Hurikán Bratislava – Košice 6:11 (kon.) | Lido Bratislava – Florko Košice 6:8 (kon.) | Žilina – ŠK 1. FBC Trenčín 6:7 (kon.)
M-Šport Trenčín – Nižná 9:3 (kon.) | Prešov – Záhorská Bystrica 9:3 (kon.) | Sabinov – Skalica 4:6 (kon.)
konec
FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina
6:7 (1:2, 2:3, 3:2)
ŠK 1.FBC Trenčín
sk Sobota 14.11.2015, 17:00Slovenská Salming extraliga mužů
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vážení priaznivci floorbalu! Vítam Vás pri sledovaní 9. kola floorbalovej Extraligy mužov. V dnešnom súťažnom stretnutí si zmerajú sily celky z 3. a 5. priečky a to FBC Grasshoppers AC UNIZA a ŠK 1. FBC Trenčín



    FBC Grasshoppers AC UNIZA žilinským kobylkám patrí momentálne 3 priečka s 15 bodmi a so skóre 41:38. Domáci florbalisti prehrali z 8 zápasov tri z toho jeden v predĺžení. Až 5 zápasov skončilo víťazstvom domáceho celku. Jediné jedno víťazstvo bolo v predĺžení. Posledné kolo odohrali Žilinčania na pôde Skalice, kde si výsledkom 9:6 pripísali dôležité tri body. Grasshoppers strácajú na stále neprehrávajúce Florko Košice až 9 bodov.


    ŠK 1. FBC Trenčín na opačnej strane máme tím, ktorý je na tom o čosi horšie ako Žilina. Trenčínu momentálne patrí piata priečka taktiež s 15 bodmi a so skóre 68:51. Dnešné stretnutie môže napovedať veľa v ďalšom postavení v tabuľke. Trenčín v poslednom kole podľahol tabuľkovému susedovi a to ŠK Lidu Prírodovedec. Hostia v tejto sezóne prehrali len trikrát. Zaujímavou štatistikou je však to, že Trenčín v tejto sezóne ani raz nehral predĺženie.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Za oneskorenie sa Vám ospravedlňujeme.
     
    04:35
    Úvod stretnutia je veľmi dynamický. Sledujeme naozaj skvelú hru, no gólmani sú zatiaľ bez dôležitejšieho zákroku. Momentálne je pri loptičke Michal Miške, ktorý to skúšal strelou od poliacej čiary.
     
    05:33
    O malý moment neskôr to z rovnakej pozície skúšal aj kapitán domácich a to Martin Veneney. Ani tento pokus si nenašiel priestor za chrbtom Bičana.
     
    07:23
    Domáci to dnes skúšajú prevažne zo strednej vzdialenosti. Ani projektil Michala Hrina však neprekonal gólmana Bičana.
     
    7:35
    Vylúčený domáci floorbalista. Za sekania si ide posedieť Richard Francl.
     
    08:55
    Domáci sa zatiaľ výborne bránia v početnej nevýhode. Napriek tomu sme však boli svedkami strely od hostí. Prezentoval sa Trefný, ktorý trafil dobre postaveného Kružela.
     
    09:53
    Domáci sa v už v plnom počte dostali pred Bičana, no kľučky Hruškovi nevyšli a tak gól nevidíme.
     
    10:25
    Žilina dala gól!


    To však nevadí, lebo prvý gól stretnutia prišiel o necelú minútku. Krásnu prihrávku na pravú stranu poslal Masarovič. MICHAL MIŠKE neváhal a loptičku poslal ihneď do voľného priestoru za chrbtom Bičana. Kobylky vyhrávajú v prvej tretine 1:0
     
    11:45
    Trenčín sa pokúsil rýchlo zrovnať z hokejky Šimona Hatalu, no Šimon minul voľné miesto vedľa Kruželovej bránky o pár desiatok centimetrov.
     
    12:45
    Domáci v kľude kombinuju pri vlastnom gólmanovi. Niet sa kam ponáhľať. Navyše sa stihli vystriedať päťky na oboch stranách.
     
    13:20
    Krásnu strelu teraz poslal z pravej strany Branislav Mitucha, ktorý opäť nechal vyniknúť zatiaľ bezchybného Kružela. Krásna strela, no ešte krajší zákrok.
     
    13:49
    Hostia mali teraz k dispozícii štandardku. Ku koncovke sa dostal hosťujúci Amrich, no ten nemieril presne.
     
    14:45
    Miške teraz predviedol krásny prienik cez dvojicu floorbalistov v modro červenom, no presná prihrávka pred bránku napokon neprišla.
     
    15:21
    Na opačnej strane sa medzičasom prezentoval strelou z otočky Poruban, no Kružel zasahovať ani teraz nemusel.
     
