Vancouver – Anaheim 2:1 (1:0 po s.n.) | Buffalo – Detroit 3:4 (kon.) | Edmonton – Arizona 4:3 (2:1 po s.n.)
Los Angeles – Philadelphia 2:1 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
3:4 (0:1, 2:1, 1:2)
Detroit Red Wings
Sobota 02.01.2016, 19:10 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tomáš TATAR - 3:4
     
    57:10
    Detroit právě vstřelil branku!
    Ale pozor, pravidlo nedáš – dostaneš znovu hrálo ve prospěch hostů! Slovenský reprezentant TOMÁŠ TATAR jako nůž máslem projel do útočného pásma, z levé strany si nabruslil na osu hřiště a tvrdou střelou zápěstím pod břevno nedal Johnsonovi šanci! Asistence: Mike Green, Pavel Dacjuk.
    Sam REINHART - 3:3
     
    48:58
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí přesilovku konečně využili a znovu máme vyrovnáno. A Mike Green musí za svou nedisciplinovanost zpytovat svědomí. Před Mrázkem vznikla trma-vrma, v níž se nejrychleji zorientoval mladík SAM REINHART a uklidil touš za dezorientovaného detroitského brankáře! Bez asistence.
    Henrik ZETTERBERG - 2:3
     
    42:27
    Detroit právě vstřelil branku!
    Jenže ono to na nějaký velký obrat v tuto chvíli nevypadá, jelikož Red Wings díky švédské spolupráci opět vedou! HENRIK ZETTERBERG si vyměnil kotouč s Nyquistem a střelu svého krajana z ostrého úhlu pohotově dorazil do poloodkryté klece! Asistence: Gustav Nyquist, Brendan Smith.
    Jack EICHEL - 2:2
     
    37:27
    Sabres právě vstřelili branku!
    A pozor, máme vyrovnáno! Pavel Dacjuk jakožto poslední hráč Red Wings před Mrázkem ve středním pásmu uklouzl pravděpodobně po souboji s vlastním spoluhráčem, čímž vyslal do samostatného úniku JACKA EICHELA a ten i s trochou štěstí propasíroval puk do sítě! Asistence: Zemgus Girgensons, Brian Gionta.
    Jack EICHEL - 1:2
     
    34:26
    Sabres právě vstřelili branku!
    Je sníženo! Rasmus Ristolainen se neukvapil a posunul puk na hůl nikým nehlídaného zelenáče JACKA EICHELA, který z pravého kruhu uklidil kotouč přesně do šibenice. Mrázek před clonícího McGinna nic neviděl a neměl šanci zasáhnout. Asistence: Rasmus Ristolainen.
    Riley SHEAHAN - 0:2
     
    27:59
    Detroit právě vstřelil branku!
    A už je to o dva góly, hosté přesilovku v jejím závěru využili! Mike Green lehoulince nahodil puk od modré na Johnsona a RILEY SHEAHAN ho šikovně usměrnil za záda nicnetušícího domácího gólmana! Asistence: Mike Green, Tomáš Tatar.
    Brad RICHARDS - 0:1
     
    12:59
    Detroit právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš a hosté jdou do vedení! Red Wings ujeli ve dvou proti jedinému hráči v modrém dresu a Riley Sheahan přesným pasem oslovil BRADA RICHARDSE, jemuž stačilo doklepnout puk do odkryté branky! Asistence: Riley Sheahan, Dylan Larkin.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 35. Eichel (Ristolainen), 38. Eichel (Girgensons, Gionta), 49. Reinhart – 13. Richards (Sheahan, Larkin), 28. Sheahan (Green, Tatar), 43. Zetterberg (Nyquist, Smith), 58. Tatar (Green, Dacjuk)


    Buffalo Sabres: Johnson (Ullmark) – Gorges, Ristolainen, McCabe, Bogosian, Weber, Franson – McGinn, O'Reilly, Reinhart – Girgensons, Eichel, Gionta – Kane, Larsoon, Moulson – Deslauriers, Legwand, Foligno
    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – Kronwall, Green, Ericsson, DeKeyser, Smith, Marčenko – Tatar, Dacjuk, Helm – Abdelkader, Zetterberg, Nyquist – Larkin, Sheahan, Richards – Andersson, Glendening, Nosek.

    Rozhodčí: L’Ecuyer, Sutherland – Cormier, Sericolo

    Diváci: 19070
    bahis siteleri