Chabarovsk – Barys 3:2 (kon.) | Vladivostok – Omsk 0:1 (kon.) | Novokuzněck – Chanty-Mansijsk 2:3 (kon.)
Novosibirsk – Jekatěrinburg 4:2 (kon.) | Jokerit – Nižněkamsk 6:5 (po pr.) | Riga – Čeljabinsk 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
Admiral Vladivostok
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
Avangard Omsk
Úterý 08.12.2015, 10:30 • Fetisov hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:16
    Teď Furch bezpochyby svůj tým neuvěřitelně podržel! Lugina si na pravém kruhu trestuhodně nikdo nevšímal a ten z první vypálil. Z blízkosti si však na výborného českého gólmana nepřišel. Tohle byla velká škoda pro Admiral.
     
    51:43
    Dugin prostrčil puk k pravé tyčce na Ugarova, který se snažil z blízkosti překonat Furcha! Ten byl ovšem u tyčky jako přibitý. A Booth se nakonec k dorážce nepropracoval, neboť už dřív hru přerušili pánové sudí.
     
    43:43
    Před Bobkovem bylo hodně výjimečně dost volno! Paršin se ocitl u jeho levé tyčky úplně sám, z blízkosti ale neprotlačil puk za brankovou čáru. Domácí gólman se odstavit nenechal.
    Michal KEMPNÝ - 0:1
     
    35:28
    Avangard právě vstřelil branku!
    Až český obránce MICHAL KEMPNÝ rozsekl dosud bezbrankový stav. Na levé straně měl dostatek času a prostoru, kam puk pošle, a zamířil přesně nad rameno Bobkova. Nechytatelný pokus, domácí gólman neměl vůbec žádnou šanci. Asistence: Děnis Paršin.
     
    31:17
    Příliš mnoho hráčů na ledě, to je verdikt rozhodčích. Admiral si nepohlídal střídání. Dvouminutový trest odsedí Lugin (VLD).
     
    25:27
    Lemtjugov (OMS) je dalším vyloučeným hráčem. Dvouminutový trest obdržel od rozhodčích za podražení.
     
    23:33
    Rozhodčí si všimli, že Booth (VLD) se dopustil sekání a vyloučili ho na 2 minuty. Také hosté budou mít k dispozici první přesilovku.
     
    22:07
    Pakliže se tahle šance dá brát za jednu z nebezpečnějších v tomhle duelu, pak jí musíme zdůraznit. Pěrežogin obral o puk ve středním pásmu chybujícího soupeře, na pravé straně se ocitl úplně sám, jenže svůj pokus poslal jen mimo.
     
    17:18
    Alespoň nám zatím nezáživnou první třetinu okoření přesilovka domácího celku. Podražení se nyní dopustil Kempný (OMS) a obdržel menší dvouminutový trest.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 36. Kempný (Paršin)


    Admiral Vladivostok: Bobkov (Nalimov) – Rafikov, Blum, Zemčjonok, Lisov, Kosmačjov, Mnacjan, Glazkov – Podšendjalov, Kuzněcov, Makarov – Booth, Dugin, Ugarov – Lugin, Fisenko, Gorškov – Aleksandrov, Sajustov, Voronin – Jakovlev
    Avangard Omsk: Furch (Rejzvich) – Gluchov, Kempný, Aleksandrov, Ahnelöv, Děrvuk, Lekomcev, Kulik – Paršin, Zubov, Širokov – Pěrežogin, Pjanov, Erat – Lemtjugov, Petrov, Černikov – Michejev, Popov, Fiščenko – Lauta

    Rozhodčí: Gusev, Olenin – Zacharenkov, Sadovnikov
    bahis siteleri