Omsk – Chanty-Mansijsk 1:2 (po pr.) | Barys – Jekatěrinburg 4:3 (kon.)
po prodl.
Avangard Omsk
1:2 (1:0, 0:0, 0:1 - 0:1)
Jugra Chanty-Mansijsk
Úterý 05.01.2016, 12:00 • Arena Omsk, Omsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:06 Vitaly SITNIKOV - 1:2
     
    62:06
    Jugra právě vstřelila branku!
    VITALY SITNIKOV má příhodné jméno pro střílení branek a necelé tři minuty před koncem prodloužení střílí rozhodující gól a ukončuje dnešní pohlední utkání!! Jevgenij Orlov na pravém křídle krásnou zadovkou přenechal puk najíždějícímu Vitalymu Sitkinkovi, který z vrcholu pravého kruhu pro vhazování zamířil střelou zápěstím přesně ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Jevgenij Orlov.
     
    58:34
    Stanislav Kalašnikov dostál svého jména a z levého kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele, Dominik Furch ji ale po pěkném zákroku ukryl v lapačce!
    55:53 Arťom BULAJENSKY - 1:1
     
    55:53
    Jugra právě vstřelila branku!
    ARŤOM BULAJENSKY střílí nádhernou branku a vyrovnává krátce před koncem na 1:1!! Arťom Bulajensky zavezl puk středem do útočného pásma a poté si v něm udělala kužele ze tří hráčů Avangardu Omsk, kteří ho nedokázali o puk připravit, a útočník Jugry puk přes rameno Dominika Furcha poslal do brány. Český brankář ještě sáhl rychle po puku lapačkou, ten už se ale nacházel za brankovou čárou, byť jen těsně. Asistence: Jakov Selezňov, Jevgenij Chvostov.
     
    53:29
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk: Anton Burdasov dostal menší trest, 2 minuty krosček.
     
    50:56
    Jevgenij Kulik vypálil z pravého kruhu pro vhazování a jeho nebezpečná střela směřovala přesně do bližšího horní rohu brány, Georgy Gelašvili ale předvedl dobrý reflex a puk ukryl v lapačce!
     
    43:38
    Avangard Omsk má v dnešním zápase k dispozici čtvrtou přesilovou hru a Andrej Ankudinov ji mohl rychle využít, když jeho tvrdá rána z vrcholu levého kruhu pro vhazování mířila přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, brankář Georgy Gelašvili ji ale levým ramenem dokázal vyrazit!
     
    43:06
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk: Pavel Medvěděv dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    40:45
    Na opačné straně vzápětí mohl udeřit Arťom Bulajevsky, který na pravém křídle nabral rychlost a poté pálil dobře na přední tyč. Dominik Furch sice jeho střelu lapačkou zastavil, jenže vzápětí mu puk vypadl a k dorážce se dostával u levé tyče Pavel Medvěděv, český brankář si ale s jeho dorážkou poradil a připsal si skvělé dva zákroky!
     
    40:14
    Vladimír Sobotka se skvěle zbavil v rohu kluziště protihráče a vyjetí zpoza brány se dobře tlačil do brankoviště, puk ale k levé tyči přes beton Georgyho Gelašviliho zasunout nedokázal! To byla skvělá individuální akce českého útočníka.
     
    34:26
    Oleg Jašin dvakrát nebezpečně vypálil na pravém křídle od modré čáry a donutil Dominika Furcha k dobrému zákroku, když český brankář jeho první střelu směřující přesně k pravé tyči vyrazil do rohu kluziště!
     
    31:49
    Dominik Furch vzápětí musel zasahovat proti nebezpečné střele z levého kruhu pro vhazování, situaci ale zvládl vyřešit a vyrážečkou puk vyrazil do rohu kluziště! To byla po hodně dlouhé době dobrá střela v podání hostujících hráčů.
     
    29:50
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk: Andrej Pěrvyšin dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    29:50
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk: Jevgenij Orlov dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    26:45
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk: Alexander Pěrežogin dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    19:29
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk: Pavel Medvěděv dostal menší trest, 2 minuty zásah do hlavy nebo krku plus větší trest, 10 minut osobní trest za nesportovní chování.
     
    15:55
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk: Ilija Michajev dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    14:27
    Valentin Pjanov tvrdě vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a Georgy Gelašvili si připsal další dobrý zákrok, když jeho střelu vyrážečkou vyrazil mimo.
     
    10:07
    Jeden z hráčů Avangardu mířil od modré čáry přesně do pravého horního rohu, Georgy Gelašvili ale vytáhl fantastický zákrok a lapačkou puk vyrazil mimo!
    08:59 Pjotr KOKRIJAKOV - 1:0
     
    08:59
    Avangard právě vstřelil branku!
    PJOTR KOKRIJAKOV střílí gól a posílá Avangard Omsk do vedení!! Pjotr Kokrijakov si najel na krásnou přihrávku Antona Burdasova, který za bránou vybojoval puk, a z blízkosti na vzdálenější levé tyči bez přípravy zamířil mezi beton a vyrážečku přesouvajícího se Georgyho Gelašviliho. Asistence: Anton Burdasov.
     
    05:05
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk: Andrej Ankudinov dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    04:32
    Polovina z přesilové hry Omsku je minulostí a domácí si během ní vytvořili dvě slibné šance, z nichž tu poslední měl na svědomí Ilija Zubov, který si z levé strany sjel před bránu a poté se snažil bekhendem zamířit mezi betony Gelašviliho, ten je ale včas sevřel a jeho střelu vyrazil!
     
    03:43
    Nikolaj Lemťugov tvrdě vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a Georgy Gelašvili jeho střelu lapačkou vyrazil do ochranné sítě!
     
    03:32
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk: Denis Gorbunov dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    01:36
    Jevgenij Kulik z vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která mířila přesně mezi betony Georgyho Gelašviliho, ten je ovšem včas sklapl k sobě a připsal si první důležitý zákrok!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 9. Kokrijakov (Burdasov) – 56. Bulajensky (Selezňov, Chvostov), 63. Sitnikov (Orlov)


    Avangard Omsk: Furch (Kostin) – Alexandrov, Kempný, Lekomcev, Pěrvyšin, Gasjev, Kulik, Gluchov – Sobotka, Pěrežogin, Erat – Kazakov, Paršin, Zubov – Kokrijakov, Michajev, Burdasov – Lemťugov, Petrov, Černikov – Pjanov.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Gelašvili (Fokin) – Kalašnikov, Mamkin, Vasilčenko, Pogorišny, Chvostov, Selezňov, Chrišpents – Panov, Gorbunov, Bortnikov – Bulajensky, Taraťuchin, Medvěděv – Sitnikov, Ankudinov, Belejev – Jašin, Orlov, Jacenko – Lapenkov.

    Rozhodčí: Jakov Dejev, Paul Ovčinnikov – Alexej Michel, Jevgenij Strelcov

    Diváci: 10290
    bahis siteleri