Hellas Verona – Neapol 0:2 (kon.) | Atalanta BC – Turín 0:1 (kon.) | Carpi FC – Chievo 1:2 (kon.)
Fiorentina – Empoli 2:2 (kon.) | Janov – Sassuolo 2:1 (kon.) | Lazio – Palermo 1:1 (kon.)
Udinese – Sampdoria 1:0 (kon.) | Inter – Frosinone 4:0 (kon.)
konec
Inter Milán
4:0 (1:0)
Frosinone Calcio
Neděle 22.11.2015, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 13. kolo
Předzápasové kurzy
    90+2. Marcelo BROZOVIĆ - 4:0
     
    90+2
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Tak ještě jedna branka v síti Frosinone! Před vápnem se dostal k míči Adem Ljajić, který krásně viděl na pravé straně MARCELA BROZOVIĆE, který se opřel do míče, a poslal ho přesně k tyči!
     
    88
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Mauro Icardi, přichází Marcelo Brozović.
    87. Jeison MURILLO - 3:0
     
    87
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Milánský celek se v samotném závěru dočkává své třetí branky v zápase! Frosinone chybovalo ve středu hřiště, a Inter se dostal do protiútoku. Perišič hned po svém přichodu poslal míč do vápna na Jovetiće, který krásnou patičkou našel JEISONA MURILLA, který dokázal překonat Lealiho!
     
    86
    Roberto Mancini provádí své druhé střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Jonathan Biabiany, který podal skvělý výkon. Na hřišti ho nahrazuje Ivan Perišič!
     
    83
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Luca Paganini, přichází Massimiliano Carlini.
     
    77
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Mirko Gori, přichází Robert Gucher.
     
    77
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Daniel Ciofani, přichází Samuele Longo.
    69. Velká šance Biabianyho
     
    69
    Inter šel do zajímavého protiútoku, který táhl středem hřiště Adem Ljajić. Ten následně našel ve vápně Icardiho, který ještě vylepšil patičkou pozici pro Biabianyho, jehož přízemní střelu však vykopl obránce Blanchard!
     
    62
    Další žlutou kartu v dnešním utkání dostává hostující Luca Paganini, který to přehnal s důrazem v souboji s Ademem Ljajićem. Srbského hráče velmi důrazně dohrál, a žlutá karta přišla zcela zaslouženě!
     
    60
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Juto Nagatomo, přichází Andrea Ranocchia.
     
    60
    Exekuce následného rohového kopu se opět ujal Danilo Soddimo. Jeho centr neznamenal pro branku Handanoviče žádné nebezpečí, nicméně následně se ve vápně míč odrazil na nohu Castilla, jehož ránu zablokoval Murillo!
    53. Mauro ICARDI - 2:0
     
    53
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává již do dvoubrankového vedení, a přibližuje se dnešní výhře! Adem Ljajić si na hranici vápna krásně narazil s MAUREM ICARDIM, a postupoval do vápna. Srbský záložník následně poslal míč před branku, kde právě Icardi dopravil míč do sítě!
     
    40
    Danilo Soddimo teď velmi ostře dohrál Mirandu, který šel do skluzu, a odehrál míč do zámezí. Italský záložník dostal od hlavního rozhodčí za svůj čin žlutou kartu!
    37. Velká šance Rosiho
     
    37
    Mirko Gori poslal na levé křídlo zajímavou průnikovou přihrávku pro Danila Soddima, který posadil svůj centr na hlavu naběhnutého Aleandra Rosiho. Jeho hlavička skončila těsně vedle pravé tyče domácí branky!
    29. Jonathan BIABIANY - 1:0
     
    29
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Favorit dnešního utkání se dostává do vedení po necelé půl hodině hry! Inter z následného rohového kopu neudeřil, nicméně se dostal do kombinace ve středu. Nejdříve střílel Jovetić, jehož střela byla zablokovaná, střelu Felipe Mela vyrazil brankář Leali přímo na nohu JONATHANA BIABIANYHO, který poslal míč přesně pod břevno!
     
    28
    Velká šance pro domácí celek! Na pravé křídlo dostal ideální přihrávku Jonathan Biabiany, který poslal přízemní centr do vápna, na ten si naběhl Icardi. Míč však zasáhl stoper Blanchard, a míč prolétl těsně kolem pravé tyče! Bude z toho roh!
     
    26
    Hlavní rozhodčí Guida opět sáhl do kapsičky pro žlutou kartu! Ve středu hřiště se prezentoval ostrým zákrokem v souboji s Sammarcem brazilský stoper Miranda!
     
    10
    První žlutou kartu dnešního utkání dostává hostující Modibo Diakité, který zastavil rozvícející se protiútoku domácích ostrý zákrokem na Maura Icardiho. V tomto případě byla žlutá karta zcela zasloužená!
    8. Výborný zákrok Handanoviče
     
    8
    Frosinone však rovněž umí být nebezpečné! Středopolař Sammarco poslal do vápna nadýchaný centr, který se ve vápně snesl do míst, kde se nacházel Danilo Soddimo. Hostující hráč se opřel do míče z voleje, a výborný zákrok musel vytáhnout Handanovič!
     
    5
    Domácím začátek utkání opravdu vychází! Z levé strany nebezpečně odcentroval Alex Telles, který ve vápně málem našel Ljajiće! Těsně před srbským záložníkem však míč vyboxoval brankář Leali!

    Jan Havlovic

    Branky: 29. Biabiany, 53. Icardi (Ljajić), 87. Murillo (Jovetić), 90+2. Brozović (Ljajić)

    Karty:   26. Miranda (INM) – 10. Diakité (FRS), 40. Soddimo (FRS), 62. Paganini (FRS)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 16:8. Střely mimo: 6:5. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 15:18.
    Inter Milán: Handanovič – Nagatomo (60. Ranocchia), Miranda, Murillo, Telles – Melo, Kondogbia – Biabiany (86. Perišič), Jovetić, Ljajić – Icardi (C) (88. Brozović).
    Náhradníci: Carrizo, Berni – Jesus, Palacio, Guarín, Montoya, Medel, Ranocchia, Gnoukouri, D'Ambrosio, Perišič, Brozović.

    Frosinone Calcio: Leali – Rosi, Diakité, Blanchard, Crivello – Paganini (83. Carlini), Gori (77. Gucher), Sammarco, Soddimo – Ciofani (C) (77. S. Longo), Castillo.
    Náhradníci: Zappino, L. Gomis – Frara, Gucher, Verde, S. Longo, Ciofani, Carlini, Bertoncini.

    Rozhodčí: Guida – Marrazzo, Tasso (vš. Itálie)
    bahis siteleri