New Jersey – Carolina 3:2 (kon.) | Columbus – Dallas 6:3 (kon.) | Boston – Ottawa 7:3 (kon.)
Toronto – NY Islanders 3:6 (kon.) | Florida – Montreal 3:1 (kon.) | St. Louis – Nashville 4:3 (po pr.)
Winnipeg – Detroit 4:1 (kon.) | Calgary – Anaheim 0:1 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 2:5 (kon.)
Arizona – Chicago 5:7 (kon.)
po prodl.
St. Louis Blues
4:3 (1:1, 1:0, 1:2 - 1:0)
Nashville Predators
Středa 30.12.2015, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:01 Alexander STEEN - 4:3
     
    64:01
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je zde čtvrtý gól Blues, který přinesl rozuzlení zápasu! Hra tří proti třem vůbec nesvědčila hostujícímu týmu. Toho využil Paul Stastny, jenž svou přihrávkou vybídl k samostatnému úniku ALEXANDERA STEENA, který potvrzuje pověst kanonýra a svou střelou překonává Huttona a rozhoduje tak o vítězství svého týmu. Asistence: Paul Stastny, Alex Pietrangelo.
     
    62:50
    Neuvěřitelný kolotoč předvádějí Bluesmani v nastavení! Své stoprocentní příležitosti nevyužil Vladimir Tarasenko a Hutton drží svůj tým nad vodou.
     
    61:49
    Veliká tutovka Alexandera Steena, který nikým nehlídán pálil příklepem z mezikruží. Avšak trefil pouze připraveného brankáře Nashvillu.
    58:28 Colin WILSON - 3:3
     
    58:28
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři srovnávají krok se svým soupeřem! Střelu Ryana Ellise od modré čáry Allen vyrazil jen před sebe, kde se puk dostal ke COLINU WILSONOVI , který už neměl problém trefit odkrytou svatyni St. Louis. Asistence: Ryan Ellise, Mattias Ekholm.
     
    58:20
    Hutton na střídačce. Predators to zkoušejí v šesti mužích v poli.
    56:08 Shea WEBER - 3:2
     
    56:08
    Nashville právě vstřelil branku!
    A drama je na světě! Roman Josi zavezl puk do útočného pásma, obkroužil s ním bránu, zpoza které vyslal přihrávku na modrou čáru na SHEA WEBERA, který svou nepříliš tvrdou ranou překonává Allena. Na jeho obranu je nutno dodat, že toho přes clonící hráče příliš neviděl. Asistence: Roman Josi, Carter Hutton.
     
    53:31
    To je velká komplikace pro hosty v cestě za snížením. Za krosček je totiž vyloučen Mike Ribeiro a dvě minuty bude pykat za svůj prohřešek.
     
    51:32
    A do třetice spálená tutovka Watsona! Forvard Nashvillu, poté co spálil dvě obrovské šance, nedokázal překonat Allena v krátké době ani potřetí. Ve vyložené příležitosti trefuje tyč!
     
    51:24
    Famózní Jake Allen!! Watson nyní promarnil dvě obrovské příležitosti hostujícího útočníka. Tohle byly skvělé příležitosti na snížení skóre!
     
    50:54
    Obří tutovka pro Blues! Do předbrankového prostoru přišel pas na Ryana Reavese, který svým pokusem nedokázal překonat Huttona. Ten poté zabránil následnému dorážení útočníků domácích a drží ještě určitou šanci na to, aby jeho spoluhráči se současným stavem ještě něco udělali.
     
    44:05
    Vyloučení na straně St. Louis. Dvě minuty dostává Alexander Steen za sekání.
     
    43:00
    Střelu Romana Josiho nadvakrát likviduje Jake Allen. Bude se vhazovat v útočné třetině Nashvillu.
    41:55 Kevin SHATTENKIRK - 3:1
     
    41:55
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou gólů! Do rychlého protiútoku se hnali hráči Blues. KEVIN SHATTENKIRK situaci vyhodnotil výborně a křižnou střelou z pravého kruhu trefuje prostor mezi Huttonovým betonem a vyrážečkou. Asistence: Jori Lehterä, Colton Parayko.
     
    37:12
    Fantastická individuální akce Wilsona! Útočník Predators nabral rychlost ve vlastním obranném pásmu, prokličkoval celým hřiště a dostal se až před Allena, kterého však bekhendovým pokusem překonat nedokázal.
     
