Zlín – Kometa Brno 4:1 (kon.) | K. Vary – Liberec 2:7 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 5:4 (1:0 po s.n.)
Olomouc – Třinec 1:2 (po pr.) | Pardubice – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Chomutov – Plzeň 4:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Sparta 0:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
3:2 (0:0, 1:2, 2:0)
Mountfield HK
Neděle 24.01.2016, 17:20 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:11 Petr SÝKORA - 3:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    57:11
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice se dostávají do vedení! Tomáš Marcinko se obtočil kolem královéhradecké brány a naservíroval puk na hokejku PETRU SÝKOROVI, před nímž stál převelice jednoduchý úkol – trefit prázdnou bránu soupeře. Asistence: Lukáš Nahodil, Tyler Redenbach.
    46:17 Branislav RAPÁČ - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    46:17
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je opět vyrovnáno! Lukáš Nahodil se prodral až před Kacetla, tam byl zahákován jedním z obránců Hradce, ale ke kotouči se dostal BRANISLAV RAPÁČ, jenž jej poslal za záda Ondřeje Kacetla. Asistence: Lukáš Nahodil, Jakub Orsava.
    38:53 Rastislav DEJ - 1:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    38:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak jsem Maxwella zřejmě přechválil. Pardubický brankář namazal kotouč rozehrávkou zpoza brány přímo na hůl RASTISLAVA DEJE, který se následně prosadil ve vlastním oslabení. Bez asistence.
    28:30 Petr SÝKORA - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    28:30
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Pardubice využívají nabídnutou přesilovou hru. Martin Štajnoch nabil volnému PETRU SÝKOROVI, jenž poslal kotouč do brány způsobem jemu vlastním, a to tvrdou ranou do horní částí soupeřovy brány. Asistence: Martin Štajnoch, Tyler Redenbach.
    21:04 Peter FRÜHAUF - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    21:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Obránce PETER FRÜHAUF si vzal kotouč už ve středním pásmu a ihned po přejetí modré čáry vypálil. A vypálil úspěšně, Maxwell nedokázal na jeho střelu včas zareagovat a puk skončil v síti. Asistence: Karel Pilař, Brian Ihnačák.
    Marken.cz

    Robert Novotný

    Branky a nahrávky: 29. Sýkora (Štajnoch, Redenbach), 47. Rapáč (Nahodil, Orsava), 58. Sýkora (Nahodil, Redenbach) – 22. Frühauf (Pilař, Ihnačák), 39. Dej


    HC Dynamo Pardubice: Maxwell (Kopřiva) – Štajnoch, Čáslava, Bokroš, Gregorc, Šeda, Ščotka, Havlík – Orsava, Nahodil, Kaut – Sýkora, Redenbach, Marcinko – Poulíček, Tomášek, Voženílek – Rapáč, Krajňák, Moučka.
    Mountfield HK: Kacetl (Svoboda) – Pilař, Plášil, Pláněk, Frühauf, Dietz, Vašíček, Hronek – Bednář, Kukumberg, Dej – Honejsek, Ihnačák, Červený – Kopta, Knotek, Courchaine – Pavlík, Bulík, Šimánek.

    Rozhodčí: Fraňo, Wiegand – Bláha, Špůr.

    Diváci: 10 194 (vyprodáno)
    bahis siteleri