Pardubice – K. Vary 7:3 (kon.) | Liberec – Jihlava 5:3 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 3:2 (1:0 po s.n.)
Sparta – Kladno 8:4 (kon.) | Č. Budějovice – Slavia 4:7 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:3 (1:0, 1:2, 3:1)
HC Dukla Jihlava
Pátek 13.11.2015, 17:00 • Svijanská aréna, Liberec • DHL Extraliga juniorů • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Rubeš postupoval s pukem podél levého mantinelu až k brankové čáře, odkud poslal před jihlavskou klec střílený pas. Ten škrtl hokejku VOJTĚCHA HAVLASE a odrazil se do brány Dukly. Asistence: Filip Rubeš.
     
    56:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak přece jen je tu drama! Pospíchal s Kousalem si narazili kotouč u levého mantinelu a posléze první jmenovaný křižnou přihrávkou oslovil nikým nehlídaného ALEŠE DUFKA, jenž před prázdnou bránou nezaváhal. Asistence: Ladislav Pospíchal, Pavel Kousal.
     
    46:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Také Tygři se prosazují v oslabení! Chybnou rozehrávku zpoza brány vystihl Král. Toho z druhé vlny doplnil MAREK ZACHAR, který po přesném pasu svého kolegy z útoku nasměroval kotouč za Brožova záda. Asistence: Zdeněk Král.
     
    41:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Dlouho to trvalo, než se Tygři prokombinovali do kloudného zakončení, ale stálo to za to. Napoprvé sice VOJTĚCH HAVLAS z těsné blízkosti na Brože nevyzrál, vzápětí však dostal druhou možnost a tou nepohrdl. Asistence: Zdeněk Král, Michal Gecko.
     
    34:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nejen, že Dukla dosud bránila skvěle. Nyní dokonce skórovala v oslabení. Domácí bek Klinger propadl ve snaze udržet útočné pásmo na modré čáře. Dvojice PAVEL KOUSAL a Ondřej Najman jej však o kotouč obrala a s přečíslením dva na jednoho si pak poradila bravurně. Asistence: Ondřej Najman.
     
    28:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři znovu ve vedení! Král na sebe za bránou natáhl dva hráče a pak nezištnou nahrávkou naslepo našel přesně prostor, do kterého si najel MIROSLAV HYLENA. Ten nekompromisně zakončil, Brož neměl šanci. Asistence: Zdeněk Král.
     
    25:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Domácí střídali v nevhodný moment, čehož využil DANIEL KOLOUCH, který se zjevil sám před Vackem. Libereckého gólmana si napřed roztáhl a pak mu kotouč prostrčil mezi nohama do brány. Asistence: Lukáš Vala.
     
    15:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec tlaku Liberce neodolali. Ránu Havlase vyrazil Brož jen před sebe, kde stál připravený MICHAL GECKO, pro něhož bylo jednoduché dopravit volný kotouč za bezmocného gólmana hostí. Asistence: Vojtěch Havlas, Zdeněk Král.

    Jan Kousal

    Branky a nahrávky: 16. Gecko (Havlas, Král), 29. Hylena (Král), 42. Havlas (Král, Gecko), 47. Zachar (Král), 57. Havlas (Rubeš) – 26. Kolouch (Vala), 35. Kousal (Najman), 57. Dufek (Pospíchal, Kousal)


    Bílí Tygři Liberec: Vacek (Petruželka) – Turek, Klinger (C), Arlt, Husa, Mečíř, Divila, Tržický – Pokorný, R. Šír, Kalfiřt, Rubeš, Král, Gecko, Burda, Zachar, Havlas, Chlum, Hylena
    HC Dukla Jihlava: Brož (Kořenář) – Pospíchal, Půža, Pražák, Váňa, Vlček, Kadlec, Hohl (C) – Vála, Dufek, Najman, Balaštík, Dvořák, Kolouch, Bambula, Peschout, Kousal

    Rozhodčí: Hrubý – Hejl, Podrazil
    bahis siteleri