Slovensko – Německo 6:7 (kon.)
konec
Slovensko
6:7 (2:2, 2:3, 2:2)
Německo
sk Úterý 29.12.2015, 15:30Reprezentace do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je koniec, Slovensko napokon v dramatickom zápase nezískalo ani bod a s turnajom vo Švajčiarsku sa lúči tesnou prehrou. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (17:42:56)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:15
    Prebieha posledná minúta riadnej hracej doby a Slováci hrajú stále bez brankára. Naši chlapci by veľmi chceli skórovať, ale nemecký gólman Dalgic a jeho tím sú výrazne proti.
     
    58:46
    Je to tak, Juraj Sklenár je už na striedačke a Slovensko to v útoku skúsi so šesticou hráčov.
     
    58:18
    Slovensko ustálo hru vo vlastnom oslabení bez inkasovania a už hrá v plnom počte. V krátkom čase môžeme očakávať odvolanie gólmana Sklenára.
     
    57:18
    Polovica presilovky nemeckého tímu je minulosťou a Slovensko sa stále úspešne bráni. Naši chlapci sa dostávajú pod obrovský časový stres, na vyrovnanie im totiž ostávajú už iba necelé tri minúty.
     
    56:18
    Slovenský tréner Peter MIkula si vyžiadal oddychový čas. Jeho zverenci potrebujú pred náročným záverom načerpať sily a dostať zopár pokynov.
     
    56:18
    Slovensko sa ale bude musieť brániť, čo mu v tejto chvíli absolútne nevyhovuje. Na trestnú lavicu smeruje za nedovolené bránenie Martin Bodák.
     
    56:00
    Švajčiarski hokejisti už teda po neúspešnej hre v oslabení hrajú v plnom počte a pred nimi je poriadne náročný záver riadnej hracej doby. Slováci urobia všetko pre to, aby sa im podarilo vyrovnať.
     
    55:14
    Slovensko dalo gól!
    Neuveriteľné sa stáva skutočnosťou, Slovensko využíva presilovú hru a znižuje náskok súpera na jediný presný zásah! Gól strelil MARTIN FEHÉRVÁRY. Asistencia: Martin Bodák.
     
    55:08
    Slovensko bude mať šancu znížiť náskok súpera na jeden gól v presilovke! Na trestnú lavicu totiž za držanie smeruje Christoph Kiefersauer.
     
    53:12
    Slovensko dalo gól!
    Naši chlapci sa ale nezvdávajú bez boja a okamžite reagujú! Späť na rozdiel dvoch presných zásahov znížil ADAM RUŽIČKA. Asistencia: Filip Krivošík.
     
    52:05
    Nemecko dalo gól!
    A zrejme je po zápase. Presadiť sa dokázal aj MICK KÖHLER, čím vypracoval Nemecku pohodlné trojgólové vedenie. Asistencia: Valentin Busch.
     
    50:01
    Medzičasom sa nám začlaa už posledná desaťminútovka riadnej hracej doby a Nemci si stále strážia svoj dvojgólový náskok. Zdá sa, že gólman Dalgic už žiadnu dramatizáciu pripustiť nechce.
     
    47:50
    Posledný zápas Slovenska na tomto turnaji sa značne skomplikoval. Mikulovi zverenci zatiaľ nedokážu nájsť recept na zmazanie dvojgólového manka a ostávajúci čas riadnej hracej doby sa neúprosne kráti.
     
    46:05
    Nemecko dalo gól!
    Situácia sa pre slovenský celok poriadne komplikuje, Nemci totiž prvýkrát v zápase vyhrávajú o dva góly. Presným zásahom sa o to postaral CHARLIE JAHNKE. Asistencia: Timo Walther.
     
    44:15
    Hlavným trénerom reprezentácie Slovenska do 18 rokov je 60-ročný kouč Peter Mikula. Ten na tomto poste v októbri 2015 vystriedal Antona Bartánusa. Doposiaľ najväčším trénerským úspechom Petra Mikulu je zisk seniorského majstrovského titulu s HKm Zvolen v sezóne 2012/2013, kedy Zvolenčania vo finálovej sérii extraligy zdolali Košice.
     
    42:01
    Prvé dve minúty tretej tretiny sú minulosťou, ale slovenskému celku sa ešte vyrovnať nepodarilo. Čas sa kráti a to zverencom Petra Mikulu rozhodne nevyhovuje.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 4. Hílek (Roman), 6. Šmída (Vybíral), 26. Buček (Rajnoha), 32. Buček (Roman, Smolka), 54. Ružička (Krivošík), 56. Fehérváry (Bodák) – 9. Gawanke (Jahnke), 17. Huss (Busch), 25. Eder, 35. Soramies (Gawanke), 38. Eder, 47. Jahnke (Walther), 53. Köhler (Busch)


    Slovensko: Kožiak (25. Sklenár) – Bodák (A), Fehérváry, Hílek, Kmec, Hedera, Krempaský (A), Krištofovič, Rajnoha – Buček (C), Roman, Smolka – Lacka, Krivošík, Ružička – Vybíral, Šmída, Marcinek – Liška, Urbánek, Václav
    Německo: Dalgic (Pantkowski) – Adam (A), Eckl, Huss, Mannes, Wagner, Melzer, Reiter, Gawanke, Buschmann – Soramies, Walther (A), Postel – Busch, Eder (C), Kiefersauer – Weyrauch, Köhler, Ratmann – Hessler, Ehliz, Jahnke

    Rozhodčí: Marti (SUI), Potočan (SVK) – Betschart (SUI), Fuchs (SUI)
    bahis siteleri