Hurikán Bratislava – Košice 6:11 (kon.) | Lido Bratislava – Florko Košice 6:8 (kon.) | Žilina – ŠK 1. FBC Trenčín 6:7 (kon.)
M-Šport Trenčín – Nižná 9:3 (kon.) | Prešov – Záhorská Bystrica 9:3 (kon.) | Sabinov – Skalica 4:6 (kon.)
konec
FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina
6:7 (1:2, 2:3, 3:2)
ŠK 1.FBC Trenčín
sk Sobota 14.11.2015, 17:00Slovenská Salming extraliga mužů
     
    Je za nami aj tretia tretina stretnutia medzi FBC Grasshoppers AC UNIZA – ŠK 1. FBC Trenčín. V tretej tretine to vyzeralo, že sa domácim floorbalistom podarí predsa len dorovnať, no Trenčín si dokázal postrážiť Juraja Bičana a napokon to hostia dotiahli do víťazného konca a udržali si tak štatistiku bez predĺženia. (18:57:51)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:49
    Hra je prerušená po strele Baránka sa dorážať pokúšal Veneny, no namiesto loptičky udrel gólmana Bičana.
     
    59:27
    Domáci už hrajú bez gólmana o šiestich hráčoch.
     
    58:50
    Tak teraz už mohlo byť vymaľované po strele Dominika Marienku. Dominik vypáli z ťažkého uhlu, no lopta len poskakovala na čiare až kým ju nechytil do rúk Kružel.
     
    57:36
    Baránek teraz vypáli zo stredu ihriska, no loptička si ani teraz nenašla priestor za chrbtom čarovného Bičana.
     
    56:50
    K strele sa dostal aj Hruška, no z tejto pozície padá veľmi málo gólov. Grasshoppers pokračujú v okupácii a hostia stále nemôžu vystriedať.
     
    56:09
    Krásna strela domáceho Jaroslava Malúsa si hľadala dierku medzi nohami Bičana, no gólman hostí je dnes proste skvelý.
     
    55:37
    K strele sa však nedostali domáci ale práve náprotivok. Konkrétne to bol kapitán Trenčínu – Šimon Hatala, ktorý mieril bohužiaľ veľmi nepresne.
     
    55:02
    Momentálne zobrali taktovku do rúk domáci. Tí vedia, že jeden gól vsietiť nemôže byť problém a tak prebieha veľká okupácia trenčanskej bránky.
     
    54:05
    Hra je na malý moment prerušená. V Žiline bol menší problém s časomierou, no už je všetko O.K.
     
    53:12
    Z otočky teraz pálil jeden z Trenčanov a ak sa nemýlim bol to Poruban. Strela tohto Florbalistu však končí na dobre postavených domácich hráčoch.
     
    52:42
    Tempo hry pomaly ale isto upadá. Hru majú momentálne na hokejkách hostia, ktorí bez väčších problémov udávajú tempo.
     
    52:11
    Pridlho to teraz ťahal domáci Juraj Kubička, ktorému sa núkali až dvaja spoluhráči pred Jurajom Bičanom.
     
    50:55
    Trenčín je pri loptičke. Hostia striedajú, no domáci napádajú až v dvojici.
     
    50:03
    Žilina dala gól!

    Tak a už je to len o jediný jedne presný zásah. Domáci sú pri chuti a ak to pôjde takto ďalej tak sa im to môže podariť. Trenčín si nedal povedať a to využil v tomto prípade MARTIN GRLICKÝ. Asistenciu si pripisuje: Baránek.
     
    49:36
    Žilina dala gól!

    Tak Žilinčania sa predsa len doťahujú. Rozdiel je už len o dva góly. Hosťom sa vypomstilo stiahnutie sa pred brankára a to využil JAROSLAV MÁLUS, ktorý pridal piat kúsok za chrbát Bičana. Asistencia: Kubička.
     
    49:26
    Krásna strela z hokejky Juraja Galla narobila síce Kruželovi problémy, no ten na dvakrát predsa len chytá.
     
    48:26
    Tri góly nie je veľa, no ani málo. Trenčín sa stiahol pred bránku a Žilina musí okupovať.
     
    47:45
    Trenčín dal gól!

    Hostia napokon pridávajú siedmy kúsok po tom čo domáci otvorili hru. K loptičke sa dostal bez problémov MAREK BULKO, ktorý poslal loptičku pomediz nohy domáceho gólmana. 7:4 pre Trenčín.
     
    47:00
    Najlepší strelec dnešného stretnutia- Patrik Bičan predvádza aj skvelé obranné zákrok. Momentálne zblokoval sériu striel domácich kobyliek.
     
