Česko – Bělorusko 5:3 (kon.) | Švédsko – Dánsko 5:0 (kon.) | Slovensko – Finsko 3:8 (kon.)
USA – Švýcarsko 10:1 (kon.)
konec
Švédsko
5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
Dánsko
Středa 30.12.2015, 15:00Mistrovství světa do 20 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alexander NYLANDER - 5:0
     
    55:55
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    V závěru zápasu přidávají Švédové pátou branku, a Dánové dostávají nepopulárního "bůra"! Na levé straně zakombinoval Larsson s Rasmusem Asplundem, který následnou krásnou přihrávkou našel před brankou volného ALEXANDERA NYLANDERA, který ukázal rychlé ruce, a překonal Lillieho! Asistence: Rasmus Asplund, Jacob Larsson.
    William LAGESSON - 4:0
     
    50:02
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Necelých deset minut před koncem navyšují Švédové své vedení, a dostávají se do čtyřbrankového vedení! Skvělou práci odvedl na levé straně Christoffer Ehn, který se dokázal uvolnit ze souboje s dánským hráčem, a dostal kotouč na pravou stranu, kam si najel WILLIAM LAGESSON. Švédský obránce se prezentoval přesnou střelou, na kterou byl Lillie krátký! Asistence: Christoffer Ehn, Jens Lööke.
    Oskar LINDBLOM - 3:0
     
    37:17
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Teď už se však Švédové prosazují, a dostávají se do tříbrankového vedení! Dánové vyhráli vhazování ve vlastním pásmu, a Lasen mohl vyhodit. Dánský stoper však zlomil hůl, a následně se kotouč dostal na modrou čáru. Obránce Adam Ollas Mattsson nahodil kotouč před branku, kde jej ideálně tečoval OSKAR LINDBLOM, a puk skončil za zády Lillieho! Asistence: Adam Ollas Mattson, Andreas Englund.
    Gustav FORSLING - 2:0
     
    10:22
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové nakonec dlouhou čtyřminutovou přesilovou hru využívají, a dostávají se do dvoubrankového vedení! Na levé straně operoval s kotoučem Forsbacka Karlsson, který následně poslal kotouč na modrou čáru, odkud vyslal svižnou ránu GUSTAV FORSLING. Lillie měl zakrytý výhled, a střela švédského obránce skončila v síti! Asistence: Jacob Forsbacka Karlsson.
    Adrian KEMPE - 1:0
     
    00:13
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko se hned z prvního útoku v dnešním zápase prosazuje, a jde do bleskového vedení! Úvodní vhazování sice vyhráli Dánové, nicméně se jim nepovedla rozehrávka, a ke kotouči se dostal ADRIAN KEMPE. Švédský útočník si nabruslil do útočného pásma, a přesnou střelou pod břevno, posílá "domácí" celek do vedení! Asistence: Oskar Lindblom.
    Marken.cz

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 1. Kempe (Lindblom), 11. Forsling (Forsbacka Karlsson), 38. Lindblom (Ollas Mattson, Englund), 51. Lagesson (Ehn, Lööke), 56. Nylander (Asplund, Larsson)


    Švédsko: Sandström (Söderström) – Lagesson, Forsling, Larsson, Carlsson, Ollas Mattson, Englund (C), Pettersson – Lindblom, Holmström (A), Kempe – Timashov, Asplund, Nylander – Fosbacka Karlsson, Grundström, Eriksson – Lööke, Ehn, Karlsson
    Dánsko: Lillie (Seldrup) – Lasen (A), Mieritz, Krogsgaard (C), Knudsen, Weichel, Jensen, Adamsen – From, Krag, True (A) – Jensen, Rondbjerg, Nielsen – Olsen, Korsgaard, Holmberg – Jensen, Christensen, Boysen Andersen

    Rozhodčí: Rantala, Wiegand – Otmachov, Waldejer
    bahis siteleri