Los Angeles – Ottawa 3:5 (kon.) | Boston – Toronto 3:2 (kon.) | Buffalo – Washington 4:1 (kon.)
Columbus – Colorado 2:1 (kon.) | St. Louis – Montreal 4:3 (po pr.) | Nashville – Minnesota 3:0 (kon.)
Edmonton – Calgary 2:1 (1:0 po s.n.) | San Jose – Dallas 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – Carolina 5:0 (kon.)
NY Islanders – Vancouver 1:2 (0:1 po s.n.) | Tampa – Florida 3:1 (kon.) | Washington – NY Rangers 5:2 (kon.)
konec
Washington Capitals
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
New York Rangers
Neděle 17.01.2016, 23:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Neuznaný gól Rangers, kterému předcházelo ofsajdové postavení!
     
    59:05
    Tak, Rangers se nakonec neprosazují! Rozhodčí ještě prozkoumali záznam ze hry, a zjistili, že hosté při přechodu modré čáry byli v ofsajdu!
     
    58:20
    Hned po obdržené brance se však dostal do nájezdu před Grubauerem Moore, který byl podražený Richardem, a Rangers si ještě zahrají přesilovou hru!
    58:09 Justin WILLIAMS - 5:2
     
    58:09
    Washington právě vstřelil branku!
    A domácí celek střílí pátou branku, čímž potvrzuje své dnešní vítězství! Při rozehrávce chyboval Yandle, který nabídl kotouč JUSTINU WILLIAMSOVI, který nahodil kotouč do pásma. Puk mířil k Brassardovi, kterému však nesedlo zpracování, a ten mu utekl do branky. Williams tak zkompletoval svůj hattrick! Bez asistence.
     
    57:17
    Antti Raanta je již na střídačce, a Rangers to zkoušejí v šesti!
     
    55:47
    Do zajímavého přečíslení se hnal Brassard společně s Billetem. Prvně jmenovaný před brankou posílal žabičku pro Billeta, ten však nakonec kotouč netrefil!
     
    52:15
    Následně se dostal ke kotouči Burakovsky, jehož následná rána však mířila mimo. Ve středu hřiště poté fauloval Jevgenij Kuzněcov, který oslabuje svůj tým!
     
    50:56
    Do útočného pásma se vydal J.T. Miller, který následně našel před brankou obránce MCDonagha. Jeho pohotové zakončení však dokázal vyrazit skvělým zákrokem Grubauer!
     
    50:15
    Rick Nash si vzal kotouč na modré od Kreidera, a postupoval do pásma. Následně nebezpečně vypálil z mezikruží, nicméně mířil mimo!
     
    46:59
    Před Raantu tentokrát najel Stanislav Galijev, kterému však zakončení příliš nevyšlo, a hostující brankář dokázal zasáhnout!
    44:51 Justin WILLIAMS - 4:2
     
    44:51
    Washington právě vstřelil branku!
    Veledůležitá branka pro domácí celek, který se rázem dostává do dvoubrankového vedení, a výrazně se přibližuje dnešnímu vítězství! V útočném pásmu chyboval Miller, a ke kotouči se dostal Burakovsky. Jeho následná přihrávka našla Kuzněcova, který ještě hezčí přihrávkou našel na brankovišti JUSTINA WILLIAMSE, jenž poslal kotouč do sítě! Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Andre Burakovsky.
     
    40:35
    Na druhé straně si vytvořili velkou šanci na vyrovnání hosté! Před Grubauera zatáhl kotouč Miller, a ke střele se následně dostal Zuccarello. Německý brankář byl však pozorný!
     
    37:42
    Je tomu skutečně tak! Braden Holtby opouští klec domácího celku, a do té se postaví Philipp Grubauer!
     
    37:42
    Braden Holtby přijel po přerušení k domácí střídačce, a vypadá to, že bude muset střídat! Grubauer se již začíná rozcvičovat!
    37:28 Chris KREIDER - 3:2
     
    37:28
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak, poslední třetina dnešního utkání bude ještě zcela jistě hodně dramatická! Rangers se totiž v závěru třetiny dostávají na dostřel jedné branky! V pravém rohu se dokázal uvolnit Ricka Nash, který se sice do zakončení nedostal, nicméně jeho práci za něj dokončil CHRIS KREIDER, který plácl do kotouče, a jeho střela skončila v síti! Asistence: Rick Nash, Derek Stepan.
     
    34:45
    Rangers se hnali do zajímavého protiútoku, a do šance se dostával Miller. Hostující forvard si však následně pomohl malým "háčkem" v souboji s Orlovem, a míří na trestnou lavici!
     
    33:19
    Hostům se nepodařilo prodrat do útočného psáam, a přišla ztráta. Následně se do útočného pásma dostali Capitals, a nebezpečně střílel Ovečkin, toho však vychytal Raanta!
     
