Motor ČB – Přerov 1:2 (kon.) | Šumperk – Kladno 1:6 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 6:3 (kon.)
Litoměřice – Prostějov 5:2 (kon.) | Havířov – Slavia 5:3 (kon.) | Jihlava – Kadaň 7:5 (kon.)
Most – Třebíč 2:6 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
6:3 (2:1, 1:0, 3:2)
HC Benátky nad Jizerou
Sobota 14.11.2015, 17:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:20
    Benátky právě vstřelily branku!
    Benátky se nevzdávají a snižují. Prosazuje se MARTIN MATĚJČEK. Důležitou práci odvedl Josef Huňa. Asistence: Jozef Huňa.
     
    53:07
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Vágner našel Jana Pohla, který našel JANA DALECKÉHO. Ten dostal zatraceně přesnou přihrávku a Dalecký si poradil. Asistence: Jan Pohl, Martin Vágner.
     
    51:00
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    ANTONÍN MELKA se prosazuje z hranice brankoviště. Jan Dalecký odvedl důležitou práci, neboť celou akci připravil. Asistence: Jan Dalecký.
     
    43:23
    Benátky právě vstřelily branku!
    Jan Ordoš přihrával a KURT ETCHEGERY se prosazuje z bezprostřední blízkosti. Benátky snižují a je dost možná zaděláno na drama. Asistence: Jan Ordoš.
     
    40:50
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Nádhernou ránou se prosazuje JAROSLAVA ROUBÍK. Mohl přihrávat, ale rozhodl se pro střeli, která končí v brance. Asistence: Martin Vágner, Jan Kloz.
     
    31:16
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    JAROSLAV ROUBÍK se prosazuje po velkém tlaku domácích. Do prázdné branky se trefuje Roubík. Asistence: David Tůma, Daniel Sobotka.
     
    17:09
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Akci začal Jiří Kuchler, který našel na modré Jana Pohla. Ten pálil, po jeho ráně se puku zmocnil ANTONÍN MELKA, který se trefil přesně, počkal na si pohyb brankáře, který si lehl. Ústecký hráč měl prázdnou branku. Asistence: Jan Pohl, Jiří Kuchler.
     
    08:17
    Benátky právě vstřelily branku!
    Nádhernou střelou srovnává DOMINIK HRNÍČKO. Pomohla mu k tomu domácí hra, neboť Slovan špatně rozehrál. Bez asistence.
     
    01:44
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Po pěkné akci jde Slovan do vedení. Tenkrát našel Andrese, který viděl lépe postaveného DANIELA SOBOTKU, který se střelou nespěchal, počkal si na pohyb brankáře a zakončil přesně. Asistence: Tomáš Andres, Petr Tenkrát.
    Marken.cz

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 2. Sobotka (Andres, Tenkrát), 18. Melka (Pohl, Kuchler), 32. Roubík (Tůma, Sobotka), 41. Roubík (Vágner, Kloz), 51. Melka (Dalecký), 54. Dalecký (Pohl, Vágner) – 9. Hrníčko, 44. Etchegary (Ordoš), 58. Matějček (Huňa)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (Volke) – Holomek, Smetana, Brož, Vágner, Pohl, Sobotka, Bernad – Tůma, Roubík, Kloz – Tenkrát, Andres, Merta – Dalecký, Melka, Kuchler – Křivohlávek, Gengel.
    HC Benátky nad Jizerou: Lukáš (Sejpal) – Čermák, Kurka, Pabiška, Jandejsek, Hubáček, Havlín, Říha – Hrníčko, Etchegary, Dluhý – Špaček, Jonák, Ordoš – Matějček, Havlas, Svoboda – Paločko, Kuťák, Huňa

    Rozhodčí: Petružálek – Bosák, Rozlílek
    bahis siteleri