Los Angeles – Ottawa 3:5 (kon.) | Boston – Toronto 3:2 (kon.) | Buffalo – Washington 4:1 (kon.)
Columbus – Colorado 2:1 (kon.) | St. Louis – Montreal 4:3 (po pr.) | Nashville – Minnesota 3:0 (kon.)
Edmonton – Calgary 2:1 (1:0 po s.n.) | San Jose – Dallas 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – Carolina 5:0 (kon.)
NY Islanders – Vancouver 1:2 (0:1 po s.n.) | Tampa – Florida 3:1 (kon.) | Washington – NY Rangers 5:2 (kon.)
konec
Washington Capitals
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
New York Rangers
Neděle 17.01.2016, 23:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:20
    Hned po obdržené brance se však dostal do nájezdu před Grubauerem Moore, který byl podražený Richardem, a Rangers si ještě zahrají přesilovou hru!
     
    52:15
    Následně se dostal ke kotouči Burakovsky, jehož následná rána však mířila mimo. Ve středu hřiště poté fauloval Jevgenij Kuzněcov, který oslabuje svůj tým!
     
    34:45
    Rangers se hnali do zajímavého protiútoku, a do šance se dostával Miller. Hostující forvard si však následně pomohl malým "háčkem" v souboji s Orlovem, a míří na trestnou lavici!
     
    29:36
    Rangers se dokázali usadit v útočném pásmu, a následně se ke střele dostal Rick Nash. Jeho pokus vyrazil Holtby přímo na hokejku Brassarda, který se však k zakončení nedostal, neboˇˇt byl faulován Niskanenem, a ten je vyloučený.
     
    25:58
    Za brankou dobře zapracoval Kuzněcov, který našel následnou krásnou přihrávkou volného Williamse, toho však v zakončení fauloval McIlrath, který odchází na trestnou lavici!
     
    16:34
    Hned po vhazování se dostal ke kotouči Chorney, jehož ránu však dokázal vyrazit Raanta. Bude se však vylučovat, a výhodu přesilové hry dostanou opět domácí na trestnou lavici míří Brassard!
     
    10:31
    Hned po obdržené brance si však zahrají domácí přesilovou hru! Na trestnou lavici míří obránce Boyle, který dostává dvě minuty za nedovolené bránění!
     
    03:32
    A máme tady první přesilovou hru dnešního utkání! V rohu kluziště si počínal nedovoleně Williams, který sekl Kreidera, a odchází na trestnou lavici.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 19. Ovečkin (Kuzněcov, Orlov), 28. Johansson (Backström, Niskanen), 29. Williams (Chorney, Burakovsky), 45. Williams (Kuzněcov, Burakovsky), 59. Williams – 11. Kreider (McDonagh, Zuccarello), 38. Kreider (Nash, Stepan)


    Washington Capitals: Holtby (od 38. Grubauer) – Niskanen, Alzner, Schmidt, Orlov, Chorney, Ness – T.J. Oshie (A), Backström (A), Ovečkin (C) – Williams, Kuzněcov, Burakovsky – Wilson, Johansson, Chimera – Latta, Richard, Sill
    New York Rangers: Raanta (Lundqvist) – Klein, McDonagh (C), Boyle, Stall, Girardi, Yandle – Zucarello, Brassard, Billet – Nash, Stepan (A), Kreider – Fast, Hayes, Lindberg – Stalberg, Moore, Glass

    Rozhodčí: Charron – St. Pierre – Sericolo, McElman
    bahis siteleri