    29:36
    Rangers se dokázali usadit v útočném pásmu, a následně se ke střele dostal Rick Nash. Jeho pokus vyrazil Holtby přímo na hokejku Brassarda, který se však k zakončení nedostal, neboˇˇt byl faulován Niskanenem, a ten je vyloučený.
    28:20 Taylor CHORNEY - 3:1
     
    28:20
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak, to je hodně nepovedená fáze hry pro Rangers, kteří inkasují podruhé v krátkém časovém sledu, a rázem prohrávají o dvě branky! Capitals se velmi rychle dostali do útočného pásma, a v rohu operoval s kotoučem Burakovsky. Švédský útočník následně dostal kotouč na modrou pro Taylora Chorneyho, jehož následná rána skončila v síti! Kotouč nakonec lehc tečoval JUSTIN WILLIAMS, kterému je nakonec branka přiznána! Asistence: Taylor Chorney, Andre Burakovsky.
    27:18 Marcus JOHANSSON - 2:1
     
    27:18
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals opět svou přesilovou hru využívají! Domácí celek byl dlouho v útočném pásmu, nicmíéně kombinace stále nevycházela dle představ. Následně se dostal na pravé straně ke kotouči Nicklas Backström, který exkluzivní přihrávkou našel před brankou MARCUSE JOHANSSONA, tomu stačilo nastavit hůl! Asistence: Nicklas Backström, Matt Niskanen.
     
    25:58
    Za brankou dobře zapracoval Kuzněcov, který našel následnou krásnou přihrávkou volného Williamse, toho však v zakončení fauloval McIlrath, který odchází na trestnou lavici!
     
    24:19
    První formace Capitals udělala v útočném pásmu pořádný rozruch! Alexander Ovečkin přebral kotouč v levém rohu, a následně našel Wilsona, jehož ránu z mezikruží však dokázal zastavit Raanta! Finský brankář pokryl i dorážku Backströma ...
     
    21:07
    Za brankou domácích odvedl velmi dobrou práci Stepan, který dostal kotouč na modrou čáru, odkud vypálil Boyle. Holtby vyrazil kotouč přímo k Stepanovi, jehož dorážku však dokázal domácí brankář také vyrazit!
     
    18:49
    Na druhé straně kluziště zase zahrozil Rick Nash, jehož pohotovou střelu z hranice pravého kruhu Holtby vyrazil!
     
    18:23
    Teď měli domácí na dosah druhou branku, nicméně Antte Raanta předvedl parádní zákrok, kterým celou situaci zachránil! Nahození Niskanena tečoval Richards, a kotouč směřoval do poloprádzné branky. Raanta však dokázal hokejkou dostat kotouč z prostoru brankoviště!
    18:01 Alexandr OVEČKIN - 1:1
     
    18:01
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals se přesilová hra vůbec nedařila, paradoxně ji však nakonec využívají! Na levé straně operoval s kotoučem Kuzněcov, jehož následná přihrávka byla sražená, přesto se ke kotouči dostal ALEXANDER OVEČKIN, který si udělal prostor, a přesnou střelou mezi betony překonal Raantu! Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Dmitrij Orlov.
     
    17:34
    Rangers se navíc dostali i v oslabení k ohrožení branky domácích! Rick Nash přetlačil Niskanena, nicméně jeho zakončení nebylo nikterak razantní.
     
    16:34
    Hned po vhazování se dostal ke kotouči Chorney, jehož ránu však dokázal vyrazit Raanta. Bude se však vylučovat, a výhodu přesilové hry dostanou opět domácí na trestnou lavici míří Brassard!
     
    15:32
    Na levou stranu dostal krásnou přihrávku od Orlova najetý jason Chimera, jehož ránu následná rána však mířila těsně mimo, a Raanta nemusel zasahovat!
     
    10:31
    Hned po obdržené brance si však zahrají domácí přesilovou hru! Na trestnou lavici míří obránce Boyle, který dostává dvě minuty za nedovolené bránění!
    10:17 Chris KREIDER - 0:1
     
    10:17
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hned po komerční přestávce se hostující Rangers dostávají do vedení! Rangers vyhráli vhazování, a na modré čáře se dostal ke kotouči McDonagha, který si počkal na ideální moment, a následně vyslal nahození před branku. Před Holtbym tečoval kotouč CHRIS KREIDER, a kotouč skončil v síti! Asistence: Ryan McDonagh, Mats Zuccarello.
     
    03:32
    A máme tady první přesilovou hru dnešního utkání! V rohu kluziště si počínal nedovoleně Williams, který sekl Kreidera, a odchází na trestnou lavici.
     
    02:21
    První vážnější šanci měli hosté! V útočném pásmu se dostal ke kotouči J.T. Miller, který nebezpečnou střelou ohrozil Holtbyho, ten však jeho střelu lapil!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 19. Ovečkin (Kuzněcov, Orlov), 28. Johansson (Backström, Niskanen), 29. Williams (Chorney, Burakovsky), 45. Williams (Kuzněcov, Burakovsky), 59. Williams – 11. Kreider (McDonagh, Zuccarello), 38. Kreider (Nash, Stepan)


    Washington Capitals: Holtby (od 38. Grubauer) – Niskanen, Alzner, Schmidt, Orlov, Chorney, Ness – T.J. Oshie (A), Backström (A), Ovečkin (C) – Williams, Kuzněcov, Burakovsky – Wilson, Johansson, Chimera – Latta, Richard, Sill
    New York Rangers: Raanta (Lundqvist) – Klein, McDonagh (C), Boyle, Stall, Girardi, Yandle – Zucarello, Brassard, Billet – Nash, Stepan (A), Kreider – Fast, Hayes, Lindberg – Stalberg, Moore, Glass

    Rozhodčí: Charron – St. Pierre – Sericolo, McElman
    bahis siteleri