Hellas Verona – Neapol 0:2 (kon.) | Atalanta BC – Turín 0:1 (kon.) | Carpi FC – Chievo 1:2 (kon.)
Fiorentina – Empoli 2:2 (kon.) | Janov – Sassuolo 2:1 (kon.) | Lazio – Palermo 1:1 (kon.)
Udinese – Sampdoria 1:0 (kon.) | Inter – Frosinone 4:0 (kon.)
konec
Inter Milán
4:0 (1:0)
Frosinone Calcio
Neděle 22.11.2015, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Inter Milán potvrdil roli favorita, a v domácím prostředí porazil Frosinone Calcio 4:0!

    První poločas nabídl vcelku zajímavý fotbal! Hned v šesté minutě zahrozil hostující outsider, který mohl jít klidně do vedení. Ostrou střelu Soddima však Handanovič dokázal vyrazit! Domácí fanoušci se dočkali po necelé půl hodině hry, kdy se trefil Jonathan Biabiany! O vyrovnání se mohl postaral hostující Rosi, nicméně jeho hlavička mířila těsně vedle!

    Hned na začátku druhého poločasu navýšil vedení svého týmu Mauro Icardi, kterému gól připravil Ljajić! Inter následně směřoval k vítězství, a vedení mohl navýšit ještě Biabiany, nicméně jeho střelu vykopl Blanchard. V samotném závěru se ještě prosadil Jeison Murillo a Marcelo Brozović, který upravil na konečných 4:0!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (22:43:34)
    Inter Milán dnes podal velmi dobrý výkon, a připsal si nejvyšší výhru v této sezóně! Navíc se milánský celek posunul na první místo tabulky!

     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+2. Marcelo BROZOVIĆ - 4:0
     
    90+2
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Tak ještě jedna branka v síti Frosinone! Před vápnem se dostal k míči Adem Ljajić, který krásně viděl na pravé straně MARCELA BROZOVIĆE, který se opřel do míče, a poslal ho přesně k tyči!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Jeison Murillo je v posledních minutách při chuti, a skvělým napadáním dokázal obrat o míč obránce Rosiho. Kolumbijský stoper však raději poslal míč do středu, a Inter zahajuje svou kombinaci na útočné polovině!
     
    88
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Mauro Icardi, přichází Marcelo Brozović.
    87. Jeison MURILLO - 3:0
     
    87
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Milánský celek se v samotném závěru dočkává své třetí branky v zápase! Frosinone chybovalo ve středu hřiště, a Inter se dostal do protiútoku. Perišič hned po svém přichodu poslal míč do vápna na Jovetiće, který krásnou patičkou našel JEISONA MURILLA, který dokázal překonat Lealiho!
     
    86
    Roberto Mancini provádí své druhé střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Jonathan Biabiany, který podal skvělý výkon. Na hřišti ho nahrazuje Ivan Perišič!
     
    85
    Střídající Carlini se pokoušel dostat do pokutového území před Kondogbiu. Mladý francouzský středopolař však odvedl skvělou práci, a svého soupeře dokázal obrat o míč!
    Na dnešní utkání se přišel podívat Javier Zanetti a také Gianni Infantino!

     
    83
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Luca Paganini, přichází Massimiliano Carlini.
     
    82
    Po nedovoleném zákroku Alexe Tellese zahrávalo Frosinone standardní situaci, které se ujal Danilo Soddimo. Jeho centr však dokázala obrana Interu odvrátit!
     
    81
    Frosinone se ještě pokouší v závěru vstřelit snižující branku, a utkání tak zdramatizovat. Z levého křídla poslal do vápna Interu nebezpečný centr Soddimo, nicméně Alex Telles míč odhlavičkoval!
     
    79
    Akce milánského celku však pokračovala, a Alex Telles vybojoval rohový kop. Brazilský obránce rozehrál rohový kop společně s Jovetićem. Tato dvojice však branku Lealiho nedokázala ohrozit!
     
    78
    Inter v poklidu kombinoval na útočné polovině, následně se k ostrému centru z pravé strany dostal Mauro Icardi. Argentinský útočník však nikiho ze svých spoluhráčů ve vápně nenašel!
     
