San Jose – Minnesota 4:3 (kon.) | Florida – Tampa 5:2 (kon.) | Winnipeg – New Jersey 1:3 (kon.)
Boston – Columbus 3:2 (2:0 po s.n.) | Detroit – Anaheim 3:4 (kon.) | Toronto – Montreal 2:3 (1:2 po s.n.)
Dallas – Colorado 1:3 (kon.) | Arizona – Los Angeles 3:2 (kon.) | Edmonton – Nashville 1:4 (kon.)
Ottawa – NY Rangers 3:0 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
3:4 (1:2, 1:0, 1:2)
Anaheim Ducks
Neděle 24.01.2016, 01:10 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Danny DEKEYSER - 3:4
     
    58:44
    Detroit právě vstřelil branku!
    Po neúspšných pokusech Larkina a Tatara se na modré čáře do puku opřel DANNY DEKEYSER, jehož střela prošla bez teče až k Gibsonovi, jenž neměl šanci zasáhnout plně a puk pouze zpomalil, ale ten do branky došel. Asistence: Teemu Pulkkinen, Tomas Tatar.
    Ryan KESLER - 2:4
     
    46:41
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Rozhodčí signalizoval vyloučení pro domácího hráče, RYAN KESLER si vzal kotouč ve středním pásmu, dvěma kličkami se dostal až před Howarda, jehož překonal střelou mezi ruku, beton a tělo. Tohle pro domácí nevypadá dobře. Asistence: Ryan Getzlaf, Jakob Silfverberg.
    Corey PERRY - 2:3
     
    42:28
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté se hnali do přečíslení, Rackel přihrál puk do strany, kde COREY PERRY svým manévrem z levého křídla obalamutil všechny, včetně brankáře Jimmyho Howarda a vrací tak vedení kačerům! Asistence: Rickard Rakell, Patrick Maroon.
    Tomáš JURČO - 2:2
     
    29:21
    Detroit právě vstřelil branku!
    Fantastické zakončení přečíslení znamená vyrovnání! TOMÁŠ JURČO dostal při přečíslení přihrávku za obranu a kličkou do bekhendu poslal Gibsona na záda a vyrovnal na 2:2! Asistence: Gustav Nyquist, Brandon Smith.
    Corey PERRY - 1:2
     
    18:36
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Pohledná akce hostí, kteří s dostali do situace 2 na 1, Rakell našel hokejku COREY PERRYHO, který si s Howardem pohrál a překonal jej kličkou do bekhendu. Asistence: Rickard Rakell, David Perron.
    Ryan KESLER - 1:1
     
    07:26
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Z velmi nenápadné akce padá branka! Silfverberg dostal kotouč za branku, odkud našel RYANA KESLERA, který neměl problém s překonáním Howarda v bráně křídel. Asistence: Jakob Silfverberg, Andrew Cogliano
    Darren HELM - 1:0
     
    01:10
    Detroit právě vstřelil branku!
    DARREN HELM dostal parádní přihrávku o hrazení od Brandona Smitha a unikal sám na Gibsona, kterého překonal kličkou do forhendu! Asistence: Brandon Smith, Mike Green.

    Kryštof Severa

    Branky a nahrávky: 2. Helm (Smith, Green), 30. Jurčo (Nyquist, Smith), 59. DeKeyser (Pulkkinen, Tatar) – 8. Kesler (Silfverberg, Cogliano), 19. Perry (Rakell, Perron), 43. Perry (Rakell, Maroon), 47. Kesler (Getzlaf, Silfverberg)


    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Quincey, DeKeyser, Smith, Green, Ericsson, Marchenko – Abdelkader, Zetterberg, Larkin – Nyquist, Dacjuk, Helm – Tatar, Sheahan, Richards – Jurčo, Glendening, Pulkkinen
    Anaheim Ducks: Gibson (Andersen) – Lindholm, Manson, Vatanen, Bieksa, Theodore, Holzer – Maroon, Getzlaf, Stewart – Perron, Rakell, Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Garbutt, Horcoff, Thompson

    Rozhodčí: Dan O’Halloran, Kendrick Nicholson – Mark Shewchyk, Scott Driscoll
    bahis siteleri