    46:01
    A hosťujúci floorbalisti sa nemajú kam ponáhľať. Stretnutie je zatiaľ v ich prospech a tak stačí udržovať tempo hry.
     
    45:15
    Martin Grlický chcel streliť ten potrebný gól domáceho celku, no ani tento muž nedokázal po 5-tykrát v stretnutí prekonať Bičana. Domáci majú ešte dostatok času na potrebné presné zásahy.
     
    44:07
    Výborna individuálna práca Michala Miškeho, ktorý si loptu potiahol z krídla až pred Juraja Bičana, no gól jednoducho neprišiel.
     
    43:14
    Žilina dala gól!

    Domáci strieľajú aspoň kontaktný gól na 4:6. Hruškova prihrávka z krídla na stred ihriska našla TOMÁŠA KVASNICU, ktorý nekompromisne rozvlnil sieť za chrbtom Bičana.
     
    42:50
    O rýchlu odpoveď sa chcel postarať Roman Masarovič, no tento muž má dnes naozaj smolu. Ani táto loptička nerozvlnila sieť.
     
    42:04
    Trenčín dal gól!


    A máme tu šiesty gól hosťujúceho celku a aj v tomto prípade sa kúsok za chrbtom Kružela postarala dvojka Dominik Marienka s PATRIKOM BIČANOM. Patrik Bičan dnes ukazuje svoju skvelú formu.
     
    41:12
    Z uhlu to skúšal aspoň prihrať pred bránku Juraj Kubička, no loptička mu vôbec nesadla a tak sa Trenčania rýchlo oslobodzujú.
     
    40:11
    Úvodné buly do tretej tretiny opäť vyhrali domáci floorbalisti, ktorí sa aj tento raz ženú pred gólmana Bičana, no strela neprichádza.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Je za nami aj druhá tretina stretnutia medzi FBC Grasshoppers AC UNIZA a ŠK 1. FBC Trenčín. Na svetelnej tabuli svieti 3:5 a Žilinčania majú pred sebou síce ťažkú ale nie nemožnú úlohu.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:59
    Žilina dala gól!

    Žilinčanom sa podarilo teraz neuveriteľné. V poslednej sekunde prišla strela z hokejky DANIELA BARÁNEKA, ktorý vsietil gól na 3:5. V tejto tretine sa azda už nič nestane.
     
    38:57
    Dominik Marienka mohol pridať aj šiesty gól hosťujúceho celku, no z uhlu sa mu nepodarilo dostať loptičku tam, kde patrí.
     
    38:00
    Domáci majú pred sebou kusisko roboty. Dnes je naozaj ťažké prekonať Juraja Bičana.
     
    37:05
    Trenčín dal gól!


    Po nepresnej domácej rozohrávke sa k loptičke dostal LUKÁŠ PORUBAN, ktorý si výborne najprv položil Kružela a následne zakončil do prázdnej bránky.
     
    36:01
    Roman Masarovič teraz z ideálnej pozície prestrelil bránku Trenčína. Loptičku poslal prakticky z čiary nad bránku.
     
    35:35
    Trenčín je po štvrtom góle nabudený. Floorbalisti Žiliny sú zavretý pred vlastným gólmanom a posledné sekundy sa len bránia.
     
    34:40
    Trenčín dal gól!


    A PATRIK BIČAN dokonáva svoj hattrick. Z pravej strany najprv nechal vyniknúť domáceho Kružela, no druhý pokus už bol nechytateľný. Asistenciu si pripisuje Marek Bulko.
     
    33:54
    Róber Trefný sa rútil do samostatného nájazdu, no loptička mu v ideálnej pozícii odskočila a tak si zákrok pripísal Kružel.
     
    32:53
    Poruban teraz výborne naservíroval loptičku Mituchovi, no Branislav v ideálnej pozícii minul a tak si môžu kobylky vydýchnúť.
     
    32:00
    Posledné minúty majú domáci floorbalisti hru vo svojich rukách. Chýba tomu však potrebná strela, ktorá by mohla Bičana aspoň ohroziť.
     
    30:25
    Jaroslav Málus teraz predviedol krásnu strelu z polovičky hracej plochy. Bičan chvíľku nevedel, kde je loptička, no v poslednej chvíli ju zachytil a nedovolil domácim dorovnať.
     
    29:48
    Domáci sa ubránili aj v druhej oslabovke a tak sa môže pokračovať v snahe o dorovnanie.
     
    28:32
    Tak teraz treba pochváliť domáceho Kružela, ktorý vychytal sériu zakončení v podaní Martina Voštiara. Ani jedna strela z bezprostrednej blízkosti nerozvlnila sieť.
     