    77
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Mirko Gori, přichází Robert Gucher.
     
    77
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Daniel Ciofani, přichází Samuele Longo.
     
    76
    Hostující Alesandro Rosi poslal z pravé strany nebezpečný centr před branku, který odvrátil na rohový kop Ranocchia. Italského stopera však při odkopu ostře dohrál Castillo, a je odpískaný nedovolený zákrok!
    Roberto Manici nezvládl situaci při zpracování míče :-)

     
    74
    Inter následně přišel o míč, a do protiútoku se mohlo dostat Frosinone. Nedovoleným zákrokem však celou akci zastavil faulem Alex Telles, který poslal k zemi Soddima!
     
    73
    Do další velké šance domácího celku se dostal Adem Ljajić, který střílel z hranice pokutového území. Jeho ránu však zablokoval stoper Modibo Diakité!
     
    72
    Domácí celek se dostal do dalšího protiútoku, který táhl středem hřiště opět Adem Ljajić. Jeho přihrávka sice našla ve vápně Jovetiće, tomu však nesedlo zpracování, a je po akci!
     
    71
    Exekuce se ujal právě brazilský obránce, který poslal do vápna nadýchaný centr. Nikdo z domácích hráčů se však k hlavičce nedostal, míč tak propadl až do míst, kde se nacházel Biabiany. Francouzský středopolař následně spadl po souboji s Blanchardem, ale penalta se nepíská!
     
    70
    Alex Telles velmi aktivně napadal na levém křídle rozehrávajícího obránce Alesandra Rosiho, který se následně ukopl, a míč došel do zámezí. Je z toho rohový kop pro Inter!
    69. Velká šance Biabianyho
     
    69
    Inter šel do zajímavého protiútoku, který táhl středem hřiště Adem Ljajić. Ten následně našel ve vápně Icardiho, který ještě vylepšil patičkou pozici pro Biabianyho, jehož přízemní střelu však vykopl obránce Blanchard!
     
    67
    Před vápnem dostal od obrany Frosinone hodně prostoru Adem Ljajić. Mladý srbský záložník však nevystřelil ideálně, a poslal míč vysoko nad branku!
     
    66
    Velmi aktivní Jonathan Biabiany se dokázal na pravém křídle uvolnit ze souboje s Crivellem, a poslal do vápna nadýchaný centr, který směřoval k Icardimu. Argentinský útočník byl však obsazený!
     
    64
    Domácí Inter mohl jít do rychlého protiútoku, který táhl středem hřiště Mauro Icardi. Následně však střelec druhé branky pokazil lehkou přihrávku na levou stranu, a bylo po akci!
     
    63
    Andrea Ranocchia vybojoval na pravé straně rohový kop. Exekuce se ujal Adem Ljajić, který svým centrem našel na hranici pokutového území Stevana Jovetiće. Černohorský útočník se pokoušel o akrobatické zakončení, to se mu však nepodařilo!
    Velká radost domácích hráčů po druhé vstřelené brance

     
    62
    Další žlutou kartu v dnešním utkání dostává hostující Luca Paganini, který to přehnal s důrazem v souboji s Ademem Ljajićem. Srbského hráče velmi důrazně dohrál, a žlutá karta přišla zcela zaslouženě!
     
    60
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Juto Nagatomo, přichází Andrea Ranocchia.
     
    60
    Exekuce následného rohového kopu se opět ujal Danilo Soddimo. Jeho centr neznamenal pro branku Handanoviče žádné nebezpečí, nicméně následně se ve vápně míč odrazil na nohu Castilla, jehož ránu zablokoval Murillo!
     
    59
    Následné standardní situace se ujal Soddimo, jehož centr letěl za obranu. Míč však odkopl Kondogbia na rohový kop!
     
    59
    Felipe Melo hodně důrazně bránil Danila Soddima. Brazilský středopolař však bráníl tak důrazně, že se provinil nedovoleným zákrokem!
     
