Hurikán Bratislava – Košice 6:11 (kon.) | Lido Bratislava – Florko Košice 6:8 (kon.) | Žilina – ŠK 1. FBC Trenčín 6:7 (kon.)
M-Šport Trenčín – Nižná 9:3 (kon.) | Prešov – Záhorská Bystrica 9:3 (kon.) | Sabinov – Skalica 4:6 (kon.)
konec
FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina
6:7 (1:2, 2:3, 3:2)
ŠK 1.FBC Trenčín
sk Sobota 14.11.2015, 17:00Slovenská Salming extraliga mužů
     
    50:03
    Žilina dala gól!

    Tak a už je to len o jediný jedne presný zásah. Domáci sú pri chuti a ak to pôjde takto ďalej tak sa im to môže podariť. Trenčín si nedal povedať a to využil v tomto prípade MARTIN GRLICKÝ. Asistenciu si pripisuje: Baránek.
     
    49:36
    Žilina dala gól!

    Tak Žilinčania sa predsa len doťahujú. Rozdiel je už len o dva góly. Hosťom sa vypomstilo stiahnutie sa pred brankára a to využil JAROSLAV MÁLUS, ktorý pridal piat kúsok za chrbát Bičana. Asistencia: Kubička.
     
    47:45
    Trenčín dal gól!

    Hostia napokon pridávajú siedmy kúsok po tom čo domáci otvorili hru. K loptičke sa dostal bez problémov MAREK BULKO, ktorý poslal loptičku pomediz nohy domáceho gólmana. 7:4 pre Trenčín.
     
    43:14
    Žilina dala gól!

    Domáci strieľajú aspoň kontaktný gól na 4:6. Hruškova prihrávka z krídla na stred ihriska našla TOMÁŠA KVASNICU, ktorý nekompromisne rozvlnil sieť za chrbtom Bičana.
     
    42:04
    Trenčín dal gól!


    A máme tu šiesty gól hosťujúceho celku a aj v tomto prípade sa kúsok za chrbtom Kružela postarala dvojka Dominik Marienka s PATRIKOM BIČANOM. Patrik Bičan dnes ukazuje svoju skvelú formu.
     
    39:59
    Žilina dala gól!

    Žilinčanom sa podarilo teraz neuveriteľné. V poslednej sekunde prišla strela z hokejky DANIELA BARÁNEKA, ktorý vsietil gól na 3:5. V tejto tretine sa azda už nič nestane.
     
    37:05
    Trenčín dal gól!


    Po nepresnej domácej rozohrávke sa k loptičke dostal LUKÁŠ PORUBAN, ktorý si výborne najprv položil Kružela a následne zakončil do prázdnej bránky.
     
    34:40
    Trenčín dal gól!


    A PATRIK BIČAN dokonáva svoj hattrick. Z pravej strany najprv nechal vyniknúť domáceho Kružela, no druhý pokus už bol nechytateľný. Asistenciu si pripisuje Marek Bulko.
     
    24:05
    Trenčín dal gól!


    Tak a teraz sa osvedčilo staré známe nedáš dostaneš. Pred Bičanom zazvonila tyč, no jeho spoluhráči sa dostali do rýchleho brejku a po prihrávke Marienku si PATRIK BIČAN pripisuje druhý gól zápasu.
     
    20:32
    Žilina dala gól!


    Imrišík výborne vysunul MARTINA GRLICKÉHO, ktorý sa predral cez dvojicu v modro-červenom a následná strela bola jednoducho nechytateľná. Je dorovnané a my začíname prakticky od začiatku.
     
    19:50
    Trenčín dal gól!


    Tak predsa len som sa mýlil. Krásnu prihrávku spoza bránky poslal Branislav Mitucha a dobre postavenému ROAMNOVI ZELIEZKOVI nestávalo nič iné ako zvýšiť na 2:1. To sa mu samozrejme podarilo a tak na svetelnej tabuli svieti už 2:1 pre hosťujúci ŠK 1. FBC Trenčín.
     
    17:19
    Trenčín dal gól!


    Trenčínu sa predsa len darí dorovnať ešte v prvej tretine. Po strele Kvasnicu, ktorá opečiatkovala tyčku sa do brejku dostali floorbalisti Trenčínu. Hru otočil na druhú stranu Marienka. PATRIK BIČAN si potiahol loptičku a krásno strelou pod brvno prekonal Kružela.
     
    10:25
    Žilina dala gól!


    To však nevadí, lebo prvý gól stretnutia prišiel o necelú minútku. Krásnu prihrávku na pravú stranu poslal Masarovič. MICHAL MIŠKE neváhal a loptičku poslal ihneď do voľného priestoru za chrbtom Bičana. Kobylky vyhrávajú v prvej tretine 1:0

    Patrik Ondrovič

    Branky a nahrávky: 11. Miške (Masarovič.), 21. Grlický (Imrišík), 40. Baránek, 44. Kvasnica (Hruška), 50. Málus (Kubička), 51. Grlický (Baránek) – 18. Bičan (Marienka), 20. Zeliezka (Mitucha), 25. Bičan (Marienka), 35. Bičan (Bulko), 38. Poruban, 43. Bičan (Marienka), 48. Bulko


    FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina: Kružel(Król) – Baránek, Miške, Hruška, Masarovič, Veneny, Grlický, Kubička, Kvasnica, Kozaňák, Hrín, Málus, Francl, Imrišík.
    ŠK 1.FBC Trenčín: Bičan J.(Ďurmek) – Bičan P. – Bulko, Amrich, Mrázik, Mitucha, Hatala, Poruban, Mateják, Gallo, Voštiar, Trafný, Zeliezka, Marienka
    bahis siteleri