San Jose – Minnesota 4:3 (kon.) | Florida – Tampa 5:2 (kon.) | Winnipeg – New Jersey 1:3 (kon.)
Boston – Columbus 3:2 (2:0 po s.n.) | Detroit – Anaheim 3:4 (kon.) | Toronto – Montreal 2:3 (1:2 po s.n.)
Dallas – Colorado 1:3 (kon.) | Arizona – Los Angeles 3:2 (kon.) | Edmonton – Nashville 1:4 (kon.)
Ottawa – NY Rangers 3:0 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
Nashville Predators
Neděle 24.01.2016, 04:00 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Filip FORSBERG - 1:4
     
    59:24
    Nashville právě vstřelil branku!
    FILIP FORSBERG střílí gól do prázdné brány a pečetí vítězství Nashvillu Predators!! Andrej Sekera nedokázal udržet na modré čáře útočné pásmo, čehož využil Filip Forsberg a z pravého křídla poslal puk střelou po ledě do prázdné brány. Bez asistence.
     
    57:57
    Cam Talbot dostal pokyn a během přerušení hry odjel na střídačku! Edmonton to zkouší ve hře bez brankáře.
     
    55:10
    Zach Kassian (EDM) dostal menší trest, 2 minuty úder loktem, plus osobní trest, 10 minut nepřiměřené chování.
     
    54:20
    Darnell Nurse se ocitl v blízkosti levé tyče ve slibné šanci, Pekka Rinne ale jeho střelu skvělým zákrokem vyrazil mimo!
     
    54:04
    Taylor Hall přihrál na modrou čáru do jízdy z pravého křídla Griffinovi Reinhartovi, který na vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování napřáhl ke krásné střele směřující přesně do pravého horního rohu, jenže Pekka Rinne předvedl úžasný semafor a puk ukryl v lapačce! Před očima Reinharta zasvítila červená.
     
    48:06
    Zack Kassian mohl vrátit Edmonton Oilers zpět do hry poté, co se mezi dvěma protihráči protáhl do samostatného úniku, jeden z hráčů Nashvillu ho ale dokázal dostihnout a čistě odzbrojit!
     
    43:49
    Eric Nystrom (NSH) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    43:43
    Leon Draisaitl se ocitl u levé tyče ve velké šanci, jeho následná střela směřující do levého horního rohu nakonec ale rozvlnila pouze boční síť!
    Mike FISHER - 1:3
     
    40:52
    Nashville právě vstřelil branku!
    MIKE FISHER posílá Nashville Predators do dvoubrankového vedení a Edmonton Oilers opět zaspal úvod třetiny, tentokrát ovšem v plném počtu!! Shea Weber přihrál před bránu z levého rohu útočného pásma ze druhé vlny najíždějícímu Mikeovi Fisherovi, který u pravé tyče dopravil puk do prázdné sítě. Cam Talbot se sice snažil přesunout, jenže to by se musel roztrhnout, aby na střelu Mikea Fishera zareagoval. Asistence: Shea Weber, Roman Josi.
     
    39:43
    Calle Jarnkrok (NSH) dostal menší trest, 2 minuty nesportovní chování.
     
    39:43
    Eric Gryba (EDM) dostal menší trest, 2 minuty nesportovní chování.
     
    39:06
    Edmonton Oilers vytvořil před bránou Pekka Rinneho obrovský závar a brankář Nashvillu Predators neuvěřitelnými zákroky podržel svůj tým nad vodou! Vzápětí se dostal k odraženému puku Andrej Sekera, který se z úhlu snažil u levé tyče propálit hromadu těl před bránou a jeho střela směřovala do horní části brány, nakonec se ale puk od horní tyče odrazil zpět do hry!
     
    36:54
    Edmonton se dostal k nebezpečné střele, která směřovala těsně nad ledem přesně ke vzdálenější pravé tyči, Pekka Rinne ale předvedl pěkný zákrok, po kterém puk ukryl v lapačce!
     
    33:35
    Ryan Johansen (NSH) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    31:42
    Leon Draisaitl nebezpečně vypálil z pravého křídla a Pekka Rinne jeho tvrdou střelou levým ramenem vyrazil mimo!
     
