Omsk – Jokerit 0:1 (kon.) | Barys – Riga 5:1 (kon.) | Novosibirsk – Novokuzněck 6:4 (kon.)
Jekatěrinburg – Čeljabinsk 5:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Nižněkamsk 2:1 (kon.) | Toljatti – Magnitogorsk 1:7 (kon.)
Jaroslavl – Čerepovec 1:2 (0:2 po s.n.) | Kazaň – Ufa 3:2 (kon.) | N.Novgorod – HC Slovan 5:3 (kon.)
Minsk – Záhřeb 1:4 (kon.) | Petrohrad – Dynamo Moskva 3:2 (kon.) | Soči – CSKA Moskva 2:4 (kon.)
Spartak Moskva – Viťaz 2:0 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
5:3 (3:0, 2:1, 0:2)
HC Slovan Bratislava
Úterý 10.11.2015, 17:00 • Konovalenko Sports Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:31 Cam BARKER - 5:3
     
    55:31
    Slovan právě vstřelil branku!
    A už je to pouze od dva góly. Tým z Bratislavy bleskově využívá přesilovou hru. Lukáš Kašpar nahrál z pravé strany na modrou čáru na CAMA BARKERA a ten nádhernou střelou vymetá pavučiny z pravého horního rohu Proskurjakovovy brány. Asistence: Lukáš Kašpar, Václav Nedorost.
    45:42 Rok TIČAR - 5:2
     
    45:42
    Slovan právě vstřelil branku!
    Snížení pro Slovan!! Tvrdou střelu Cama Barkera tečoval šikovně před brankářem ROK TIČAR a upravuje skóre zápasu na 5:2. Asistence: Cam Barker, Žiga Jeglič.
    39:36 Carter ASHTON - 5:1
     
    39:36
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak a další pohroma pro slovenský tým. Střela Maxima Osipova od modré čáry trefila jen brusle bránících obránců, kus černé gumy se poté odrazil k Sergeji Kosticynovi, který jej poslal před bránu na CARTERA ASHTONA a se ve stoprocentní pozici již nemýlil. Asistence: Sergej Kosticyn, Maxim Osipov.
    33:27 Kaspers DAUGAVINŠ - 4:1
     
    33:27
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hostům se nepodařilo vyhodit puk z vlastního pásma, kotouče se zmocnil Arťom Aljajev a přihrál na KASPARSE DAUGAVINŠE, který stál tváří v tvář Garnettovi a forhendovým blafákem jej překonává a využívá tak již třetí přesilovou hru svého týmu. Asistence: Arťom Aljajev.
    24:58 Marek VIEDENSKÝ - 3:1
     
    24:58
    Slovan právě vstřelil branku!
    A Slovan se dočkává zasloužené odměny. Střelu Nagyho Proskurjakov vyrazil před sebe a v následné skrumáži se nejlépe zorientoval MAREK VIEDENSKÝ a jeho střela skončila v síti. Bez asistence.
    15:55 Sergej KOSTICYN - 3:0
     
    15:55
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí podnikli rychlý protiútok do útočného pásma, kde Carter Ashton předložil puk před bránu na najíždějícího SERGEJE KOSTICYNA, který bruslí dopravil puk do sítě. Situace byla ještě zkoumána na videu, ale branka platí. Asistence: Carter Ashton, Arťom Aljajev-
    10:36 Alexej SOPIN - 2:0
     
    10:36
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Torpedo využívá svoji druhou přesilovou hru. Krásnou kombinaci rozjel Dmitrij Sjomin, který posunul puk do druhé vlny na Kasparse Daugavinše a ten naservíroval puk před prázdnou bránu na najíždějícího ALEXEJE SOPINA, který už se z této pozice nemohl mýlit. Asistence: Kaspars Daugavinš, Dmitrij Sjomin.
    06:02 Gaspars DAUGAVINŠ - 1:0
     
    06:02
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí už nestačili využít dvojnásobnou početní výhodu, což je však nemusí mrzet. KASPARS DAUGAVINŠ obdržel přihrávku na pravý kruh od Vladimíra Galuzina a střelou z první vymetl roh Garnettovy brány. Asistence: Vladimír Galuzin.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 7. Daugavinš (Galuzin), 11. Sopin (Daugavinš, Sjomin), 16. Kosticyn (Ashton, Aljajev), 34. Daugavinš (Aljajev), 40. Ashton (Kosticyn, Osipov) – 25. Viedenský, 46. Tičar (Barker, Jeglič), 56. Barker (Kašpar, Nedorost)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Birjukov) – Chomickij, Budkin, Jegoršev, Aljajev, Osipov, Kondratěv, Šulenin – Šurakov, Iljin, Ruděnkov – Sopin, Sjomin, Daugavinš – Videll, Ashton, Kosticyn – Schütz, Frolov, Kuljomin
    HC Slovan Bratislava: Garnett (Brust) – Mihálik, Barker, Sersen, Luža, Švarný, Starosta, Kozák – Paré, Nedorost, Kašpar – Viedenský, Surový, Bartovič – Jeglič, Tičar, Nagy – Skalický, Šťastný, Lušňák

    Rozhodčí: Zacharov, Cyplakov – Nestěrov, Golovljov
    bahis siteleri