    16:09
    Domáci držia loptičku za bránkou Kružela . Niet sa kam ponáhľať. Toto samozrejme využijú oba celky na striedanie.
     
    17:19
    Trenčín dal gól!


    Trenčínu sa predsa len darí dorovnať ešte v prvej tretine. Po strele Kvasnicu, ktorá opečiatkovala tyčku sa do brejku dostali floorbalisti Trenčínu. Hru otočil na druhú stranu Marienka. PATRIK BIČAN si potiahol loptičku a krásno strelou pod brvno prekonal Kružela.
     
    18:32
    Domáce kobylky vedia , že gól v závere tretiny by znamenal veľa. Bičana sa teraz strelou z prvej pokúsil prekonať Miške, no druhý presný zásah dnes si zatiaľ nepripísal.
     
    19:10
    Loptička opustila hraciu plochu. Hrať sa bude od poliacej čiary a vyzerá to tak, že celky prvú tretinu už len dohrajú.
     
    19:50
    Trenčín dal gól!


    Tak predsa len som sa mýlil. Krásnu prihrávku spoza bránky poslal Branislav Mitucha a dobre postavenému ROAMNOVI ZELIEZKOVI nestávalo nič iné ako zvýšiť na 2:1. To sa mu samozrejme podarilo a tak na svetelnej tabuli svieti už 2:1 pre hosťujúci ŠK 1. FBC Trenčín.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Je za nami prvá tretina medzi FBC Grasshoppers AC UNIZA a ŠK 1. FBC Trenčín. V prvej tretine sme sa dočkali až trojice gólov. O úvodný sa postaral Michal Miške. Zvyšok už bol v réžii Trenčínu a o presné zásahy sa postarali postupne Bičan a Zeliezka.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:10
    Úvodné buly vyhrali domáci floorbalisti, ktorým dlho netrvalo a už kombinujú pred gólmanom Bičanom.
     
    20:32
    Žilina dala gól!


    Imrišík výborne vysunul MARTINA GRLICKÉHO, ktorý sa predral cez dvojicu v modro-červenom a následná strela bola jednoducho nechytateľná. Je dorovnané a my začíname prakticky od začiatku.
     
    21:36
    Svoje chcel povedať aj hosťujúci Dominik Marienka, no ten z ideálnej pozície krížnou strelou neprekonal dobre postaveného Kružela.
     
    22:16
    V rohu ihriska bojovali o loptičku Baránek s Róbertom Trefný. Z tohto duelu vyšiel ako víťaz domáci zadák, ktorý loptu bez váhania posiela vpred.
     
    23:00
    Tomáš Kvasnica chcel dostať svoj tím do vedenia. Loptička sa síce dostala až pred bránku Bičana, no výborne zakročil Juraj Gallo, ktorý loptičku posiela do bezpečia.
     
    23:22
    Kružel si pripisuje ďalší úspešný zákrok po strele vzduchom v podaní Hatalu.
     
    24:05
    Trenčín dal gól!


    Tak a teraz sa osvedčilo staré známe nedáš dostaneš. Pred Bičanom zazvonila tyč, no jeho spoluhráči sa dostali do rýchleho brejku a po prihrávke Marienku si PATRIK BIČAN pripisuje druhý gól zápasu.
     
    25:00
    Michal Miške si vypýtal faul v tesnej blízkosti vlastného gólmana. Oba celky striedajú a domáci sa takto poľahky oslobodzujú.
     
    25:37
    Krásna strela Romana Masaroviča. Roman sa do loptičky oprel z otočky, no gólman Bičan sa jednoducho nenechal prekonať.
     
    25:59
    Z podobnej pozície sa teraz prezentoval ďalší domáci floorbalista a to Juraj Kubička. Ani on však Bičana neprekonal a tak si gólman Trenčínu pripisuje ďalší úspešný zákrok.
     
    26:32
    Do tretice všetko dobré teraz nezafungovalo. Krásne vystrelil Grlický, no Bičan výborne chytil aj v tomto prípade.
     
    27:11
    A Patrik Bičan mohol teraz dokonať svoj hattrick, no poloodkrytú bránku backhandom jednoducho netrafil.
     
    27:42
    Na trestnú lavicu ide teraz teraz mieri teraz domáci Daniel Baránek za nešportové správanie.
     
    28:00
    Napriek presilovke hostí sa dostal domáci Michal Miške k strele, no jeho projektil bol zblokovaný jedným zo zadákov FBC Trenčínu
     
    28:32
    Tak teraz treba pochváliť domáceho Kružela, ktorý vychytal sériu zakončení v podaní Martina Voštiara. Ani jedna strela z bezprostrednej blízkosti nerozvlnila sieť.
     