    28:00
    Napriek presilovke hostí sa dostal domáci Michal Miške k strele, no jeho projektil bol zblokovaný jedným zo zadákov FBC Trenčínu
     
    27:42
    Na trestnú lavicu ide teraz teraz mieri teraz domáci Daniel Baránek za nešportové správanie.
     
    27:11
    A Patrik Bičan mohol teraz dokonať svoj hattrick, no poloodkrytú bránku backhandom jednoducho netrafil.
     
    26:32
    Do tretice všetko dobré teraz nezafungovalo. Krásne vystrelil Grlický, no Bičan výborne chytil aj v tomto prípade.
     
    25:59
    Z podobnej pozície sa teraz prezentoval ďalší domáci floorbalista a to Juraj Kubička. Ani on však Bičana neprekonal a tak si gólman Trenčínu pripisuje ďalší úspešný zákrok.
     
    25:37
    Krásna strela Romana Masaroviča. Roman sa do loptičky oprel z otočky, no gólman Bičan sa jednoducho nenechal prekonať.
     
    25:00
    Michal Miške si vypýtal faul v tesnej blízkosti vlastného gólmana. Oba celky striedajú a domáci sa takto poľahky oslobodzujú.
     
    24:05
    Trenčín dal gól!


    Tak a teraz sa osvedčilo staré známe nedáš dostaneš. Pred Bičanom zazvonila tyč, no jeho spoluhráči sa dostali do rýchleho brejku a po prihrávke Marienku si PATRIK BIČAN pripisuje druhý gól zápasu.
     
    23:22
    Kružel si pripisuje ďalší úspešný zákrok po strele vzduchom v podaní Hatalu.
     
    23:00
    Tomáš Kvasnica chcel dostať svoj tím do vedenia. Loptička sa síce dostala až pred bránku Bičana, no výborne zakročil Juraj Gallo, ktorý loptičku posiela do bezpečia.
     
    22:16
    V rohu ihriska bojovali o loptičku Baránek s Róbertom Trefný. Z tohto duelu vyšiel ako víťaz domáci zadák, ktorý loptu bez váhania posiela vpred.
     
    21:36
    Svoje chcel povedať aj hosťujúci Dominik Marienka, no ten z ideálnej pozície krížnou strelou neprekonal dobre postaveného Kružela.
     
    20:32
    Žilina dala gól!


    Imrišík výborne vysunul MARTINA GRLICKÉHO, ktorý sa predral cez dvojicu v modro-červenom a následná strela bola jednoducho nechytateľná. Je dorovnané a my začíname prakticky od začiatku.
     
    20:10
    Úvodné buly vyhrali domáci floorbalisti, ktorým dlho netrvalo a už kombinujú pred gólmanom Bičanom.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Je za nami prvá tretina medzi FBC Grasshoppers AC UNIZA a ŠK 1. FBC Trenčín. V prvej tretine sme sa dočkali až trojice gólov. O úvodný sa postaral Michal Miške. Zvyšok už bol v réžii Trenčínu a o presné zásahy sa postarali postupne Bičan a Zeliezka.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:50
    Trenčín dal gól!


    Tak predsa len som sa mýlil. Krásnu prihrávku spoza bránky poslal Branislav Mitucha a dobre postavenému ROAMNOVI ZELIEZKOVI nestávalo nič iné ako zvýšiť na 2:1. To sa mu samozrejme podarilo a tak na svetelnej tabuli svieti už 2:1 pre hosťujúci ŠK 1. FBC Trenčín.
     
    19:10
    Loptička opustila hraciu plochu. Hrať sa bude od poliacej čiary a vyzerá to tak, že celky prvú tretinu už len dohrajú.
     
    18:32
    Domáce kobylky vedia , že gól v závere tretiny by znamenal veľa. Bičana sa teraz strelou z prvej pokúsil prekonať Miške, no druhý presný zásah dnes si zatiaľ nepripísal.
     
    17:19
    Trenčín dal gól!


    Trenčínu sa predsa len darí dorovnať ešte v prvej tretine. Po strele Kvasnicu, ktorá opečiatkovala tyčku sa do brejku dostali floorbalisti Trenčínu. Hru otočil na druhú stranu Marienka. PATRIK BIČAN si potiahol loptičku a krásno strelou pod brvno prekonal Kružela.
     
    16:09
    Domáci držia loptičku za bránkou Kružela . Niet sa kam ponáhľať. Toto samozrejme využijú oba celky na striedanie.
     
    15:21
    Na opačnej strane sa medzičasom prezentoval strelou z otočky Poruban, no Kružel zasahovať ani teraz nemusel.
     
    14:45
    Miške teraz predviedol krásny prienik cez dvojicu floorbalistov v modro červenom, no presná prihrávka pred bránku napokon neprišla.
     
