Znojmo – Lublaň 8:0 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
8:0 (2:0, 0:0, 6:0)
HK SŽ Olimpija Lublaň
Sobota 26.12.2015, 17:30 • Zimní stadion města Znojma • bet-at-home ICE Hockey League • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:57
    Orli právě vstřelili branku!
    A je to osmý gól. Tomas s Trivinem se dostali ve dvou před brankáře, Tomas přenechal puk před prázdnou brankou spoluhráči a COREY TRIVINO střílí svůj druhý gól v zápase. Asistence: Roman Tomas.
     
    53:47
    Orli právě vstřelili branku!
    Dočkala se i čtvrtá pětka, RADEK ČÍP dostal ideální přihrávku zpoza brány a sám se z kruhu nemýlil. Asistence: Patrik Novák a Jiří Beroun.
     
    50:05
    Lublaň si vybírá oddechový čas.
     
    50:04
    Orli právě vstřelili branku!
    Střelu v podání Šedivého Marinšek vůbec neviděl, ale stejně mířila mimo. U tyče ale stálo připravený DAVID BARTOŠ, který zasunul touš do odkryté klece! Asistence: Ondrej Šedivý a Antonín Bořuta.
     
    48:14
    V bráně Lublaně dochází ke střídání, brankoviště přichází hájit Matič Marinšek.
     
    48:13
    Orli právě vstřelili branku!
    Neskutečné! JAN LATTNER dostal po buly přihrávku na modrou, odkud prostřelil naprosto vše, co mu stálo v cestě a zkompletoval hat-trick! Asistence: Antonín Bořuta a Peter Pucher.
     
    48:10
    Vyloučení v týmu HDD Telemach Olimpija Ljubljana (Kalan - 2 min., hákování).
     
    46:33
    Orli právě vstřelili branku!
    Stejné počáteční podmínky jako u předchozí branky byly opět úspěšné! Podešva tentokrát přihrál JANU LATTNEROVI, který byl v optimální střelecké pozici a neminul! Asistence: Martin Podešva.
     
    43:30
    Orli právě vstřelili branku!
    Přečíslení dvou na jednoho skončilo gólem! Spíše než přihrávku ale volil JAN LATTNER střelu mezi betony, kterou Roye překonal. Asistence: Martin Podešva a Peter Pucher.
     
    40:24
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Roupec - 2 min., sekání).
     
    38:39
    Obrovská šance Tomase, který přebruslil Scholze a chtěl blafákem překonat Roye, ale ten stihl sklapnout betony!
     
    34:19
    První znojemská pětka dlouho motala soupeře v jeho pásmu, vše zakončil Bača, který ale zblízka jasnou gólovou situaci neproměnil! Roy nastavil lapačku.
     
    31:19
    Vyloučení v týmu HDD Telemach Olimpija Ljubljana (Hadžič - 2 min., hákování).
     
    22:52
    Bartoš dostal od Šuláka krásnou přihrávku do úniku, Roy si na něj ale počíhal a jeho švih chytá do lapačky.
     
    16:41
    Orli právě vstřelili branku!
    Krásná kombinace Znojma! Nejprve se Bača prokličkoval málem až do prázdné branky, v následné akci našel Trivino z rohu pásma úplně volného ROMANA TOMASE, který nekompromisně zavěsil za bezmocného Roye. Asistence: Corey Trivino, Branislav Rehuš.
     
    13:36
    Lattner proskočil mezi dvěma protihráči a byl sám před Royem, v těžké pozici rychle zakončil a jen reflexivní brankářův zákrok uchránil Olimpiji před druhým gólem.
     
    09:02
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo otevírá skóre po nenápadné akci. Šulákovo nahození do útočného pásma se odrazilo od zadního mantinelu, u levé tyče jej dojel COREY TRIVINO a bekhendem pohotově přehodil Roye. Asistence: Libor Šulák.
     
    06:17
    Vyloučení v týmu HDD Telemach Olimpija Ljubljana (Nagtzaam - 2 min., sekání).
     
    04:00
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Tomas - 2 min., podražení).
     
    01:02
    Na druhé straně chyběly centimetry! Po nahození před branku doráželi několikrát Tomas s Pucherem, ale valná hromada hráčů v bílém se štěstím udržela puk před čarou.

    Lukáš Peroutka

    Vojta Pojer

    Branky a nahrávky: 10. Trivino (Šulák), 17. Tomas (Trivino, Rehuš), 44. Lattner (Podešva, Pucher), 47. Lattner (Podešva), 49. Lattner (Bořuta, Pucher), 51. Bartoš (Šedivý, Bořuta), 54. Číp (Novák, Beroun), 58. Trivino (Tomas)


    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Fučík) – Roupec, Biro, Bořuta, Bača, Šulák, Stehlík – Tomas, Trivino, Rehuš – Podešva, Pucher, Lattner – Šedivý, Bartoš, Yellow Horn – Číp, Beroun, Novák – Špaček, Csamango.
    HK SŽ Olimpija Lublaň: Roy (49. Marinšek) – Čepon, Selan, Tavželj, Logar, Groznik, Scholz, Batič – Mušič, Kaspitz, Ropret – Pešut, Pem, Koblar – Koren, Nagtzaam, Sotlar – Hadžič, Kalan, Hočevar.

    Rozhodčí: Kincses, Smetana – Smeibidlo, Soos

    Diváci: 2969
    bahis siteleri