    58
    Černohorský útočník je v posledních minutách hodně aktivní! Tentokrát Jovetić postupoval po levé straně, nicméně tentokrát se dostal do zakončení. Jeho střelu však zblokoval bránící Rosi ...
     
    57
    Stevan Jovetić se opět pokoušel dostat míč do středu hřiště pro Adema Ljajiće. Do jeho přihrávky však vložil ruku Sammarco, a hra je přerušena!
     
    56
    Po levém křídle postupoval Stevan Jovetić, který velmi přesně načasoval přihrávku do středu hřiště pro Adema Ljajiće. Srsbký záložník se dostal ke střele, ta mu však nevyšla, a míč letěl úplně mimo branku!
     
    55
    Felipe Melo se ve středu hřiště dostal pod tlak napadajícího Sammarca. Brazilský středopolař tak zvolil dlouhý nákop za obranu Frosinone. Pro míč si však došel brankář Leali!
    53. Mauro ICARDI - 2:0
     
    53
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává již do dvoubrankového vedení, a přibližuje se dnešní výhře! Adem Ljajić si na hranici vápna krásně narazil s MAUREM ICARDIM, a postupoval do vápna. Srbský záložník následně poslal míč před branku, kde právě Icardi dopravil míč do sítě!
     
    52
    Frosinone se však ve středu hřiště opět dostalo k míči, a pokračovalo v kombinaci na útočné polovině. Ze středu hřiště následně natáhl středopolař Sammarco, jehož střelu však Handanovič v pohodě lapil!
     
    51
    Na pravém křídle operoval s míčem chilský útočník Nicolás Castillo, který však nejprve ztratil míč po souboji s Nagatomem, následně míč vybojovat po souboji s Kondogbiou, ale spadl, a požadoval odpískání faulu, to však rozhodčí neudělal ...
     
    50
    Z následného rohového kopu už nebezpečí pro branku Samira Handanoviče nevzniklo, a dopředu může zamířt domácí Inter!
     
    49
    Hostující Frosinone se probojovalo k rohovému kop, jehož rozehrávky se ujal Soddimo. Na přední tyči zaváhal Alex Telles, který promáchl. Následně míč poskakoval před brankou Interu, ale Kondogbia nakonec dostal míč do zámezí!
     
    48
    Rozehrávka se však Interu vůbec nevydařila, a dopředu mohlo jít Frosinone. Stoper Blanchard se však rozhodl pro dlouhý nákop, který doputoval pouze k domácímu Mirandovi.
     
    47
    Nedovoleným zákrokem na polovině Interu se provinil hostující útočník Nicolás Castillo, který poslal k zemi rozehrávajícího Jeisona Murilla!
     
    46
    Geoffrey Kondogbia skvěle zapracoval na vlastní polovině, získal míč na vyslal do protiútoku Biabianyho. Francouzský záložník si následně na hranici vápna narazil míč s Icardim, a dostal se ke střele. Jeho pokus však mířil vysoko nad branku!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas nabídl vcelku zajímavý fotbal! Hned v šesté minutě zahrozil hostující outsider, který mohl jít klidně do vedení. Ostrou střelu Soddima však Handanovič dokázal vyrazit! Domácí fanoušci se dočkali po necelé půl hodině hry, kdy se trefil Jonathan Biabiany! O vyrovnání se mohl postaral hostující Rosi, nicméně jeho hlavička mířila těsně vedle!

    Druhý poločas začne přibližně ve 21:49!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Tentokrát už Ljajić odvahu měl, a dostal se do zakončení ze středu hřiště. Jeho velmi ostrá rána však brankáře Lealiho neohrozila, neboť letěla nad branku!
     
    43
    Jovetić poslal zajímavou přihrávku do středu hřiště, na kterou si naběhl Adem Ljajić. Mladý srbský záložník si však na střelu netroufl, a kombinace domácího celku pokračuje!
     
    42
    Protiútok domácího celku táhl středem hřiště Adem Ljajić, který se pokoušel dostat míč na nabíhajícího Stevana Jovetiće. Na černohorského reprezentanta však byla přihrávka příliš dlouhá!
     
