New Jersey – Detroit 3:2 (po pr.) | Pittsburgh – Los Angeles 2:3 (1:2 po s.n.) | Chicago – Winnipeg 2:0 (kon.)
Dallas – Philadelphia 3:1 (kon.) | Arizona – Minnesota 2:1 (po pr.) | Edmonton – NY Rangers 7:5 (kon.)
Anaheim – Carolina 1:5 (kon.) | Boston – Florida 3:1 (kon.)
konec
Boston Bruins
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
Florida Panthers
Sobota 12.12.2015, 19:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním toho, že na dnešní utkání do TD Garden zavítalo 17 565 diváků se s Vámi loučím! Přeji vám hezký zbytek víkendu, u online přenosů se opět někdy budu těšit na počtenou! (21:55:14)
     
    Československá stopa v utkání

    David Krejčí (BOS) 0+1, 2 střely, čas na ledě 17:38, +/- 0
    Zdeno Chára (BOS) 0+0, 1 střela, čas na ledě 23:25, +/- 0
    Jaromír Jágr (FLA) 0+0, 0 střel, čas na ledě 17:48, +/- -1
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Ryan Spooner (BOS) 2+0
    2. Tuukka Rask (BOS) 26 zákroků, 96,3 %
    3. Patrice Bergeron (BOS) 0+2
     
    Utkání je u konce, Boston v dnešním divizním souboji poráží Floridu 3:1, a svému soupeři tak v tabulce odskakuje na rozdíl tří bodů! Asi můžeme říci, že to bylo pro Bruins zasloužené vítězství, domácí byli po většinu zápasu lepším týmem, Panterům dnešní utkání opravdu nevyšlo podle představ. Hlavní postavou je bezesporu útočník Ryan Spooner, který zařídil úvodní dvě branky Bostonu. Jiskřičku naděje pro Panthers ve čtyřiapadesáté minutě vykřesal divákům v TD Garden dobře známý Reilly Smith, v samotném závěru ale hosté nezvládli hru bez brankáře a gólem do odkryté klece dnešní vítězství svěřenců kouče Juliena pečetil v dobré formě hrající Brad Marchand.
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Mohlo to být už 4:1! Mitchell se nechal obrat Ferrarem, který pěkným pasem před branku našel Talbota, ten však při souboji tváří v tvář Luongovi neuspěl!
     
    59:10
    Běží poslední minuta třetí třetiny a s největší pravděpodobností i celého utkání.
    58:37 Brad MARCHAND - 3:1
     
    58:37
    Bruins právě vstřelili branku!
    Ovšem Panterům tento tah vůbec nevyšel! Jágr v útočném pásmu zbytečně přišel o kotouč a přesně v ten moment, kdy Luongo naskočil na střídačku hostí, prázdnou branku trefil BRAD MARCHAND, který nejspíše definitivně rozhodl o dnešní výhře Bostonu! Asistence: Patrice Bergeron.
     
    58:30
    Roberto Luongo spěchá na střídačku, hosté to zkusí v šesti!
     
    57:40
    Po řadě nepřesností v obranném pásmu Bruins se nakonec kotouč dostal k hostujícímu kapitánovi Mitchellovi, jehož nahození ale nemělo gólové parametry.
     
    56:43
    Tohle byla oborvská šance Bostonu! Beleskey v přečíslení 2 na 1 oslovil Erikssona, proti jehož ráně z první se ale fantasticky dokázal přemístit Roberto Luongo! Parádní zákrok brankáře Panterů.
     
    56:12
    Smithovi puk přeskočil přes hokejku, ovšem doklouzal až k Bollandovi, který mířil na přední tyč, ale na Raska nedokázal vyzrát.
     
    55:29
    Teď měl Tuukka Rask poměrně štěstí, poněvadž nahození od modré v podání Campbella příliš dobře neviděl a puk nakonec vyrazil v poslední možný okamžik.
     
    55:04
    Jussi Jokinen za účelem získání útočného pásma nahodil kotouč na svého krajana Raska a ten jej před dotírajícím Jágrem nakonec ponechal ve své lapačce.
     
    54:43
    Do situace 2 proti 2 se dostali domácí, Matt Beleskey to vzal celé na sebe, ovšem z dobré pozice nemířil přesně a Luongo zasahovat nemusel.
    53:56 Reilly SMITH - 2:1
     
    53:56
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak pozor, Florida se vrací zpět do hry! Na modré se puku ujal Ekblad, který přihrávkou téměř přes celou šíři kluziště našel REILLYHO SMITHE, po jehož ráně puk nakonec propadl mezi Raskovými betony a došoural se až do branky! Asistence: Aaron Ekblad, Brandon Pirri.
     
    53:34
    Po řadě nepřesností z obou stran puk nakonec vyletěl na domácí střídačku – vhazovat se bude před Tuukkou Raskem.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 12. Spooner (Krug), 28. Spooner (Bergeron, Krejčí), 59. Marchand (Bergeron) – 54. Smith (Ekblad, Pirri)


    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – Chára "C", McQuaid, Seidenberg, C. Miller, Krug, K. Miller – Marchand, Bergeron, Connolly – Beleskey, Krejčí, Eriksson – Vatrano, Spooner, Hayes – Rinaldo, Talbot, Ferraro
    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Campbell, Mitchell "C", Olsen, Ekblad, Gudbranson, Kulikov – Huberdeau, Barkov, Jágr – Pirri, Trocheck, Smith – Jokinen, MacKenzie, Shaw – Thornton, Bolland, Brickley

    Rozhodčí: Kelly Sutherland, Ghislain Hebert – Brandon Gawryletz, David Brisebois

    Diváci: 17 565 (vyprodáno)
    bahis siteleri