    29:42
    Craig Smith se dostal mezi kruhy pro vhazování ke střele, kterou se snažil zamířit přesně do levého horního rohu, Cam Talbot ale předvedl skvělý zákrok a vyrážečkou jeho pokus vyrazil mimo!
     
    24:23
    Taylor Hall se ocitl v obrovské šanci, když z mezikruží mířil pěknou střelou přesně k levé tyči, Pekka Rinne ale jeho pokus pravým betonem dokázal vyrazit a vzápětí si poradil i s jeho dorážkou!
    Mattias EKHOLM - 1:2
     
    21:47
    Nashville právě vstřelil branku!
    MATTIAS EKHOLM střílí velice kuriózní gól a využívá přesilovou hru!! Mattias Ekholm na modré čáře napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele, kterou Cam Talbot dokázal lapačkou vyrazit do vzduchu, jenže puk vzápětí dopadl za jeho záda a betony si ho nešťastně srazil do vlastní brány. Asistence: Ryan Ellis, Filip Forsberg.
     
    21:45
    Mattias Ekholm tvrdě vypálil od modré čáry a Cam Talbot jeho střelu s příklepem lapačkou vyrazil!
     
    19:53
    Iiro Pakarinen (EDM) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    18:28
    Lauri Korpikoski dnes původně neměl hrát a nyní mohl vstřelit gól, když z vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k pěkné střele, která směřovala těsně nad ledem přesně ke vzdálenější pravé tyči, Pekka Rinne ale předvedl pěkný zákrok a levým betonem ji zastavil!
     
    17:33
    Mattias Ekholm parádně objel bránu a u pravé tyče se z otočky snažil puk zasunout mezi betony Cama Talbota, ten ale včas zavřel vrata a jeho pokus vyrazil!
    Mattias EKHOLM - 1:1
     
    13:36
    Nashville právě vstřelil branku!
    MATTIAS EKHOLM předvedl před bránou velký důraz a vyrovnává z dorážky na 1:1!! Austin Watson se dostal u pravé tyče ke střele, kterou dokázal Cam Talbot zázračně levým betonem zastavit, po skvělém zákroku si ale vzápětí vybral slabší chvilku, když mu dorážka Mattiase Ekholma pod tělem prošla do brány. Asistence: Bez asistence.
    Leon DRAISAITL - 1:0
     
    11:54
    Edmonton právě vstřelil branku!
    LEON DRASAITL předvedl úžasnou individuální akci a posílá Edmonton Oilers do vedení!! Leon Draisaitl na levém křídle zavezl puk do útočného pásma a poté si vybruslil před bránu, kde ho bekhendem poslal přesně k levé tyči. Asistence: Taylor Hall, Griffin Reinhart.
     
    09:22
    James Neal (NSH) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    05:05
    Benoit Pouliot mohl na levém křídle potrestat velkou chybu Nashvillu Predators, jehož hráči ztratili puk na útočné modré čáře, a z levého kruhu pro vhazování rychle vypálil mezi betony Pekka Rinneho, také on byl ale pozorný a připsal si první důležitý zákrok!
     
    04:26
    Nashville Predators nebezpečně vypálil z pravého křídla a Cam Talbot měl co dělat, aby jejich střelu směřující mezi jeho betony vyrazil mimo tři tyče!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 12. Draisaitl (Hall, Reinhart) – 14. Ekholm, 22. Ekholm (Ellis, Forsberg), 41. Fisher (Weber, Josi), 60. Forsberg


    Edmonton Oilers: Talbot (Nilsson) – Sekera, Fayne, Nurse, Schultz, Reinhart, Gryba – Hall (A), Draisaitl, Purcell – Jakupov, Pouliot, Eberle (A) – Kassian, Letestu, Pakarinen – Hendricks (A), Lander, Korpikoski. Hlavní trenér: Todd McLellan.
    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber (C), Ekholm, Ellis, Granberg, Jackman – Watson, Johansen, Neal (A) – Forsberg, Ribeiro, Smith – Nystrom, Fisher (A), Jarnkrok – Salomäki, Gaustad, Bass. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

    Rozhodčí: Ian Walsh, Frederick L'Ecuyer – Kiel Murchison, Ryan Galloway
    bahis siteleri