Česko – Bělorusko 5:3 (kon.) | Švédsko – Dánsko 5:0 (kon.) | Slovensko – Finsko 3:8 (kon.)
USA – Švýcarsko 10:1 (kon.)
konec
USA
10:1 (6:0, 4:1, 0:0)
Švýcarsko
Středa 30.12.2015, 19:05Mistrovství světa do 20 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    Ryan DONATO - 10:1
     
    30:58
    USA právě vstřelilo branku!
    Potupná desítka je tady! RYAN DONATO využil Karrerovy minely v rozehrávce, nabruslil si na pravý kruh a přesnou ranou pod břevno překonal bezmocného Ludovica Wäbera! Bez asistence.
    Colin WHITE - 9:1
     
    29:00
    USA právě vstřelilo branku!
    Přesilovka, rovnovážný počet hráčů na ledě, oslabení? Řekněte si, ono to je jedno, USA dá gól tak jako tak! COLIN WHITE se dostal s Dvorakem do přečíslení proti jedinému obránci Švýcarska, vyměnil si s ním kotouč a uklidil ho za záda přemisťujícího se Wäbera! Asistence: Christian Dvorak.
    Auston MATTHEWS - 8:1
     
    28:09
    USA právě vstřelilo branku!
    Krátce po Meierově návratu na led se svěřenci kouče Wilsona znovu prosadili! Nick Schmaltz naznačil střelu, místo toho ale parádním křižným pasem oslovil AUSTONA MATTHEWSE a ten nedal přemisťujícímu se Wäberovi šanci! Asistence: Nick Schmaltz, Colin White.
    Matthew TKACHUK - 7:1
     
    22:12
    USA právě vstřelilo branku!
    Spojené státy našly odpověď už po necelé minutě! Auston Matthews si parádní kličkovanou udělal prostor k tomu, aby nahodil puk do předbrankového prostoru – přesně na hůl MATTHEWA TKACHUKA, který se nemýlil! Asistence: Auston Matthews.
    Tim MEIER - 6:1
     
    21:26
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A je sníženo! Jeden z rozehrávajících zadáků USA propadl v rohu kluziště a k volnému kotouči se dostal Hischier, jenž poté přesným pasem oslovil TIMA MEIERA a kapitán země Helvétského kříže nadvakrát dostal puk do sítě! Asistence: Nico Hischier.
     
    16:33
    USA právě vstřelilo branku!
    Otřepané pravidlo nedáš – dostaneš o sobě opět dalo vědět v celé své kráse! To je pane debakl. Ryan Hitchcock se u hrazení parádně zbavil svého strážce a přesným pasem vyzval ke skórování NICKA SCHMALTZE, jenž se tváří v tvář Wäberovi nemýlil! Asistence: Ryan Hitchcock.
    Matthew TKACHUK - 5:0
     
    15:10
    USA právě vstřelilo branku!
    Švýcarská noční můra pokračuje! Auston Matthews projel do útočného pásma s lehkostí hedvábného peříčka a zadovkou poslepu uvolnil MATTHEWA TKACHUKA, jenž přesnou střelou nedal van Pottelberghemu šanci! Asistence: Auston Matthews.
    Zach WERENSKI - 4:0
     
    12:59
    USA právě vstřelilo branku!
    No a už je to o čtyři góly! Po Meierově nepřesné přihrávce vyrazil do rychlého protiútoku Milano, jenž přenechal kotouč Dvorakovi a ten nabil z druhé vlny si najíždějícímu ZACHU WERENSKIMU, jehož na první pohled nenápadná střela propadla nicnetušícímu van Pottelberghemu do sítě! Asistence: Christian Dvorak, Sonny Milano.
    Brandon CARLO - 3:0
     
    10:13
    USA právě vstřelilo branku!
    To je pane kanonáda! Werenski nabil na modrou svému parťákovi z obranné dvojice BRANDONU CARLOVI, jenž zavřel oči, vypálil a přesně trefil mezírku mezi betonem a lapačkou van Pottelbergheho! Asistence: Zach Werenski.
    Auston MATTHEWS - 2:0
     
    08:26
    USA právě vstřelilo branku!
    Sotva jsem to stihl dopsat, už padl další gól! Tkachuk po pravém křídle pronikl až do palebné pozice, střela mu sice nesedla, jenže syn slavného Keitha Tkachuka poté dokázal procedit touš na hůl jiného arizonského rodáka AUSTONA MATTHEWSE, jenž si šikovně bruslí přehodil puk na forhend a zavěsil nekompromisně pod břevno! Asistence: Matthew Tkachuk, Colin White.
    Christian DVORAK - 1:0
     
    07:23
    USA právě vstřelilo branku!
    Spojené státy jdou zaslouženě do vedení! Sonny Milano vybojoval kotouč pro Werenskiho, jemuž sice střela od modré vůbec nesedla, ale před van Pottelberghem se nejrychleji zorientoval CHRISTIAN DVORAK a doklepl puk do sítě! Asistence: Zach Werenski, Sonny Milano.
    Marken.cz

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 8. Dvorak (Werenski, Milano), 9. Matthews (Tkachuk, White), 11. Carlo (Werenski), 13. Werenski (Dvorak, Milano), 16. Tkachuk (Matthews), 17. Schmaltz (Hitchcock), 23. Tkachuk (Matthews), 29. Matthews (Schmaltz, White), 29. White (Dvorak), 31. Donato – 22. Meier (Hischier)


    USA: Nedeljkovic (29. Halverson) – Werenski "C", Carlo, Belpedio "A", Borgen, Krys, McAvoy Jr., Fortunato – Tkachuk, White, Matthews "A" – Bjork, Dvorak, Milano – Schmaltz, Hitchcock, Boeser – Eansor, MacInnis, Donato.
    Švýcarsko: van Pottelberghe (16. Wäber) – Karrer, Siegenthaler, Glauser, Kindschi "A", Forrer, Heldner – Schmidli, Kessler, Suter – Hischier, Rod "A", Meier "C" – Thürkauf, Malgin, Riat – Privet, Meyer, Impose.

    Rozhodčí: Konc (SVK), Piechaczek (GER) – Jensen (DEN), Nieminen (FIN)
    bahis siteleri