Košice – Nitra 5:1 (kon.)
konec
HC Košice
5:1 (0:0, 2:1, 3:0)
HK Nitra
sk Úterý 08.12.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme za sebou dnešné stretnutie medzi Košicami a Nitrou, v ktorom sa domáci celok prezentoval obrovskou prevahou, súpera prakticky k ničomu nepustil, naopak, sám strelil 5 presných zásahov a odváža si tak zaslúžené 3 body.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 50:32

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:39:46)
     
    Koniec zápasu.
    Richard LELKEŠ - 5:1
     
    59:53
    Košice dali gól!
    Famózny zápas v podaní Oceliarov s dokonalou bodkou, ktorou je aj piaty gól v sieti Valenta. Do prečíslenia sa teraz domáci dostali pomerne jednoducho, napriek tomu môžeme vravieť o pomerne kurióznom góle keďže prvú strelu ešte Valent vyrazil, nevedno však ako, no puk sa od RICHARDA JENČÍKA odrazil do siete. Asistencia: Peter Bartoš.
     
    59:00
    Beží nám posledná minúta stretnutia, domáci celok doprevádzaný búrlivým potleskom tribún, ktoré sú na nohách.
     
    58:46
    Na fakte, že Košice dnes zvíťazia, už nič nezmení aj reakcia nasrdeného Bajteka, ktorý puk odpálil azda najďalej, ako sa dalo.
    Marek BARTÁNUS - 4:1
     
    58:06
    Košice dali gól!
    MAREK BARTÁNUS teraz prebral puk na svoju hokejku, telom si skvele odstavil brániaceho Bajteka, následne sa obtočil okolo vlastnej osi a zakončil do prázdnej bránky. . Asistencia: Jiří Bicek.
     
    57:53
    Bránka hostí je prázdna, Valent na striedačke, Nitra hrá power-play!
     
    57:55
    Oddychový čas hostí.
     
    57:50
    Až teraz sa Nitra dostala pred Halásza, kde napokon prišlo aj k streleckému zakončeniu od mantinelu, puk skončil v lapačke pozorného gólmana.
     
    57:10
    Košice ale držia svojho súpera v bezpečnej zóne, hrá sa prevažne v strednom pásme, ktoré je výrazne prehustené a orientovať sa v ňom je len veľmi ťažké.
     
    56:40
    Nitra pomaly začína „otvárať“ svoju obranu, napokon, ak chce s výsledkom ešte niečo spraviť, je to potrebné.
     
    56:20
    Puk opäť skončil v lapačke Halásza, v tomto prípade išlo pre gólmana Košíc o neporovnateľnej jednoduchší zákrok, keďže puk smeroval priamo na jeho hruď.
     
    55:10
    O gólové šance teraz núdza rozhodne nie je, presvedčila nás o tom aj Nitra, ktorú musel zastaviť až famózny Tomáš Halász.
     
    54:40
    Košičania začínajú predvádzať skutočne skvostné kombinácie, inak tomu nebolo ani v prípade Jenčíka s Lelkešom, druhý menovaný sa pritom oprel do puku, avšak priestor troch žrdí netrafil.
     
    53:50
    Ale pozor! Košice totiž mali na dosah aj štvrtý presný zásah, Nitru však v hre o body podržala žrď a následne aj pozorný Valent!
     
    53:20
    Puk letel pred bránku Nitry, kam sa poň bude ponáhľať Podhradský.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 36. Bartoš (Jenčík, Češík), 37. Suja (Bartánus, Šedivý), 48. Jenčík (Bartoš, Deyl), 59. Bartánus (Bicek), 60. Jenčík (Bartoš) – 32. Bajtek (Blackwater, Slovák)


    HC Košice: Halász – Deyl, Cebák, Macejko, Dudáš, Šedivý, Pavúk – Bartánus, Suja, Bicek – Bartoš, Jenčík, Lelkeš – Boltun, Češík, Hričina – Bortňák, Ma. Chovan, Šoltés
    HK Nitra: Valent – Milam, M. Novák, Ordzovenský, Podhradský, Milo, König, Buček, Kuzma – Blackwater, M. Slovák, Laliberté – Kutálek, Stümpel, H. Ručkay – Stloukal, Štefanka, Macík – Piačka, Bene, Bajtek

    Rozhodčí: Novák, Štefik – Ma. Korba, Rovenský
    bahis siteleri