Villarreal – Ath. Bilbao 0:1 (kon.) | Celta Vigo – Cádiz 2:0 (kon.) | Espanyol – Barcelona 0:2 (kon.)
Las Palmas – Eibar 3:2 (kon.)
konec
Espanyol Barcelona
0:2 (0:1)
FC Barcelona
Středa 13.01.2016, 21:00 • Power8 Stadium • Španělský pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    To už je z mé strany protentokrát vše, tak někdy příště zase na počtenou! (22:51:17)
     
    Je dobojováno, hrstka příznivců Blaugranas na tribunách Power8 Stadium může slavit! Barcelona totiž v odvetě potvrdila domácí výhru 4:1 a díky dvěma trefám Munira El Haddadiho znovu zvítězila. Sledovali jsme hodně vyhecovaný zápas, sudí Fernández byl nucen udělit hned sedm žlutých karet, nakonec se ale utkání obešlo bez větších zákeřností.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    V samém závěru jedné nastavené minuty ještě napřáhl Lionel Messi, ale italský strážce svatyně Espanyolu Bardi byl na svém místě a bez problémů zasáhl.
     
    90
    Pětinásobný vítěz Zlatého míče nyní šikovně prostrčil balon rozběhnutému Vidalovi, jehož přihrávka adresovaná Munirovi ale ztroskotala na Cianim.
     
    89
    Lionel Messi posléze vybojoval rohový kop a okamžitě ho rozehrál na krátko, Blaugranas se nikam neženou a u míče je zadák Mascherano.
    88. MUNIR - 0:2
     
    88
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Svěřenci Luise Enriqueho v samém závěru přidávají druhý gól! Arda Turan roztáhl hru na Aleixe Vidala, jenž našel nikým nehlídaného MUNIRA EL HADDADIHO a ten pohodlně doklepl míč do sítě! Munirovi se v probíhajícím ročníku vůbec nedaří, dva vstřelené góly pro něj budou velkou vzpruhou.
     
    86
    Javier Mascherano si zcela evidentně šel pro faul a nakonec se k zemi poměrně ochotně svalil, sudí ale nechal ve hře pokračovat. Argentinský stoper jen kroutí hlavou.
     
    85
    Arda Turan si vyměnil míč s Adrianem a poté oslovil Aleixe Vidala, který si ale na kličku netroufl a pro jistotu vrátil kulatý nesmysl na zadáka Marca Bartru.
     
    84
    Adriano nevěděl, jak zastavit unikajícího Syllu, a tak do něj prostě zezadu kopl. Samozřejmě je z toho žlutá karta pro hostujícího záložníka.
     
    82
    Mladík Asensio si nedokázal pohlídat ofsajdovou linii, ani tato akce Espanyolu se tak s úspěchem nesetkala. Do konce už zbývá zhruba posledních deset minut.
     
    81
    Ani Ivan Rakitić z dnešního zápasu neodejde s čistým štítem, za svůj nešetrný zákrok na Duarteho vidí hostující středopolař žluté napomenutí.
     
    80
    V závěru už se ani příliš nehraje, hra je hodně rozkouskovaná a plná vyhecovaných momentů. Tyto dva celky, které proti sobě hrají už potřetí v rozmezí devíti dnů, se prostě nemusí...
     
    79
    Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Abraham, přichází Moreno.
     
    78
    Lionel Messi byl opět faulován, tentokrát Cianim. Hosté tak budou mít za pár okamžiků k dispozici další přímý kop.
     
    77
    Italský strážce domácí svatyně měl co dělat, aby ještě zachytil míč po tečované střele Blaugranas na hrací ploše, nakonec se mu ale rohovému kopu podařilo předejít.
     
    76
    Domácí se vydali do rychlého protiútoku a Asensio se pokusil najít střídajícího Syllu, byl ale pod tlakem pečlivě bránícího Jérémyho Mathieua.
     
    75
    Z nařízeného rohového kopu žádné nebezpečí pro ter Stegena nepramenilo, ale Javier Mascherano dal znovu průchod svým emocím a naprosto zbytečně strčil na zem Álvara Gonzáleze.

    Vojtěch Balon

    Branky: 32. Munir, 88. Munir

    Karty:   33. Burgui (ESB), 39. González (ESB), 42. Caicedo (ESB), 62. Sevilla (ESB) – 72. Vidal (BAR), 81. Rakitić (BAR), 84. Adriano (BAR)


    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 4:5. Rohy: 5:6. Fauly: 15:12.
    Espanyol Barcelona: Bardi – Rober, González, Ciani, Duarte – Abraham (79. Moreno), Jordán – Sevilla (68. Sylla), Asensio, Burgui (56. Montañés) – Caicedo.
    Náhradníci: Álvarez, Roco, Moreno, Montañés, P. López, J. López, Sylla

    FC Barcelona: Ter Stegen – Alves, Mascherano, Vermaelen (58. Bartra), Mathieu – Rakitić, Sergi Roberto (58. Adriano), Turan – Aleix Vidal, Messi, Munir.
    Náhradníci: Masip, Piqué, Busquets, Iniesta, Neymar, Bartra, Adriano

    Rozhodčí: Fernández – Cabañero, Canelo

    Diváci: 20843
    06.01.2016
    Barcelona - Espanyol 4:1

    Branky: 13. Messi, 44. Messi, 49. Piqué, 88. Neymar – 10. Caicedo

    Karty:   34. Neymar (BAR), 45+1. Suárez (BAR), 74. Piqué (BAR), 77. Messi (BAR) – 12. Abraham (ESB), 19. Moreno (ESB), 45+1. Pau (ESB), 52. Diop (ESB), 59. Pérez (ESB), 77. Roco (ESB)   72. Pérez (ESB)   76. Diop (ESB)

    bahis siteleri