Česko U15 – Polsko U18 9:1 (kon.)
konec
Česko U15
9:1 (3:0, 4:1, 2:0)
Polsko U18
Pátek 18.12.2015, 15:00 • Debrecín, Maďarsko • Turnaj olympijských nadějí Visegrádské čtyřky (ženy)
Partner:
     
    47:42
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Tak už nám do desítky chybí jenom jeden gól! Jak je důležité umět improvizovat a reagovat podle situace, ukázala ALEXANDRA HALOUNOVÁ. Za brankou viděla, že u tyčky je kousek místa, tak k ní rychle vykroužila. Najdecká se po prvním zákroku od tyče odlepila a Halounová dostrčila puk za čáru – 9:1! Asistence: Sandra Halounová.
     
    44:01
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Čtyři minuty po přestávce je tam osmý! SÁRA ČAJANOVÁ neproměnila první velkou šanci, kdy ji vybídla zpoza branky Kaltounková, ale počkala si na další. Napříč pásmem ji pak našla Karolína Hornická a naše drobná útočnice poslala puk krásně do růžku nad vyrážečku gólmanky – 8:1! Asistence: Karolína Hornická.
     
    36:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je tady první český hattrick na turnaji v Debrecínu a naše sedmá radost v zápase! Karolína Hornická se dnes opravdu pasovala do role nahrávače, neboť po její nabídce vystřelila KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ z pravého kruhu (možná navzdory očekávání) po ledě a trefila se přesně – 7:1! Asistence: Karolína Hornická.
     
    30:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jako na zlatém podnose! Zápas se nám překlenul do druhé poloviny a je tady šestý gól našich hokejistek. Kristýna Kaltounková vybojovala puk za brankou, vyjela s ním a pak nádherně vybídla SÁRU ČAJANOVOU ke snadnému zakončení do prázdné brány – 6:1! Asistence: Kristýna Kaltounková, Karolína Hornická.
     
    28:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    A konečně je tady i gól naší třetí formace, která by si tedy zasloužila ne jeden, ale mnohem víc. Střídání si vyhradila Daniela Pejšová, z velké části i její zásluhou vznikla situace v polském brankovišti. Tam se nejrychleji zorientovala ALEXANDRA HALOUNOVÁ a i vkleče dokázala puk o polskou brankářku dostat za čáru – 5:1! Asistence: Sandra Halounová.
     
    26:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    České hokejistky reagují stejnou mincí, a sice první využitou početní výhodou! V rohu byl puk volný, tak si ho vzala NATÁLIE MLÝNKOVÁ a rozhodla se s ním rovnou vyjet před branku. To byla moc dobrá volba, protože ji doprovodila perfektním věšákem do bližšího růžku a je to 4:1! Asistence: Nikola Dýcková.
     
    23:54
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Polské juniorky svou druhou přesilovku využívají a poprvé se zapisují do skóre. Bylo to tedy s obrovským přispěním štěstí, neboť střelu Wybiralové vyrazila Štumbaurová nad sebe a jak se kotouč snášel k ledu, od hokejky WIKTORIE DZIWOKOVÉ se odrazil do tyčky a od ní za čáru – 3:1. Asistence: Katarzyna Wybiralová.
     
    17:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle bylo moc hezké a po dvou brankách druhé formace se prosazuje i ta první! Barbora Machalová narýsovala od levého hrazení přihrávku před branku, kde ji přesně tečovala NATÁLIE MLÝNKOVÁ. Kotouč zapadl přesně ke druhé tyčce překvapené gólmanky – 3:0! Asistence: Barbora Machalová.
     
    12:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak snad už nám to opravdu půjde, protože český nápor vede k bleskové druhé brance. A prsty v ní měla ta samá dvojice, která zůstala na ledě. Karolína Hornická tečovala střelu od modré a v nastalém zmatku si puk našla KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ, která ho s grácií zametla do prázdné klece – 2:0! Asistence: Karolína Hornická.
     
    12:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Strašně dlouho to trvalo, než jsme dokázali drtivou převahu přetavit ve vedoucí gól. KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ během jednoho střídání dvakrát neuspěla, z toho jednou trefila brankovou konstrukci. Na třetí pokus si ale krásně vybruslila ze strany až před gólmanku a puk ji zvedla do bližšího víka nad lapačku – 1:0! Asistence: Karolína Hornická.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 13. Kaltounková (Hornická), 13. Kaltounková (Hornická), 18. Mlýnková (Machalová), 27. Mlýnková (Dýcková), 29. A. Halounová (S. Halounová), 31. Čajanová (Kaltounková, Hornická), 37. Kaltounková (Hornická), 45. Čajanová (Hornická), 48. A. Halounová (S. Halounová) – 24. Dziwoková (Wybiralová)


    Česko U15: Štumbaurová (Švejdová) – Jandušíková, Kotounová, Škrdlová, Šmajdová, Krejníková, Pejšová, Vlková, Krčková – Machalová, Mlýnková, Dýcková "C" – Hornická, Kaltounková, Čajanová – S. Halounová, A. Halounová, Lorencová – Hájková, Exnerová, Černá. Trenér: Rudolf Valla.
    Polsko U18: Zamarliková (31. Najdecká) – Pelicová, Kaminská, Gogocová, Klimecká, Gaarboczová, Marczyková, Musiolová, Pasiutová – Sopatová, Tomczoková, Laskawská – Wcislová, Wybiralová, Dziwoková – Kalejová, Wronová, Synowiecová – Churasová, Siejková, Pirogowiczová. Trenér: Gregorz Klich.

    Rozhodčí: Erdei – Salánki, Ling.
    bahis siteleri