    41
    Frosinone se dostávalo do zajímavého přečíslení, následně však předvedl špatnou přihrávku středopolař Sammarco, a dopředu míří Inter!
     
    40
    Danilo Soddimo teď velmi ostře dohrál Mirandu, který šel do skluzu, a odehrál míč do zámezí. Italský záložník dostal od hlavního rozhodčí za svůj čin žlutou kartu!
     
    38
    Danilo Soddimo se postaral o další nebezpečný centr z levé strany. Tentokrát si pro míč došel Handanovič, nicméně míč mu vypadl z rukavic, avšak slovinský brankář své zaváhání dokázal napravit!
    37. Velká šance Rosiho
     
    37
    Mirko Gori poslal na levé křídlo zajímavou průnikovou přihrávku pro Danila Soddima, který posadil svůj centr na hlavu naběhnutého Aleandra Rosiho. Jeho hlavička skončila těsně vedle pravé tyče domácí branky!
     
    36
    Z levé strany přilétl do vápna zajímavý centr od Alexe Tellese, který si zpracoval Geoffrey Kondogbia. Do souboje s ním se následně vložil Blanchard, kterého francouzský středopolař následně fauloval!
     
    35
    Další rychlý útok domácího celku táhl po pravé straně Jonathan Biabiany, který se dokázal zbavit obránce, a posílal centr na zadní tyč, kam si nabíhal Ljajić. Těsně před ním však odhlavičkoval míč Crivello!
     
    34
    Exekuce rohového kopu se ujal rovněž Soddimo, jehož centr obrana Interu odvrátila. Míč do ohně však vrátil Diakité, jehož centr vyboxoval Handanovič pouze k Sammarcovi, kterému se však akrobatické zakončení nevydařilo!
     
    33
    Rozehrávku standardní situace si vzal na starost Danilo Soddimo, jehož centr mířil do levé části pokutového území. Obránce Nagatomo míč raději poslal do zámezí na rohový kop!
     
    32
    Domácí celek kontroloval hru na vlastní polovině, následně však předvedl špatnou přihrávku stoper Jeison Murillo, a vše musel zachraňovat nedovoleným zákrokem Kondogbia!
     
    31
    Frosinone se pokoušelo velmi rychle odpovědět, a dostalo se do kombinace v blízkosti vápna svého soupeře. Na pravé straně však nezafungovala spolupráce Rosiho s Paganinim, a u míče je Inter!
    29. Jonathan BIABIANY - 1:0
     
    29
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Favorit dnešního utkání se dostává do vedení po necelé půl hodině hry! Inter z následného rohového kopu neudeřil, nicméně se dostal do kombinace ve středu. Nejdříve střílel Jovetić, jehož střela byla zablokovaná, střelu Felipe Mela vyrazil brankář Leali přímo na nohu JONATHANA BIABIANYHO, který poslal míč přesně pod břevno!
     
    28
    Velká šance pro domácí celek! Na pravé křídlo dostal ideální přihrávku Jonathan Biabiany, který poslal přízemní centr do vápna, na ten si naběhl Icardi. Míč však zasáhl stoper Blanchard, a míč prolétl těsně kolem pravé tyče! Bude z toho roh!
     
    26
    Hlavní rozhodčí Guida opět sáhl do kapsičky pro žlutou kartu! Ve středu hřiště se prezentoval ostrým zákrokem v souboji s Sammarcem brazilský stoper Miranda!
     
    26
    Roberto Crivello poslal dlouhý nákop za obranu Interu, na který si naběhl útočník Danieli Ciofani. Italský hráč si skvěle zpracoval míč, nicméně problém byl, že se nacházel v ofsajdu!
     
    25
    Japonský bek Nagatomo svedl těžký souboj u postranní čáry s Danilem Soddimem. Míč skončil v zámezí, nicméně hlavní rozhodčí rozhodl, že bude vhazovat domácí Inter!
    Na Stadio Giuseppe Meazza se před dnešním zápasem hrála francouzská hymna

     
    23
    Aktivní Frosinone kombinovalo na útočné polovině, a dostalo se dokonce do zakončení. Ze střední vzdálenosti to zkusil Nicolás Castillo, jehož střela však neměla gólové parametry!
     