    32:47
    Ryan Ellis se provinil proti pravidlům tím, že odpálil puk ze svého obranného pásma a dostane tak dvě minuty za zdržování hry.
    32:04 Robby FABBRI - 2:1
     
    32:04
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Bluesmani jdou podruhé do vedení! U pravého mantinelu došlo k předávce puku, jehož se ujal ROBBY FABBRI, který si vybruslil před bránu, krásně si položil Setha Jonese a střelou na bližší tyč překonává Huttona podruhé. Asistence: Jori Lehterä, Dmitrij Jaškin.
     
    28:35
    Skvělá příležitost, do které se dostal po přihrávce z pravé strany Ryan Ellis. Ten z mezikruží trefil pouze skvěle se přesunujícího Jakea Allena.
     
    27:06
    Predators si zahrají druhou přesilovku. Za katr putuje Colton Parayko za podražení.
     
    26:59
    Obrovská šance i na straně hostů. Jeden z hráčů Predátorů nastřelil tyč, od které se puk odrazil do těla Järnkroka a následně po odrazu od jeho výstroje puk končí těsně mimo.
     
    26:32
    Fabbri se ocitl ve skvělé šanci, když nikým nehlídán pálil z pozice mezi kruhy. Ve své příležitosti však trestuhodně selhal a kotouč skončil až v ochranné sítí.
     
    22:16
    Tyč zazvonila za gólmanem Blues po střele od modré čáry. Teď měli domácí velké štěstí.
     
    20:42
    Početní výhodu si vyzkouší i Predátoři. Kevin Shattenkirk si odsedí menší trest za hákování.
    14:00 Mattias EKHOLM - 1:1
     
    14:00
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators vyrovnávají ve vlastním oslabení! Ihned po vyhraném buly Mikem Fisherem vypálil z levé strany MATTIAS EKHOLM a jeho střela prošla až za záda Jakea Allena, který měl zakrytý výhled. Asistence: Mike Fisher.
     
    12:22
    První přesilovku si zahraji Bluesmani. Seth Jones dostává dvě minuty za držení.
    09:38 Dmitrij JAŠKIN - 1:0
     
    09:38
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Máme zde úvodní gól utkání, o kterou se postaral domácí tým! Střelu Bouwmeestera tečoval DMITRIJ JAŠKIN, jehož první pokus pokus ještě Hutton vyrazil betonem, ale na následnou dorážku již nestačil. Branku musel potvrdit videorozhodčí, protože hostující trenér si ještě vzal challenge kvůli údajnému ofsajdu. Vše však bylo v pořádku a Bluesmani se ujímají vedení. Asistence: Jay Bouwmeester, Alex Pietrangelo.
     
    08:50
    V další velké šanci se zjevil Pääjarvi, ale zapeklitou situaci před svou brankou vyřešil brankář ve službách Nashvillu a drží zatím nerozhodný stav.
     
    07:58
    Järnkrok zachytil vyhozený puk domácím obráncem a dostal se k velice dobré příležitosti! Jeho střelu z levého kruhu však zneškodnil Allen parádním zákrokem ramenem.
     
    03:10
    V první velké šanci se ocitl domácí Stastny! Ten obkroužil branku a snažil se puk zasunout za záda Huttona, což se mu však nepovedlo a s následnou skrumáží si brankář Nashvillu poradil.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 10. Jaškin (Bouwmeester, Pietrangelo), 33. Fabbri (Lehterä, Jaškin), 42. Shattenkirk (Lehterä, Parayko), 65. Steen (Stastny, Pietrangelo) – 14. Ekholm (Fisher), 57. Weber (Josi, Hutton), 59. Wilson (Ellis, Ekholm)


    St. Louis Blues: Allen (Elliot) – Pietrangelo (A), Bouwmeester, Shattenkirk, Parayko, Bortuzzo, Gunnarsson – Tarasenko, Stastny, Pääjärvi – Brouwer, Backes (C), Steen (A) – Jaškin, Lehterä, Fabbri – Reaves, Brodziak, Upshall – Caron
    Nashville Predators: Hutton (Rinne) – Weber (C), Josi, Ellis, Ekholm, Jones, Jackman – Neal (A), Ribeiro, Forsberg – Arvidsson, Fisher (A), Wilson – Smith, Järnkrok, Watson – Salomäki, Gaustad, Nystrom

    Rozhodčí: Leggo, Watson – Gibbons, Mach
    bahis siteleri