Lech Poznaň – Ufa 1:1 (kon.) | Jagiellonia – Wigry 1:2 (kon.) | Zabrze – Miedź 0:3 (kon.)
Podbrezová – Šaľa 4:1 (kon.) | Keşla FK – Slovan Bratislava 0:2 (kon.) | Michalovce – Lok. Košice 0:0 (zruš.)
Gdańsk – Vaduz 2:4 (kon.) | Atlantas – Górnik Ł. 0:0 (kon.) | Plzeň – Duisburg 0:1 (kon.)
Brno – Dunajská Lužná 2:1 (kon.) | Senica – Rohožník 0:0 (zruš.) | Dortmund – Sparta 3:1 (kon.)
konec
Inter Baku
0:2 (0:2)
ŠK Slovan Bratislava
sk Úterý 19.01.2016, 14:00Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    V druhom polčase presný zásah nepadol a ŠK Slovan Bratislava si na svojom konte udržal dvojgólové vedenie. (16:11:29)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    81
    Začala sa posledná desaťminútovka prvého prípravného zápasu Slovana Bratislava. Všetko nasvedčuje tomu, že futbalisti z hlavného mesta Slovenska tento duel dotiahnu do víťazného konca.
     
    62
    Úvodná pätnásťminútovka druhého polčasu je za nami, ale žiadne presné zásahy sme po zmene strán nevideli. Slovanisti majú na svojom konte stále dvojgólový náskok.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Hráči bratislavského Slovana začali prvý polčas veľmi dobre a po dvoch presných zásahoch v rozpätí štyroch minút majú na svojom konte pohodlné dvojgólové vedenie. Uvidíme, či im v zvyšnej časti duelu bude stačiť.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    30
    Je za nami polhodina hry a bratislavskí fanúšikovia môžu byť s doterajším výsledkom svojho klubu v prvom prípravnom zápase zatiaľ spokojní. Slovan nad azerbajdžanským celkom stále vyhráva 2:0.
     
    15
    Slovan dal gól!
    Futbalisti našej najvyššej futbalovej súťaže po štyroch minútach opäť prekvapili azerbajdžanský celok a zvyšujú svoj náskok! Gól strelil RÓBERT VITTEK.
     
    11
    Slovan dal gól!
    Hráči bratislavského klubu začali v zápase úspešne a už po jedenástich minútach hry sa ujímajú vedenia! Presným zásahom sa o to postaral VUKAN SAVIČEVIČ.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Vážení športoví priatelia, vítam vás pri sledovaní prípravného futbalového stretnutia medzi azerbajdžanským Inter Baku a slovenským zástupcom ŠK Slovan Bratislava.

    Uvidíme súboj dvoch medzinárodne ostrieľaných súperov. Baku patrí k špičke azerbajdžanskej ligy, ktorá rovnako ako futbal v miestnej krajine postupne kvalitatívne rastie. Slovan sa po jesennej časti slovenskej Fortuna ligy nachádza na 2. priečke so sedembodovou stratou na vedúci Trenčín.

    Duel je súčasťou sústredenia slovanistov v Turecku, ktoré je zamerané najmä na kondičnú prípravu. Hrá sa niečo vyše mesiac pred ostrým štartom jarnej časti našej najvyššej súťaže, v prvom jarnom kole nastúpi Slovan v Trenčíne. My vám zo stretnutia prinesieme priamy textový prenos, prajeme príjemný športový zážitok.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 11. Savičevič, 15. Vittek


    Inter Baku:
    ŠK Slovan Bratislava:
    bahis siteleri