Moser Medical Graz 99ers – Znojmo 5:3 (kon.)
konec
Moser Medical Graz 99ers
5:3 (2:1, 2:0, 1:2)
HC LERAM Orli Znojmo
Středa 30.12.2015, 19:15 • Eisstadion Graz Liebenau • bet-at-home ICE Hockey League • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:35
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo konečně přetavilo obrovský tlak v branku! PETER PUCHER asi na čtvrtý pokus procpal kotouč do sítě! Asistence: Patrik Novák, Libor Šulák.
    NATTER - 5:2
     
    46:35
    Graz právě vstřelil branku!
    Radost Orlům dlouho nevydržela! DANIEL NATTER se ocitl před Fučíkem a střelou do odkryté části branky proměňuje! Asistence: Markus Pirmann, Alexander Feichtner.
    Yellow HORN - 4:2
     
    45:14
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo snižuje! COLTON YELLOW HORN se dostal před bránou ke kotouči a propálil skvěle chytajícího Dahma! Asistence: David Bartoš, Ondrej Šedivý.
    WOGER - 4:1
     
    39:21
    Graz právě vstřelil branku!
    Jednomu ze znojemský obránců za bránou přeskočil kotouč, čehož využil DANIEL WOGER a střílí další gól! Bez asistence.
    DESIMONE - 3:1
     
    31:29
    Graz právě vstřelil branku!
    Tak to byl výstavní gól! PHILIP JOSEPH DESIMONE pálil okamžitě po vhazování a posílá svůj tým svým třetím gólem v utkání znovu do dvoubrankového vedení! Asistence: Philipp Pinter.
    TOMAS - 2:1
     
    12:34
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to bylo ukázkové v podání dvojice znojemských útočníků! Peter Pucher zavezl kotouč do útočného pásma a fantasticky našel volného ROMANA TOMASE, jenž se v dobré příležitosti nemýlil! Asistence: Peter Pucher, Antonín Bořuta.
    DESIMONE - 2:0
     
    07:32
    Graz právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! PHILIP JOSEPH DESIMONE projel přes celé hřiště kolem hráčů Znojma jako kolem kuželů a následně překonal i samotného Nechvátala! Asistence: Philipp Pinter, Sabahudin Kovacevic.
    DeSIMONE - 1:0
     
    04:39
    Graz právě vstřelil branku!
    Znojmo sice oslabení přečkalo, domácím se ale podařilo skórovat o něco později! PHILIP JOSEPH DESIMONE nahodil kotouč od modré na bránu, Nechvátal zřejmě nic neviděl, puk proto skončil v síti! Asistence: Philipp Pinter, Daniel Natter.

    Tomáš Teplý

    Branky a nahrávky: 5. DeSimone (Pinter, Natter), 8. DeSimone (Pinter, Kovacevic), 32. DeSimone (Pinter), 40. Woger, 47. Natter (Pirmann, Feichtner) – 13. Tomas (Pucher, Bořuta), 46. Yellow Horn (Bartoš, Šedivý), 54. Pucher (Novák, Šulák)


    Moser Medical Graz 99ers: Dahm (Höneckl) – Mitchell, Kranjc, Strohmeier, Unterweger, Petrovitz, Kovačevič, Konradsheim – Fornataro, Brophey, Beach – Poulsen, Werner, Woger – DeSimone, Pinter, Natter – Pirmann, Feichtner, Zusevics – Zierer.
    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (8. Fučík) – Roupec, Bača, Šulák, Stehlík, Bořuta, Šťáva – Tomas, Pucher, Lattner – Podešva, Trivino, Yellow Horn – Šedivý, Bartoš, Novák – Číp, Rehuš, Špaček – Csamangó.

    Rozhodčí: Dremelj, Gamper – Hofstätter, Zgonc
    bahis siteleri