    29:48
    Domáci sa ubránili aj v druhej oslabovke a tak sa môže pokračovať v snahe o dorovnanie.
     
    30:25
    Jaroslav Málus teraz predviedol krásnu strelu z polovičky hracej plochy. Bičan chvíľku nevedel, kde je loptička, no v poslednej chvíli ju zachytil a nedovolil domácim dorovnať.
     
    32:00
    Posledné minúty majú domáci floorbalisti hru vo svojich rukách. Chýba tomu však potrebná strela, ktorá by mohla Bičana aspoň ohroziť.
     
    32:53
    Poruban teraz výborne naservíroval loptičku Mituchovi, no Branislav v ideálnej pozícii minul a tak si môžu kobylky vydýchnúť.
     
    33:54
    Róber Trefný sa rútil do samostatného nájazdu, no loptička mu v ideálnej pozícii odskočila a tak si zákrok pripísal Kružel.
     
    34:40
    Trenčín dal gól!


    A PATRIK BIČAN dokonáva svoj hattrick. Z pravej strany najprv nechal vyniknúť domáceho Kružela, no druhý pokus už bol nechytateľný. Asistenciu si pripisuje Marek Bulko.
     
    35:35
    Trenčín je po štvrtom góle nabudený. Floorbalisti Žiliny sú zavretý pred vlastným gólmanom a posledné sekundy sa len bránia.
     
    36:01
    Roman Masarovič teraz z ideálnej pozície prestrelil bránku Trenčína. Loptičku poslal prakticky z čiary nad bránku.
     
    37:05
    Trenčín dal gól!


    Po nepresnej domácej rozohrávke sa k loptičke dostal LUKÁŠ PORUBAN, ktorý si výborne najprv položil Kružela a následne zakončil do prázdnej bránky.
     
    38:00
    Domáci majú pred sebou kusisko roboty. Dnes je naozaj ťažké prekonať Juraja Bičana.
     
    38:57
    Dominik Marienka mohol pridať aj šiesty gól hosťujúceho celku, no z uhlu sa mu nepodarilo dostať loptičku tam, kde patrí.
     
    39:59
    Žilina dala gól!

    Žilinčanom sa podarilo teraz neuveriteľné. V poslednej sekunde prišla strela z hokejky DANIELA BARÁNEKA, ktorý vsietil gól na 3:5. V tejto tretine sa azda už nič nestane.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Je za nami aj druhá tretina stretnutia medzi FBC Grasshoppers AC UNIZA a ŠK 1. FBC Trenčín. Na svetelnej tabuli svieti 3:5 a Žilinčania majú pred sebou síce ťažkú ale nie nemožnú úlohu.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:11
    Úvodné buly do tretej tretiny opäť vyhrali domáci floorbalisti, ktorí sa aj tento raz ženú pred gólmana Bičana, no strela neprichádza.
     
    41:12
    Z uhlu to skúšal aspoň prihrať pred bránku Juraj Kubička, no loptička mu vôbec nesadla a tak sa Trenčania rýchlo oslobodzujú.
     
    42:04
    Trenčín dal gól!


    A máme tu šiesty gól hosťujúceho celku a aj v tomto prípade sa kúsok za chrbtom Kružela postarala dvojka Dominik Marienka s PATRIKOM BIČANOM. Patrik Bičan dnes ukazuje svoju skvelú formu.
     
    42:50
    O rýchlu odpoveď sa chcel postarať Roman Masarovič, no tento muž má dnes naozaj smolu. Ani táto loptička nerozvlnila sieť.
     
    43:14
    Žilina dala gól!

    Domáci strieľajú aspoň kontaktný gól na 4:6. Hruškova prihrávka z krídla na stred ihriska našla TOMÁŠA KVASNICU, ktorý nekompromisne rozvlnil sieť za chrbtom Bičana.
     
    44:07
    Výborna individuálna práca Michala Miškeho, ktorý si loptu potiahol z krídla až pred Juraja Bičana, no gól jednoducho neprišiel.
     
    45:15
    Martin Grlický chcel streliť ten potrebný gól domáceho celku, no ani tento muž nedokázal po 5-tykrát v stretnutí prekonať Bičana. Domáci majú ešte dostatok času na potrebné presné zásahy.
     
    46:01
    A hosťujúci floorbalisti sa nemajú kam ponáhľať. Stretnutie je zatiaľ v ich prospech a tak stačí udržovať tempo hry.
     
    47:00
    Najlepší strelec dnešného stretnutia- Patrik Bičan predvádza aj skvelé obranné zákrok. Momentálne zblokoval sériu striel domácich kobyliek.
     
    47:45
    Trenčín dal gól!