    13:49
    Hostia mali teraz k dispozícii štandardku. Ku koncovke sa dostal hosťujúci Amrich, no ten nemieril presne.
     
    13:20
    Krásnu strelu teraz poslal z pravej strany Branislav Mitucha, ktorý opäť nechal vyniknúť zatiaľ bezchybného Kružela. Krásna strela, no ešte krajší zákrok.
     
    12:45
    Domáci v kľude kombinuju pri vlastnom gólmanovi. Niet sa kam ponáhľať. Navyše sa stihli vystriedať päťky na oboch stranách.
     
    11:45
    Trenčín sa pokúsil rýchlo zrovnať z hokejky Šimona Hatalu, no Šimon minul voľné miesto vedľa Kruželovej bránky o pár desiatok centimetrov.
     
    10:25
    Žilina dala gól!


    To však nevadí, lebo prvý gól stretnutia prišiel o necelú minútku. Krásnu prihrávku na pravú stranu poslal Masarovič. MICHAL MIŠKE neváhal a loptičku poslal ihneď do voľného priestoru za chrbtom Bičana. Kobylky vyhrávajú v prvej tretine 1:0
     
    09:53
    Domáci sa v už v plnom počte dostali pred Bičana, no kľučky Hruškovi nevyšli a tak gól nevidíme.
     
    08:55
    Domáci sa zatiaľ výborne bránia v početnej nevýhode. Napriek tomu sme však boli svedkami strely od hostí. Prezentoval sa Trefný, ktorý trafil dobre postaveného Kružela.
     
    7:35
    Vylúčený domáci floorbalista. Za sekania si ide posedieť Richard Francl.
     
    07:23
    Domáci to dnes skúšajú prevažne zo strednej vzdialenosti. Ani projektil Michala Hrina však neprekonal gólmana Bičana.
     
    05:33
    O malý moment neskôr to z rovnakej pozície skúšal aj kapitán domácich a to Martin Veneney. Ani tento pokus si nenašiel priestor za chrbtom Bičana.
     
    04:35
    Úvod stretnutia je veľmi dynamický. Sledujeme naozaj skvelú hru, no gólmani sú zatiaľ bez dôležitejšieho zákroku. Momentálne je pri loptičke Michal Miške, ktorý to skúšal strelou od poliacej čiary.
     
    Za oneskorenie sa Vám ospravedlňujeme.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Vážení priaznivci floorbalu! Vítam Vás pri sledovaní 9. kola floorbalovej Extraligy mužov. V dnešnom súťažnom stretnutí si zmerajú sily celky z 3. a 5. priečky a to FBC Grasshoppers AC UNIZA a ŠK 1. FBC Trenčín



    FBC Grasshoppers AC UNIZA žilinským kobylkám patrí momentálne 3 priečka s 15 bodmi a so skóre 41:38. Domáci florbalisti prehrali z 8 zápasov tri z toho jeden v predĺžení. Až 5 zápasov skončilo víťazstvom domáceho celku. Jediné jedno víťazstvo bolo v predĺžení. Posledné kolo odohrali Žilinčania na pôde Skalice, kde si výsledkom 9:6 pripísali dôležité tri body. Grasshoppers strácajú na stále neprehrávajúce Florko Košice až 9 bodov.


    ŠK 1. FBC Trenčín na opačnej strane máme tím, ktorý je na tom o čosi horšie ako Žilina. Trenčínu momentálne patrí piata priečka taktiež s 15 bodmi a so skóre 68:51. Dnešné stretnutie môže napovedať veľa v ďalšom postavení v tabuľke. Trenčín v poslednom kole podľahol tabuľkovému susedovi a to ŠK Lidu Prírodovedec. Hostia v tejto sezóne prehrali len trikrát. Zaujímavou štatistikou je však to, že Trenčín v tejto sezóne ani raz nehral predĺženie.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Patrik Ondrovič

    Branky a nahrávky: 11. Miške (Masarovič.), 21. Grlický (Imrišík), 40. Baránek, 44. Kvasnica (Hruška), 50. Málus (Kubička), 51. Grlický (Baránek) – 18. Bičan (Marienka), 20. Zeliezka (Mitucha), 25. Bičan (Marienka), 35. Bičan (Bulko), 38. Poruban, 43. Bičan (Marienka), 48. Bulko


    FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina: Kružel(Król) – Baránek, Miške, Hruška, Masarovič, Veneny, Grlický, Kubička, Kvasnica, Kozaňák, Hrín, Málus, Francl, Imrišík.
    ŠK 1.FBC Trenčín: Bičan J.(Ďurmek) – Bičan P. – Bulko, Amrich, Mrázik, Mitucha, Hatala, Poruban, Mateják, Gallo, Voštiar, Trafný, Zeliezka, Marienka
    bahis siteleri