NY Islanders – Washington 1:4 (kon.) | Ottawa – Florida 2:3 (kon.) | Minnesota – Philadelphia 3:4 (po pr.)
Dallas – Winnipeg 2:1 (2:1 po s.n.) | Calgary – Arizona 1:2 (kon.) | Los Angeles – Toronto 2:1 (kon.)
San Jose – Detroit 1:2 (kon.)
konec
San Jose Sharks
1:2 (1:1, 0:0, 0:1)
Detroit Red Wings
Pátek 08.01.2016, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:07
    Veliká nepříjemnost pro domácí výběr. Ve chvíli, kdy se potřebují Sharks tlačit za vyrovnáním, posílají rozhodčí na trestnou lavici Joe Pavelskiho (SJS), který dle jejich soudu fauloval nedovoleným bráněním. Je tu tedy přesilovka pro Detroit.
     
    38:46
    Ještě jedno vyloučení ve druhé třetině, přesilovku si zahrají hokejisté hostujícího celku. Dainius Zubrus (SJS) už sedí za katrem a bude pykat trest za držení soka.
     
    34:47
    Po předchozí situaci se ale bude vylučovat. A jedním z trestaných bude právě český forvard Tomáš Hertl (SJS), jenž jde pykat za sekání soupeře. Z druhé strany musí pykat za sekání Brendan Smith (DET), takže počet hráčů na ledové ploše bude vyrovnaný.
     
    23:01
    Je tu třetí trest pro Red Wings v zápase, sedět musí jít Dylan Larkin (DET), který podrazil Tommyho Wingelse. Třetí přesilovka pro San Jose Sharks v utkání.
     
    18:09
    Znovu to je Luke Glendening (DET), kdo je odeslán na trestnou lavici, tentokráte za držení Tomáše Hertla. Další šance pro Sharks, jak se dostat do vedení.
     
    14:28
    Bude se poprvé v zápase vylučovat a přesilovou hru si zahrají domácí. Luke Glendening (DET) je odeslán hlavním rozhodčím na trestnou lavici za vysokou hokejku. Prosadí se Sharks v přesilovce?

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 11. Ward (Burns, Vlasic) – 10. DeKeyser (Zetterberg, Larkin), 54. Abdelkader (Dacjuk, Ericsson)


    San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Vlasic, Braun, Martin, Burns, Dillon, DeMelo – Karlsson, Thornton, Pavelski – Marleau, Couture, Ward – Nieto, Hertl, Wingels – Donskoi, Zubrus, Braun
    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – Kronwall, Ericsson, DeKeyser, Marčenko, Smith, Green – Abdelkader, Zetterberg, Nyquist – Helm, Dacjuk, Tatar – Larkin, Sheahan, Richards – Miller, Glendening, Jurčo

    Rozhodčí: Rehman, Meier – Golloway, Gibbs

    Diváci: 16 856
    bahis siteleri