    22
    Exekuce standardní situace se ujal právě Danilo Soddimo, jehož centr se snášel na zadní tyč. Samir Handanovič však šel ven z branky, a pro míč si v klidu došel!
     
    21
    Danilo Soddimo si na útočné polovině velmi dobře kryl míč, a Geoffrey Kondogbia si neodpustil nedovolený zákrok. Frosinone tak má k dispozici velmi zajímavou standardní situaci!
     
    20
    Domácí celek však velmi aktivně napadal, a zanedlouho se dostal zpět k míči. Inter kombinoval opět na pravé straně, kde Biabiany uvolnil Nagatoma. Japonský bek se rozhodl pro střelu, tu však zablokoval Crivello!
     
    19
    Stevan Jovetić poslal na pravou stranu dlouhý centr, na který si naběhl Biabiany. Francouzský ofenzivní záložník si však míč špatně zpracoval, a ten mu utekl do zámezí.
     
    17
    Při rozehrávce se dostal pod tlak stoper Joao Miranda, který musel poslat dlouhý odkop na útočnou polovinu. Mauro Icardi však zaspal při náběhu, a u míče byl první stoper Blanchard!
    Inter se v případě dnešní výhry může posunout na první místo tabulky!

     
    16
    Na druhé straně se pokoušelo zahrozit Frosinone z rychlého protiútoku. Spolupráce mezi Ciofanim a Castillem však nebyla ideální, a u míče je Inter!
     
    15
    Domácí celek opět dlouho kombinoval před vápnem svého soupeře. Následně na sebe celou akci vzal Stevan Jovetić, který obešel ve středu hřiště dvojici protihráčů, a vyslal přízemní střelu. Brankář Leali byl však na svém místě!
     
    13
    Domácí celek vykombinoval hostující obranu, a ve středu hřiště dostal hodně prostoru Geoffrey Kondogbia. Francouzskému středopolaři však nesedla, a míč skončil hodně mimo!
     
    12
    Inter kombinoval na útočné polovině, a pokoušel si najít ideální pozici pro zakončení. Následně však chyboval Jovetić, a protiútoku hostů zastavil nedovoleným zákrokem Jeison Murillo!
     
    10
    První žlutou kartu dnešního utkání dostává hostující Modibo Diakité, který zastavil rozvícející se protiútoku domácích ostrý zákrokem na Maura Icardiho. V tomto případě byla žlutá karta zcela zasloužená!
     
    10
    U postranní čáry na pravé straně operoval s míčem Jonathan Biabiany, který však míč následně ztratil, a ten skončil v zámezí. Vhazovat bude hostující Frosinone!
     
    9
    Hosté následně zahrávali svůj první rohový kop v tomto zápase. Exekuce se ujal právě Danilo Soddimo, jehož centr však nebyl příliš nebezpečný, a obrana Interu si dokázala poradit!
    8. Výborný zákrok Handanoviče
     
    8
    Frosinone však rovněž umí být nebezpečné! Středopolař Sammarco poslal do vápna nadýchaný centr, který se ve vápně snesl do míst, kde se nacházel Danilo Soddimo. Hostující hráč se opřel do míče z voleje, a výborný zákrok musel vytáhnout Handanovič!
     
    6
    Ve středu hřiště se po chybě Mela dostal k míči Sammarco, který dostal míč na pravé křídlo, kam si naběhl Luca Paganini. Toho však dokázal zastavil výborně načasovaným skluzem Jeison Murillo!
     
    5
    Domácím začátek utkání opravdu vychází! Z levé strany nebezpečně odcentroval Alex Telles, který ve vápně málem našel Ljajiće! Těsně před srbským záložníkem však míč vyboxoval brankář Leali!
     
    5
    Inter se velmi rychle dostal na útočnou polovinu, a středem hřiště pronikal Stefan Jovetić, jeho postup však zastavil nedovoleným zákrokem středopolař Sammarco!
     
    4
    Hostující celek se pokoušel dostat do blízkosti pokutového území přes levou stranu. V tomto prostoru však narazil křídelník Soddimo, který se nedokázal vypořádat s obráncem Nagatomem!
     
