Kometa Brno – Zlín 5:6 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 4:3 (po pr.) | HC Plzeň – Liberec 5:3 (kon.)
Letňany – Č. Budějovice 2:5 (kon.) | Vsetín – K. Vary 1:3 (kon.) | Pardubice – Kladno 2:3 (kon.)
Poruba – Jihlava 8:5 (kon.) | Opava – Havlíčkův Brod 0:8 (kon.) | Sparta – Třinec 4:5 (kon.)
Chomutov – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Slavia – Vítkovice 7:4 (kon.) | Havířov – HC Litvínov 5:9 (kon.)
po prodl.
Mountfield HK
4:3 (0:2, 1:0, 2:1 - 1:0)
HC Olomouc
Pátek 22.01.2016, 15:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Extraliga staršího dorostu • 7. kolo
Partner:
     
    62:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je tu konec utkání, které oslavuje domácí tým. KRYŠTOF PAŽOUREK střílel přes olomouckého obránce, přes něhož neviděl Adam Schejbal na střelu hradeckého útočníka. ta šla krásně do pravého horního rohu. Bez asistence.
     
    59:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je to tam! Zřejmě se jde do prodloužení. Kryštof Hroudný pálil od modré, jeho střelu ještě ztečoval ŠTĚPÁN MATĚJČEK a ta prošla mezi nohama hostujícího golmana. Asistence: Kryštof Hroudný, Radim Šalda.
     
    54:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak toto bylo překrásné ze strany hostů. MIROSLAV SKOPAL jel na bránu domácích, narazil si od svého spoluhráče Jana Beiera a přímo z první pálil. Asistence: Jan Beier, Martin Pěcha.
     
    44:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přece jen to tam domácím spadlo. Kryštof Hroudný střílel od modré čáry, nicméně v mezikruží byl připraven na teč VÁCLAV MARŠÍK, jehož teč naprosto změnila směr kotouče. Asistence: Kryštof Hroudný, Kryštof Pažourek.
     
    33:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield konečně využívá šanci a překonává neprůstřelného Adama Schejbala. MIKULÁŠ POHL dostal přihrávku před mezikruží a přesnou střelou nad vyrážečku překonává hostujícího golmana. Asistence: Martin Hejna.
     
    09:26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté navyšují své skóre! Martin Urban střílel na bránu z mezikruží, jehož střelu ještě hradecký brankař vychytal, na následnou dorážku MARTINA PĚCHY byl ale už krátký. Asistence: Martin Urban, Jan Machálek.
     
    03:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je tu první branka utkání! Do brejku se dostal olomoucký útočník JAN BEIER, které se snažil ještě zastavit hradecký obránce. Tomu se to povedlo, nicméně v souboji mezi těmito hráči se puk zvláštním způsobem doklouzal až za záda domácího brankaře, jenž o něm vůbec nevěděl. Bez asistence.

    Adam Janeček

    Branky a nahrávky: 34. Pohl (Hejna), 45. Maršík (Hroudný, Pažourek), 60. Matějček (Hroudný, Šalda), 63. Pažourek – 4. Beier, 10. Pěcha (Urban, Machálek), 55. Skopal (Beier, Pěcha)


    Mountfield HK: Bartozel (Kouba) – Muška, Brádler, Gaspar, Pohl, Hroudný, J. Moník, Šalda – Hašek, Mašín, Matějček "C", Pažourek, Havelec, Jirásek, Dvořák, Štohanzl, F. Moník, Pokorný, Hejna, Maršík, Hidveghy.
    HC Olomouc: Schejbal (Galuška) – Murla, Mader, Štreit, Holiš, Rutar – M. Urban,¨M. Zabloudil "C", Husták, Beier, Janků, Pěcha, Skopal, Hajšman, Machálek, Kořenek, Říčka. Trenér: Pavel Sedlák.

    Rozhodčí: Veselý – Budínský, Zeman
    bahis siteleri