Havlíčkův Brod – Pardubice 3:4 (kon.) | Opava – Olomouc 6:10 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
Č. Budějovice – HC Plzeň 2:4 (kon.) | K. Vary – Chomutov 1:3 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 5:6 (0:1 po s.n.)
Vítkovice – Havířov 4:1 (kon.) | Mountfield HK – Letňany 2:1 (kon.) | Zlín – Poruba 16:0 (kon.)
po s.n. (0:1)
HC Litvínov
5:6 (2:2, 2:2, 1:1 - 0:0)
HC Sparta Praha
Sobota 12.12.2015, 13:00 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • Extraliga staršího dorostu • 28. kolo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Sparta Praha.
    Autorem vítězného nájezdu je ONDREJ ŠIŠOLÁK!
     
    53:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané vyrovnávají! MATOUŠ HORSKÝ napřáhl na modré čáře a jeho tvrdá rána propálila vše, co jí stálo v cestě. Asistence: Jakub Wojnar.
     
    49:46
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Sparťané si vstřelili prakticky vlastní branku a Litvínovští naklání utkání zase na svoji stranu! Za autora branky byl označen ZDENĚK VÉBR! Bez asistence.
     
    34:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    To to domácím příliš dlouho nevydrželo a je opět vyrovnáno! MARTIN DUBSKÝ si našel volný kotouč před Kovaříkem a střelou zápěstím mezi betony domácího gólmana srovnal stav utkání. Bez asistence.
     
    33:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští jdou poprvé v utkání do vedení! VASILIY KUMOV si dojel vyhozený kotouč a nádhernou střelou vymetl pavučinky Hofmannovy brány! Asistence: Roman Cikánek, Jiří Nídl.
     
    24:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští i potřetí v utkání vyrovnávají! JIŘÍ NÍDL dostal od Drašara přesnou přihrávku a tvrdou ranou propálil Hofmanna. Asistence: David Drašar, Josef Myšák.
     
    21:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta dokázala svou přesilovku využít a jde opět do vedení! Komárek uvolnil u pravé tyče brány VOJTĚCHA KROPÁČKA, který pouze nastavil hokejku a nasměroval kotouč do prázdné brány. Asistence: Vojtěch Komárek, Jakub Wojnar.
     
    13:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Máme opět vyrovnáno! Bečvářovu ránu z mezikruží nedokázal Hofmann zkrotit a vyrazil ji pouze před sebe. Tam stál volný FILIP HELT, který rychlou střelou překonal hostujícího gólmana. Asistence: Jan Bečvář.
     
    08:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nádherná branka Sparty, která jde opět do vedení! Šišolák přihrál zpoza brány přesně na hůl FILIPA ELIÁŠE, který krásnou střelou a s přispěním horní tyče rozvlnil síť. Asistence: Ondrej Šišolák, Lukáš Šrámek.
     
    06:14
    Litvínov právě vstřelil branku!
    MARTIN KUČERA si počínal velmi zkušeně, když si volným tempem dojel k bráně, a nakonec poslal kotouč do brány rychlým bekhendovým zakončením!
     
    00:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to bylo doopravdy rychlé! Komárek vyslal na domácí bránu nepříliš tvrdou ránu, jenže Kovařík ji vyrazil pouze před sebe, kde stál připravený MARTIN DUBSKÝ, který neměl problém poslat kotouč za záda domácího gólmana. Asistence: Vojtěch Komárek, Jakub Wojnar.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 7. Kučera (TS), 14. Helt (Bečvář), 25. Nídl (Drašar, Myšák), 34. Kumov (Cikánek, Nídl), 50. Vébr – 1. Dubský (Komárek, Wojnar), 9. Eliáš (Šišolák, Šrámek), 22. Kropáček (Komárek, Wojnar), 35. Dubský, 54. Horský (Wojnar), rozh. náj. Šišolák

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Pavlíček (LIM)
    0:1   Šišolák (SPA)
    2. série:
    0:1   Helt (LIM)
    0:1   Dubský (SPA)
    3. série:
    0:1   Kučera (LIM)


    HC Litvínov: Kovařík (Havlík) – Macháč, D. Havlík, M. Havlík, Urbánek, Hipius, Cikánek, Kučera – Nídl, Schmidmayer, Ineman, Vébr, Drašar, Myšák, Vaněk, Helt, Kumov, Kordule, Pavlíček, Bečvář, Dufek.
    HC Sparta Praha: Hofmann (Wolf) – Vízner, Eliáš, Jeřábek, Horský, Vandas, Sedliský – Šrámek, Švarc, Šišolák, Kafka, Nacházel, Komárek, Schwamberger, Maršoun, Kropáček, Dubský, Wojnar.

    Rozhodčí: Knapík – Kokrment, Sládek.
    bahis siteleri