Omsk – Chanty-Mansijsk 1:2 (po pr.) | Barys – Jekatěrinburg 4:3 (kon.)
po prodl.
Avangard Omsk
1:2 (1:0, 0:0, 0:1 - 0:1)
Jugra Chanty-Mansijsk
Úterý 05.01.2016, 12:00 • Arena Omsk, Omsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:06 Vitaly SITNIKOV - 1:2
     
    62:06
    Jugra právě vstřelila branku!
    VITALY SITNIKOV má příhodné jméno pro střílení branek a necelé tři minuty před koncem prodloužení střílí rozhodující gól a ukončuje dnešní pohlední utkání!! Jevgenij Orlov na pravém křídle krásnou zadovkou přenechal puk najíždějícímu Vitalymu Sitkinkovi, který z vrcholu pravého kruhu pro vhazování zamířil střelou zápěstím přesně ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Jevgenij Orlov.
    55:53 Arťom BULAJENSKY - 1:1
     
    55:53
    Jugra právě vstřelila branku!
    ARŤOM BULAJENSKY střílí nádhernou branku a vyrovnává krátce před koncem na 1:1!! Arťom Bulajensky zavezl puk středem do útočného pásma a poté si v něm udělala kužele ze tří hráčů Avangardu Omsk, kteří ho nedokázali o puk připravit, a útočník Jugry puk přes rameno Dominika Furcha poslal do brány. Český brankář ještě sáhl rychle po puku lapačkou, ten už se ale nacházel za brankovou čárou, byť jen těsně. Asistence: Jakov Selezňov, Jevgenij Chvostov.
    08:59 Pjotr KOKRIJAKOV - 1:0
     
    08:59
    Avangard právě vstřelil branku!
    PJOTR KOKRIJAKOV střílí gól a posílá Avangard Omsk do vedení!! Pjotr Kokrijakov si najel na krásnou přihrávku Antona Burdasova, který za bránou vybojoval puk, a z blízkosti na vzdálenější levé tyči bez přípravy zamířil mezi beton a vyrážečku přesouvajícího se Georgyho Gelašviliho. Asistence: Anton Burdasov.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 9. Kokrijakov (Burdasov) – 56. Bulajensky (Selezňov, Chvostov), 63. Sitnikov (Orlov)


    Avangard Omsk: Furch (Kostin) – Alexandrov, Kempný, Lekomcev, Pěrvyšin, Gasjev, Kulik, Gluchov – Sobotka, Pěrežogin, Erat – Kazakov, Paršin, Zubov – Kokrijakov, Michajev, Burdasov – Lemťugov, Petrov, Černikov – Pjanov.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Gelašvili (Fokin) – Kalašnikov, Mamkin, Vasilčenko, Pogorišny, Chvostov, Selezňov, Chrišpents – Panov, Gorbunov, Bortnikov – Bulajensky, Taraťuchin, Medvěděv – Sitnikov, Ankudinov, Belejev – Jašin, Orlov, Jacenko – Lapenkov.

    Rozhodčí: Jakov Dejev, Paul Ovčinnikov – Alexej Michel, Jevgenij Strelcov

    Diváci: 10290
    bahis siteleri