Los Angeles – Ottawa 3:5 (kon.) | Boston – Toronto 3:2 (kon.) | Buffalo – Washington 4:1 (kon.)
Columbus – Colorado 2:1 (kon.) | St. Louis – Montreal 4:3 (po pr.) | Nashville – Minnesota 3:0 (kon.)
Edmonton – Calgary 2:1 (1:0 po s.n.) | San Jose – Dallas 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – Carolina 5:0 (kon.)
NY Islanders – Vancouver 1:2 (0:1 po s.n.) | Tampa – Florida 3:1 (kon.) | Washington – NY Rangers 5:2 (kon.)
konec
Washington Capitals
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
New York Rangers
Neděle 17.01.2016, 23:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:09 Justin WILLIAMS - 5:2
     
    58:09
    Washington právě vstřelil branku!
    A domácí celek střílí pátou branku, čímž potvrzuje své dnešní vítězství! Při rozehrávce chyboval Yandle, který nabídl kotouč JUSTINU WILLIAMSOVI, který nahodil kotouč do pásma. Puk mířil k Brassardovi, kterému však nesedlo zpracování, a ten mu utekl do branky. Williams tak zkompletoval svůj hattrick! Bez asistence.
    44:51 Justin WILLIAMS - 4:2
     
    44:51
    Washington právě vstřelil branku!
    Veledůležitá branka pro domácí celek, který se rázem dostává do dvoubrankového vedení, a výrazně se přibližuje dnešnímu vítězství! V útočném pásmu chyboval Miller, a ke kotouči se dostal Burakovsky. Jeho následná přihrávka našla Kuzněcova, který ještě hezčí přihrávkou našel na brankovišti JUSTINA WILLIAMSE, jenž poslal kotouč do sítě! Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Andre Burakovsky.
    37:28 Chris KREIDER - 3:2
     
    37:28
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak, poslední třetina dnešního utkání bude ještě zcela jistě hodně dramatická! Rangers se totiž v závěru třetiny dostávají na dostřel jedné branky! V pravém rohu se dokázal uvolnit Ricka Nash, který se sice do zakončení nedostal, nicméně jeho práci za něj dokončil CHRIS KREIDER, který plácl do kotouče, a jeho střela skončila v síti! Asistence: Rick Nash, Derek Stepan.
    28:20 Taylor CHORNEY - 3:1
     
    28:20
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak, to je hodně nepovedená fáze hry pro Rangers, kteří inkasují podruhé v krátkém časovém sledu, a rázem prohrávají o dvě branky! Capitals se velmi rychle dostali do útočného pásma, a v rohu operoval s kotoučem Burakovsky. Švédský útočník následně dostal kotouč na modrou pro Taylora Chorneyho, jehož následná rána skončila v síti! Kotouč nakonec lehc tečoval JUSTIN WILLIAMS, kterému je nakonec branka přiznána! Asistence: Taylor Chorney, Andre Burakovsky.
    27:18 Marcus JOHANSSON - 2:1
     
    27:18
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals opět svou přesilovou hru využívají! Domácí celek byl dlouho v útočném pásmu, nicmíéně kombinace stále nevycházela dle představ. Následně se dostal na pravé straně ke kotouči Nicklas Backström, který exkluzivní přihrávkou našel před brankou MARCUSE JOHANSSONA, tomu stačilo nastavit hůl! Asistence: Nicklas Backström, Matt Niskanen.
    18:01 Alexandr OVEČKIN - 1:1
     
    18:01
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals se přesilová hra vůbec nedařila, paradoxně ji však nakonec využívají! Na levé straně operoval s kotoučem Kuzněcov, jehož následná přihrávka byla sražená, přesto se ke kotouči dostal ALEXANDER OVEČKIN, který si udělal prostor, a přesnou střelou mezi betony překonal Raantu! Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Dmitrij Orlov.
    10:17 Chris KREIDER - 0:1
     
    10:17
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hned po komerční přestávce se hostující Rangers dostávají do vedení! Rangers vyhráli vhazování, a na modré čáře se dostal ke kotouči McDonagha, který si počkal na ideální moment, a následně vyslal nahození před branku. Před Holtbym tečoval kotouč CHRIS KREIDER, a kotouč skončil v síti! Asistence: Ryan McDonagh, Mats Zuccarello.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 19. Ovečkin (Kuzněcov, Orlov), 28. Johansson (Backström, Niskanen), 29. Williams (Chorney, Burakovsky), 45. Williams (Kuzněcov, Burakovsky), 59. Williams – 11. Kreider (McDonagh, Zuccarello), 38. Kreider (Nash, Stepan)


    Washington Capitals: Holtby (od 38. Grubauer) – Niskanen, Alzner, Schmidt, Orlov, Chorney, Ness – T.J. Oshie (A), Backström (A), Ovečkin (C) – Williams, Kuzněcov, Burakovsky – Wilson, Johansson, Chimera – Latta, Richard, Sill
    New York Rangers: Raanta (Lundqvist) – Klein, McDonagh (C), Boyle, Stall, Girardi, Yandle – Zucarello, Brassard, Billet – Nash, Stepan (A), Kreider – Fast, Hayes, Lindberg – Stalberg, Moore, Glass

    Rozhodčí: Charron – St. Pierre – Sericolo, McElman
    bahis siteleri