Č.Budějovice – HC Sparta Praha Sledge 1:9 (kon.) | Dolný Kubín – Zlín sledge 1:5 (kon.) | Litvínov – SOHO Olomouc 1:2 (kon.)
Karlovy Vary – Studénka Sledge 11:1 (kon.) | Vídeň – SHK Mustangové 1:5 (kon.)
konec
SKV Sharks Karlovy Vary
11:1 (5:1, 3:0, 3:0)
HC Sledge Studénka
Sobota 12.12.2015, 16:00 • Zimní stadion Ostrov. • Česká para hokejová liga • 9. kolo
Partner:
     
    42:48
    Žraloci právě vstřelili branku!
    JIŘÍ FORGO vystřelil z mezikruží a přidal jedenáctý zásah do černého. Asistence: Karel Wágner, Miroslav Hrbek.
     
    42:02
    Žraloci právě vstřelili branku!
    MICHAL GEIER ukázal svou rychlost a na konci nájezdu zaokrouhlil na 10:1. Asistence: Václav Kovářík.
     
    40:40
    Žraloci právě vstřelili branku!
    JIŘÍ FORGO zůstal nehlídán před brankou, kde si převzal přesnou Hrbkovu přihrávku a zavěsil pod víko. Asistence: Miroslav Hrbek.
     
    28:35
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Spolupráce dvou nejmladších hráčů karlovarské sestavy slaví úspěch. Po Wágnerově přihrávce dostal puk pod brankářovou rukou do branky Studénky LUKÁŠ KARAFIÁT. Asistence: Karel Wágner.
     
    22:09
    Žraloci právě vstřelili branku!
    JIŘÍ BERGER dokonává hattrick a zvyšuje už na 7:1. Nejprve po pěkné Lindákově přihrávce minul puk, ale s pomocí Karafiáta jej získal zpět a z prostoru mezi kruhy skóroval. Asistence: Lukáš Karafiát.
     
    20:34
    Žraloci právě vstřelili branku!
    I druhou početní výhodu Karlovarští využili a tentokrát jim k tomu stačilo 16 sekund. Poté si mezi kruhy najel MIROSLAV HRBEK a přesně zavěsil. Asistence: Michal Geier.
     
    14:31
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Kudela inkasuje popáté, ale s tímto opravdu nemohl nic dělat. Obrana Studénky nechala svého gólmana zcela napospas nájezdu JIŘÍHO BERGERA, který po zkušené kličce zasunul bekhendem puk za brankovou čáru. Asistence: Michal Geier.
     
    13:09
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Tak to byla akce na zlatou helmu! JIŘÍ FORGO se rozjel z vlastního pásma jako pendolino, projel až před Martina Kudelu a přehodil ho bekhendem. Bez asistence.
     
    12:21
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Karlovarští si berou zpět dvougólový náskok. Po Nejedlého předávce se projel jako nůž máslem před Kudelu JIŘÍ BERGER a vymetl vzdálenější růžek. Asistence: Luboš Nejedlý.
     
    10:59
    Studénka právě vstřelila branku!
    Z první, vlastně ze druhé střely na branku hosté skórují a snižují na rozdíl jednoho gólu! Bozděk nezachytil nahození, které se od něj odrazilo tak, že už nestihl přikrýt puk před blížícím se PETREM KUDRNOU. Ten v pohodě doklepl do branky. Asistence: Tomáš Mlčák.
     
    09:11
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Sváteční střelec LUKÁŠ KARAFIÁT se raduje z využité přesilové hry, když za Kudelu dorazil předchozí Nejedlého střelu. Asistence: Luboš Nejedlý.
     
    03:12
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Obránce KAREL WÁGNER zachytil na modré čáře puk, viděl před sebou prostor a najel si do palebné pozice. Jeho pokus byl zřejmě ještě tečován a skončil za Kudelovými zády. Bez asistence.

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 4. Wágner, 10. Karafiát (Nejedlý), 13. Berger (Nejedlý), 14. Forgo, 15. Berger (Geier), 21. Hrbek (Geier), 23. Berger (Karafiát), 29. Karafiát (Wágner), 41. Forgo (Hrbek), 43. Geier (Kovářík), 43. Forgo (Wágner, Hrbek) – 11. Kudrna (Mlčák)


    SKV Sharks Karlovy Vary: Bozděk (Mach) – Hrbek, Nejedlý, Berger, M. Geier, Forgo, Wágner, Janko, Karafiát, Kovářík, Haas, Lindák.
    HC Sledge Studénka: M. Kudela – Kudrna, Hornich, V. Kudela, Staněk, Chodurek, Mlčák, Prostředník, Krajča.

    Rozhodčí: T. Hanák, Glanc.
    bahis siteleri