    Hostia napokon pridávajú siedmy kúsok po tom čo domáci otvorili hru. K loptičke sa dostal bez problémov MAREK BULKO, ktorý poslal loptičku pomediz nohy domáceho gólmana. 7:4 pre Trenčín.
     
    48:26
    Tri góly nie je veľa, no ani málo. Trenčín sa stiahol pred bránku a Žilina musí okupovať.
     
    49:26
    Krásna strela z hokejky Juraja Galla narobila síce Kruželovi problémy, no ten na dvakrát predsa len chytá.
     
    49:36
    Žilina dala gól!

    Tak Žilinčania sa predsa len doťahujú. Rozdiel je už len o dva góly. Hosťom sa vypomstilo stiahnutie sa pred brankára a to využil JAROSLAV MÁLUS, ktorý pridal piat kúsok za chrbát Bičana. Asistencia: Kubička.
     
    50:03
    Žilina dala gól!

    Tak a už je to len o jediný jedne presný zásah. Domáci sú pri chuti a ak to pôjde takto ďalej tak sa im to môže podariť. Trenčín si nedal povedať a to využil v tomto prípade MARTIN GRLICKÝ. Asistenciu si pripisuje: Baránek.
     
    50:55
    Trenčín je pri loptičke. Hostia striedajú, no domáci napádajú až v dvojici.
     
    52:11
    Pridlho to teraz ťahal domáci Juraj Kubička, ktorému sa núkali až dvaja spoluhráči pred Jurajom Bičanom.
     
    52:42
    Tempo hry pomaly ale isto upadá. Hru majú momentálne na hokejkách hostia, ktorí bez väčších problémov udávajú tempo.
     
    53:12
    Z otočky teraz pálil jeden z Trenčanov a ak sa nemýlim bol to Poruban. Strela tohto Florbalistu však končí na dobre postavených domácich hráčoch.
     
    54:05
    Hra je na malý moment prerušená. V Žiline bol menší problém s časomierou, no už je všetko O.K.
     
    55:02
    Momentálne zobrali taktovku do rúk domáci. Tí vedia, že jeden gól vsietiť nemôže byť problém a tak prebieha veľká okupácia trenčanskej bránky.
     
    55:37
    K strele sa však nedostali domáci ale práve náprotivok. Konkrétne to bol kapitán Trenčínu – Šimon Hatala, ktorý mieril bohužiaľ veľmi nepresne.
     
    56:09
    Krásna strela domáceho Jaroslava Malúsa si hľadala dierku medzi nohami Bičana, no gólman hostí je dnes proste skvelý.
     
    56:50
    K strele sa dostal aj Hruška, no z tejto pozície padá veľmi málo gólov. Grasshoppers pokračujú v okupácii a hostia stále nemôžu vystriedať.
     
    57:36
    Baránek teraz vypáli zo stredu ihriska, no loptička si ani teraz nenašla priestor za chrbtom čarovného Bičana.
     
    58:50
    Tak teraz už mohlo byť vymaľované po strele Dominika Marienku. Dominik vypáli z ťažkého uhlu, no lopta len poskakovala na čiare až kým ju nechytil do rúk Kružel.
     
    59:27
    Domáci už hrajú bez gólmana o šiestich hráčoch.
     
    59:49
    Hra je prerušená po strele Baránka sa dorážať pokúšal Veneny, no namiesto loptičky udrel gólmana Bičana.
     
    Koniec zápasu.
     
    Je za nami aj tretia tretina stretnutia medzi FBC Grasshoppers AC UNIZA – ŠK 1. FBC Trenčín. V tretej tretine to vyzeralo, že sa domácim floorbalistom podarí predsa len dorovnať, no Trenčín si dokázal postrážiť Juraja Bičana a napokon to hostia dotiahli do víťazného konca a udržali si tak štatistiku bez predĺženia. (18:57:51)

    Patrik Ondrovič

    Branky a nahrávky: 11. Miške (Masarovič.), 21. Grlický (Imrišík), 40. Baránek, 44. Kvasnica (Hruška), 50. Málus (Kubička), 51. Grlický (Baránek) – 18. Bičan (Marienka), 20. Zeliezka (Mitucha), 25. Bičan (Marienka), 35. Bičan (Bulko), 38. Poruban, 43. Bičan (Marienka), 48. Bulko


    FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina: Kružel(Król) – Baránek, Miške, Hruška, Masarovič, Veneny, Grlický, Kubička, Kvasnica, Kozaňák, Hrín, Málus, Francl, Imrišík.
    ŠK 1.FBC Trenčín: Bičan J.(Ďurmek) – Bičan P. – Bulko, Amrich, Mrázik, Mitucha, Hatala, Poruban, Mateják, Gallo, Voštiar, Trafný, Zeliezka, Marienka
    bahis siteleri