovan 5:3 (kon.)
Minsk – Záhřeb 1:4 (kon.) | Petrohrad – Dynamo Moskva 3:2 (kon.) | Soči – CSKA Moskva 2:4 (kon.)
Spartak Moskva – Viťaz 2:0 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
5:2 (0:2, 4:0, 1:0)
Traktor Čeljabinsk
Úterý 10.11.2015, 15:00 • KrK Uralec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:54 Nikita TRJAMKIN - 5:2
     
    43:54
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A skutečně, střela NIKITY TRJAMKINA opravdu byla gólová a domácí tedy vedou již o tři branky! Časomíra se navíc musí vrátit do času vstřelení gólu, tedy přibližně o dvě minuty nazpět. Asistence: Alexandr Torčeňuk, Anatolij Golyšev.
    34:46 Alexandr TORČEŇUK - 4:2
     
    34:46
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tak to je tvrdý direkt pro hostující celek! ALEXANDR TORČEŇUK tečoval před brankou nahození Simakova z rohu kluziště naprosto dokonale a přidává čtvrtý gól svého týmu! Asistence: Alexej Simakov, Nikita Trjamkin.
    33:48 Anatolij GOLYŠEV - 3:2
     
    33:48
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácím se ve druhé třetině podařil dokonalý obrat a poprvé se dnes odpoledne dostávají do vedení! Po střele Torčeňuka se na hranici brankoviště podařilo domácím vydolovat puk a ANATOLIJ GOLYŠEV jej doslova dotlačil za záda Děmčenka! Asistence: Jegor Žuravljov, Alexandr Torčeňuk.
    29:40 Alexandr PANKOV - 2:2
     
    29:40
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Jenže teď už se hosté neubránili a domácím se daří vyrovnat! Garejev se pokusil zakončit po vyjetí zpoza branky, Děmčenka sice nepřekonal, odražený puk ale do sítě uklidil ALEXANDR PANKOV! Asistence: Arťom Garejev.
    20:35 Anatolij GOLYŠEV - 1:2
     
    20:35
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí vstoupili do druhé části s pokračující početní výhodou a tu se jim daří využít! Přihrávku Simakova si mezi kruhy zpracoval ANATOLIJ GOLYŠEV a přesnou střelou backandem snížil stav zápasu! Asistence: Alexej Simakov.
    10:44 Anton GLINKIN - 0:2
     
    10:44
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Jenže už to neplatí! ANTON GLINKIN dostal přihrávku do prostoru levého kruhu a z poměrně ostrého úhlu překonal Jakuba Kováře v domácí brance! Asistence: Filip Novák, Andrej Pervyšin.
    08:35 Vjačeslav OSNOVIN - 0:1
     
    08:35
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    A nesáhne si ani nyní Jakub Kovář na druhé straně! Hosté skórují při vlastním oslabení, když jejich akci táhl po pravé straně Růžička, jeho pas na VJAČESLAVA OSNOVINA sice domácí zblokovali, kotouč se však na hůl hostujícího forvarda odrazil znovu a ten již pohodlně skóroval do odkryté branky domácích! Asistence: Martin Růžička.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 21. Golyšev (Simakov), 30. Pankov (Garejev), 34. Golyšev (Žuravljov, Torčeňuk), 35. Torčeňuk (Simakov, Trjamkin), 44. Trjamkin (Torčeňuk, Golyšev) – 9. Osnovin (Růžička), 11. Glinkin (Novák, Pervyšin)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (11. Ustinskij) – Kivistö, Megalinskij, Timašov, Vasilevskij, Gusev, Trjamkin, Žuravljov, Turbin – Golyšev, Roman, Simakov – Garejev, Torčenjuk, Pankov – Dostojnov, Koukal, Elo – V. Popov, Alexejev, Dubrovskij.
    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (41. Danilišin) – Borodkin, Quint, Martynov, Chlystov, Pervyšin, Novák, Petrov, Klimontov – Čistov, Osnovin, Jakuceňa – Glinkin, Pestunov, A. Popov – Koriněvskij, Peňkovskij, Růžička – Gubarev, Rybakov, Kokujov.

    Rozhodčí: Gašilov, Kuljov – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 4.600
    bahis siteleri