    3
    Exekuce rohového kopu se ujal Alex Telles, který svým nebezpečným centrem málem našel Kondogbiu, tomu se však nepodařilo míč zpracovat. Frosinone mohlo jít do protiútoku, jenže přihrávku na útočníka Castilla vystihl Murillo!
     
    2
    Na pravém křídle spolupracoval Nagatomo s Ademem Ljajićem, k centru se nakonec dostal japonský bek, jehož pokus však obrana Frosinone odvrátila na rohový kop!
     
    2
    Inter je hned od úvodních minut velmi aktivní na útočné polovině. Ze střední vzdálenosti to zkoušel Kondogbia, nicméně jeho rána byla zablokovaná! Kombinace domácích na útočné polovině však pokračuje!
     
    1
    Hlavní rozhodčí Guida z Itálie právě zahájil dnešní utkání! Úvodní výkop měli k dispozici domácí fotbalisté, kteří utkání zahajují kombinací na vlastní polovině!
     
    1
    Utkání právě začalo.
    San Siro dnes plně zaplněné rozhodně není, nicméně návštěva velmi slušná!

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Inter Milán: Handanovič – Nagatomo, Miranda, Murillo, Telles – Melo, Kondogbia – Biabiany, Jovetić, Ljajić – Icardi.
    Náhradníci: Carrizo, Berni – Jesus, Palacio, Guarín, Montoya, Medel, Ranocchia, Gnoukouri, D'Ambrosio, Perišič, Brozović.

    Frosinone Calcio: Leali – Rosi, Diakité, Blanchard, Crivello – Paganini, Gori, Sammarco, Soddimo – Ciofani, Castillo.
    Náhradníci: Zappino, L. Gomis – Frara, Gucher, Verde, S. Longo, Ciofani, Carlini, Bertoncini..
    S kapitánskou páskou dnes nastoupí domácí Mauro Icardi!

     
    Příjemný nedělní večer všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Italská Serie A má dnes na programu zápasy svého 13. kola. My se společně zaměříme na souboj Interu Milán s nováčkem Frosinone Calcio. Úvodní výkop je naplánován ve 20:45, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    Inter se momentálně nachází na třetí příčce tabulky, a v posledních zápasech má velmi dobrou formu! Již tři zápasy nepoznali svěřenci trenéra Roberta Manciniho hořkost porážky! Po výhře 1:0 nad AS Řím se Inter představit na hřišti FC Turín, kde dokázal vyhrát 1:0! To Frosinone se nachází na 18. příčce tabulky, a momentálně bojuje nováček soutěže o záchranu, což se však také před sezónou čekalo. Dnes to však bude mít Frosinone na hřišti Interu velmi těžké ...

    Jan Havlovic

    Branky: 29. Biabiany, 53. Icardi (Ljajić), 87. Murillo (Jovetić), 90+2. Brozović (Ljajić)

    Karty:   26. Miranda (INM) – 10. Diakité (FRS), 40. Soddimo (FRS), 62. Paganini (FRS)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 16:8. Střely mimo: 6:5. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 15:18.
    Inter Milán: Handanovič – Nagatomo (60. Ranocchia), Miranda, Murillo, Telles – Melo, Kondogbia – Biabiany (86. Perišič), Jovetić, Ljajić – Icardi (C) (88. Brozović).
    Náhradníci: Carrizo, Berni – Jesus, Palacio, Guarín, Montoya, Medel, Ranocchia, Gnoukouri, D'Ambrosio, Perišič, Brozović.

    Frosinone Calcio: Leali – Rosi, Diakité, Blanchard, Crivello – Paganini (83. Carlini), Gori (77. Gucher), Sammarco, Soddimo – Ciofani (C) (77. S. Longo), Castillo.
    Náhradníci: Zappino, L. Gomis – Frara, Gucher, Verde, S. Longo, Ciofani, Carlini, Bertoncini.

    Rozhodčí: Guida – Marrazzo, Tasso (vš. Itálie)
    bahis siteleri